Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Gay vs. Straight
4 participan?i
Gay vs. Straight
Mi se pare logic, si pur si simplu normal sa aleg STRAIGHT!!
Well, eu nu am nimic cu oamenii care sunt pe invers, ca sa zic asa x.x' adica gay, lesbiene, transsexuali si tot haremul x.x' Dar totusi nu inteleg ce li se vad oamenii care sunt asa interesant in toata treaba asta O.O' Pur si simplu nu-i vad rostul, nu devin mai interesanti sau mai cunoscuti, poate doar mai evitati de lume.
Nu ca as fi si eu cine stie ce crestina, dar totusi x_x' And me is ortodoxa u_U
Well, eu nu am nimic cu oamenii care sunt pe invers, ca sa zic asa x.x' adica gay, lesbiene, transsexuali si tot haremul x.x' Dar totusi nu inteleg ce li se vad oamenii care sunt asa interesant in toata treaba asta O.O' Pur si simplu nu-i vad rostul, nu devin mai interesanti sau mai cunoscuti, poate doar mai evitati de lume.
Nu ca as fi si eu cine stie ce crestina, dar totusi x_x' And me is ortodoxa u_U
Re: Gay vs. Straight
eu nu pot zice ca am ceva cu cei pe invers , nu sunt conta dar nici cu ei , totusi eu cree ca fiecare om ar trebui sa se gandasca sa isi formeze o familie , un sotz/sotie si copii , adik ejti gay , traiashti sa zicem 20 de ani cu persoana iubita dar dupa ce te desparti de ea sa zicem la 60 de ani pe cine ai aproape , ? cine reprezinta rodul dragostei dintre tine si perosna iubita ? cine iti aduce in vizita nepotei ? eu cred ca astea si alte intrebari ar trebui sa si le puna gay inainte de a incepe o relatie
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Well a fi gay nu e un lucru pe care il poti alege. Dak te atrag pur si simplu persoanele de acelasi sex nu ai ce sa faci. Degeaba se intreaba lumea dak nu vrea sa aiba copii, nepoti dak acea persoane nu are cum sa iubeasca si sa fac o familie cu o persoana de sex opus.
De ales aleg straight dar n-am nimic cu homosexualii/lesbenele si chiar ii inteleg.
De ales aleg straight dar n-am nimic cu homosexualii/lesbenele si chiar ii inteleg.
Nu m-ar deranja sa am prieten/amic gay sau mai stiu eu cum atata timp cat nu si-ar etala noua achizitie in materie de iubit(a) in fata mea.Pur si simplu sunt alergica la asa ceva,mai ales de cand am inceput sa fiu bantuita de mangauri yaoi-looong story-
Totusi asta nu inseamna ca sunt impotriva lor.Parerea mea e ca fiecare face ce vrea cu viata lui.^^
Totusi asta nu inseamna ca sunt impotriva lor.Parerea mea e ca fiecare face ce vrea cu viata lui.^^
Vixen- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Varsta : 32
Localizare : hell's garden~
Data de inscriere : 25/01/2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.