Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Poitrine EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Poitrine EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Poitrine EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Poitrine EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Poitrine 20abaeu Poitrine 2d7aoax

Poitrine

2 participan?i

:: J-music :: J'rock :: Others

In jos

Poitrine Empty Poitrine

Mesaj Scris de Féerie Sam Aug 30, 2008 8:30 am

Sound-ul celor de la Poitrine chiar e ceva mai diferit O_O' desi imi plac foarte mult pentru ca suna original si intr-un fel ... special o_O' Prima data am auzit de ei de la Kami-chan. Prima melodie care am ascultat-o de la ei a fost Daidai to Mizu... si suna atat de bine @_@ incat am ascultat-o vreo doua ore in continuu. Apoi imi mai plac foarte mult Maple Syrup Cocktail si High Octane Mantan Love (melodia asta e geniala *.*)
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Poitrine Empty Re: Poitrine

Mesaj Scris de YukiSou Mar Oct 14, 2008 6:31 am

Uhm , ei bine cei de la Poitrine au un stil mai diferit decat majoritatea trupelor de J-rock . Dar mie imi place foarte mult @_@ . Mereu mi-au placut trupele care au un stil specific pentru ei , nu alt stil al altei trupe sau mai multe stiluri amestecate O . o'
Anyway , imi plac melodiile lor ( si Sayo are o voce superba @_@' ) foarte mult . Preferata mea ramane High Octane Mantan Love . Imi place la nebunie cum suna @_@ . Apoi imi place mult Mysyery Parasite Circle , dar daca se mai adauga si vocea lui Sayo pe acolo era si mai bine XD.
Melloncholy (Mello Cover) incepe extrem de ciudat O_O.Si melodia e ciudata ce e drept dar imi place foarte mult XD.Dupa aceasta cred ca ar veni Last White care incepe ff kawaii *_*.Parca ar fi dintr-o poveste din aceea pentru copii mici cu printese si chestii de genul asta O_O' . Anyway , vocea lui Sayo suna la fel de bine ca de obicei aici ^_^.
Dupa Last White cred ca vine Kuro dake no pazur ~ pur si simplu ador melodia asta @_@ este geniala @_@
Daidai no Mizu incepe atat de kawaii XD.Parca ar fi o muzicuta stricata dar care totusi scoate niste sunete adorabile XD.Parca iti vine sa dansezi pe ea XD.
In mare parte astea ar fi...cele care imi plac mai putin sunt Ending Theme , Romeo to Juliet ( Mello Cover ) , Ninen Moebius ( Poitrine x Mello ) si Maple Syrup Cocktail ^ ^
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: J-music :: J'rock :: Others