Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ultima persoana cu care ai vorbit la telefon
+8
denisuca
Rujk
Plastic Doll
grafittix
EllaFromHell
Coll: Set
Blacky
Féerie
12 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ultima persoana cu care ai vorbit la telefon
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost mama... joi, adica ieri. E plecata in Spania ^^'' si nu prea aveam chef sa vorbesc cu ea lol u_u vorbeam cu ea si in acelasi timp mancam struguri si tastam =)))
Re: Ultima persoana cu care ai vorbit la telefon
Ultima persona cu care am vorbit eu la telefon a fost tot mama =)) ..era plecata la servici si a vrut sa ma intrebe ce fac si daca m-am dus la pregatire la mate -.- normal ca acolo eram
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost mama O_O era la servici si vroia sa ma intrebe daca am mancat >>'
well...si la mine ultima persoana cu care am vorbit a fost tot mama .Era l-a serviciu si m-a sunat sa ma intrebe daca am mancat si daca am facut curat:))
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
^ lol o.o' tot mama pe aici =)))
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost o colega O_O' la care habar nu am la ce vroia sa o ajut x_x anyway i-am zis ca nu sunt acasa, ci sunt plecata din oras x_x chiar nu aveam chef de ex-colegi in momentul acela xDE
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost o colega O_O' la care habar nu am la ce vroia sa o ajut x_x anyway i-am zis ca nu sunt acasa, ci sunt plecata din oras x_x chiar nu aveam chef de ex-colegi in momentul acela xDE
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost... mama x_x'.. am stat ieri pana la 10 la baschet si ma sunase pe la noua sa ma intrebe unde sunt ( pentru ca se presupunea ca nu sunt la baschet, ci in centrul orasului >_>" )
Zbyee!!...
Zbyee!!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Deci la mine a fost tata O_O" incepea meciu si el ma sunat sa ma intrebe daca are bere sau nush ce pentru meci,si ca nu se mai duce la meci ca ploua -_-"
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Ultima oara am vb cu colega mea,Andreea,o retardata mintal-_-'.m-o sunat sa vada daca vreau sa merg la un suc cu colegii si categoric ca refuz,mai bine merg cu soso si baietii,dar deocamdata nu m-or anuntat.m-o trezit pe la 10 jumate fix in ultima zi de scoala >__<.O urasc pe persoana aiaT___T!
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Mama..pe telefonul lui tata,crezand ca e el,blah blah >.< mi'a spus "Ce faci iubire?:X" >____________________>'
Ultima data am vorbit cu colega mea de banca. M-a sunat sa ma intrebe de tema la franceza si la informatica (pe care habar n-o aveam, era o problema, dar si asa nu stiu sa o rezolv... )
denisuca- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 28
Data de inscriere : 11/10/2008
Colega'mea O.O Lory , am sunat'o sa o intreb daca avem tema la romana pe la 6 si ea ma suna inapoi la 9 z.z
Mama,vineri...cand am stabilit intalnirea aia sa mergem sa facem cumparaturi oo'
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost mama. M-a sunat astazi, de obicei ma suna in fiecare saptamana, acum nu m-a mai sunat de ceva timp. Oricum m-a enervat rau de tot si m-am certat putin cu ea >.>'
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost mama u.u
M-a intrebat ce am mancat, si daca nu vreau sa vina ea acasa sa-mi faca mancare u_u'''
M-a enervat la culme.... u.u I-am inchis telefonul XD Asta inseamna cred ca 8 secole de detentie O_O'' Uraste sa i se inchida telefonul in nas O_O'
M-a intrebat ce am mancat, si daca nu vreau sa vina ea acasa sa-mi faca mancare u_u'''
M-a enervat la culme.... u.u I-am inchis telefonul XD Asta inseamna cred ca 8 secole de detentie O_O'' Uraste sa i se inchida telefonul in nas O_O'
Unchiul meu. L-am sunat sa ii zic ca trec pe la el. Buhu. Am stat mai mult decat ma asteptam O_O
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost Iukia [Draga si scumpa mea Iuki XDDD]
Ma plictiseam,il asteptam pe fratemiu T.T' si normal,ca nu aveam ce face,PC-ul era parolat,si am sunat-o de pe fix =))) sa o intreb ce face ,Lol o.O'.
Si ea se juca nu stiu ce joc online XD
Ma plictiseam,il asteptam pe fratemiu T.T' si normal,ca nu aveam ce face,PC-ul era parolat,si am sunat-o de pe fix =))) sa o intreb ce face ,Lol o.O'.
Si ea se juca nu stiu ce joc online XD
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Umm. Tata. Lol, l-am sunat sa ii zic ca am iest de la scoala. Probabil credea ca am chiulit (am iesit la 9 O_O si am ore de 8 XD)
*se gandeste*
Cred ca a fost tata. Cand i-am zis ca vin acasa si mor de foame z.z Am gasit doar farfuria goala si el juca purceii =))))) Nu-l invinovatesc... Jocul ala e chiar kawa )
Cred ca a fost tata. Cand i-am zis ca vin acasa si mor de foame z.z Am gasit doar farfuria goala si el juca purceii =))))) Nu-l invinovatesc... Jocul ala e chiar kawa )
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost iar mama. Nu m-a sunat de mult timp, aproape doua saptamani si de obicei suna mai des. Oricum discutia a fost aceeasi ca si de obicei. Ea "ce mai e nou pe acolo? ce mai faceti? cum e vremea?" .. eu "nimic nou. tot pe acasa. e cald/frig, ninge/ploua etc." Plus ca vorbeam si pe mess si nici macar nu stiu ce a zis si fac eu "lol" O_O'''
Tata,acum un minut O.O
M-a sunat sa ma intrebe daca am mancat z_z''''
Si sa-mi spuna sa fac nu stiu ce
z.z
M-a sunat sa ma intrebe daca am mancat z_z''''
Si sa-mi spuna sa fac nu stiu ce
z.z
Pai... A fost mama XD Cum eram la o distanta foarte mare si ea nu se putea deplasa sau sa se chinuie sa-mi scrie pe mess, mi-a dat un telefon sa-i aduc un mar XD Yeah, era in camera alaturata uitandu-se la un film XD
Tot mama.....sa ma intrebe daca mi-e rau sau de ce mi-a fost o_o'
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost unchiul meu. A sunat ieri sa imi spuna ca nu mai poate veni astazi. Nuu de ce? T__T' Vreau cartile mele ~ T.T si le vreau acum T_T
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost unchiul meu. M-a sunat sa-mi zica "La multi ani" O_O' Yeah, si am vorbit si cu matusa-mea ca era langa el O.O Au zis ca o sa-mi faca o vizita z.z Mwhaha o.o
Ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost bunicamea azi pe la 3 sau 2
Sunase pe telefonul lu` mama xD asa ca ea dormea si am raspuns eu
Sunase pe telefonul lu` mama xD asa ca ea dormea si am raspuns eu
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ultima persoana cu care ai vorbit la telefon
» Care ar fi prima reactie in cazul in care ati constata ca ati orbit?
» Ultima carte citita
» Ce ai cumparat ultima data?
» Ce ai mancat ultima data?
» Care ar fi prima reactie in cazul in care ati constata ca ati orbit?
» Ultima carte citita
» Ce ai cumparat ultima data?
» Ce ai mancat ultima data?
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.