Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Cat timp petreceti la PC?
+4
Iukia
Ella
Coll: Set
Féerie
8 participan?i
:: Life~ :: Free Time~
Pagina 1 din 1
Cat timp petreceti la PC?
So in general cam cate ore stati pe zi in fata PC-ului?
Well eu de obicei stau destul de mult, cam 14-15 ore daca nu mai mult, si tata tot timpul imi zice sa-l mai opresc x_x buh dar altceva nu prea am de facut mai ales ca majoritatea prietenilor mei sunt plecati si in curand incepe scoala z_z profit si eu de timpul ce mi-a mai ramas.
Well eu de obicei stau destul de mult, cam 14-15 ore daca nu mai mult, si tata tot timpul imi zice sa-l mai opresc x_x buh dar altceva nu prea am de facut mai ales ca majoritatea prietenilor mei sunt plecati si in curand incepe scoala z_z profit si eu de timpul ce mi-a mai ramas.
Re: Cat timp petreceti la PC?
Lol?
De dimineata pana seara >>'
Dar ii calmez pe parintii mei spunandu'le ca atunci cand o sa inceapa scoala n'o sa mai intru deloc...decat in week-end....[dar dimineata tot trebe sa intru O_O]
De dimineata pana seara >>'
Dar ii calmez pe parintii mei spunandu'le ca atunci cand o sa inceapa scoala n'o sa mai intru deloc...decat in week-end....[dar dimineata tot trebe sa intru O_O]
Da ... PC-ul creaza dependenta. ^.^
In timpul vacantei am stat si eu de dimineata pana seara. Nu stiau parintii cum sa-mi dezlipeasca ochii de ecran.
In timpul scolii .... DACA o sa mai apuc sa stau o ora ... In curand vin avalansele de teme ...
In timpul vacantei am stat si eu de dimineata pana seara. Nu stiau parintii cum sa-mi dezlipeasca ochii de ecran.
In timpul scolii .... DACA o sa mai apuc sa stau o ora ... In curand vin avalansele de teme ...
Acum de cand am inceput scoala 20 de min pe zi catodata deloc de ce pai am pe cap:
- Scoala !!
- Temele
- Cursurile la engleza (stau 2 ore)
- Cursurile la mate (la fel)
- Cursurile la rom. (tot 2 ore =)))
- De invatat ce tb. la sc >_<
- obiceiurile zilinice (mancat etc...)
- ma culc la opt daca pot deisgur ...
- si neahh timp ce mia ramas sa stau la calc ?_? deci intre 20-30 min
- Scoala !!
- Temele
- Cursurile la engleza (stau 2 ore)
- Cursurile la mate (la fel)
- Cursurile la rom. (tot 2 ore =)))
- De invatat ce tb. la sc >_<
- obiceiurile zilinice (mancat etc...)
- ma culc la opt daca pot deisgur ...
- si neahh timp ce mia ramas sa stau la calc ?_? deci intre 20-30 min
Avand in vedere ca a inceput scoala, stau cam 3 ore O_O si daca e, mai stau o ora, doua seara, dupa ce termin de invatat si restu O.O
Avand in vedere ca a inceput scoala stau in jur de 3 ore O.O N'am timpul necesar sa mai stau 20 ca inainte =)))
Hmm la mine sunt cateva probleme XD printre care si fratiorul meu O_O' el sta mereu la PC,si pe mine nu prea ma lasa. Am si eu PC-u meu,dar nu are net in el X.X'.
Plus ca dau tezele,anul acesta O_O' annnnnd. Cred ca ramane cam o ora la PC,doar atat.
Plus ca dau tezele,anul acesta O_O' annnnnd. Cred ca ramane cam o ora la PC,doar atat.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
I'm not sure..Cateodata nu stau deloc, cateodata intru doar o jumatate de ora, iar cateodata stau 5-6 ore..
In general intru dupa- amiaza , seara, sau in timpul noptii.[I mean..de ce sa o mai lungesc?nu conteaza momentul, ci doar sa imi gasesc ceva de facut]
In general intru dupa- amiaza , seara, sau in timpul noptii.[I mean..de ce sa o mai lungesc?nu conteaza momentul, ci doar sa imi gasesc ceva de facut]
Ruth- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008
:: Life~ :: Free Time~
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.