Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Mwahahaha Dudy is here! >:)
+2
Féerie
Cherry.X.
6 participan?i
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
Mwahahaha Dudy is here! >:)
~Ma numesc Diana, but i want to call me Dudy or Didy XP. Am 13 ani impliniti pe 02 ianuarie si sunt capricorn cu ascendent in capricorn << imi ador zodia >> . Sunt eleva in clasa a7-a si sunt foarte multumita de situatia mea scolara, adica practic nu invat prea mult sau nu ma ostenesc sa-mi fac temele acasa. Deobicei mi le fac in pauze si le fac cat de cat corecte. Notele mele variaza intre 5 si 10. Sunt putin foarte rebela,dar am grija sa fiu si o adevarata"lady", nebuna rau de tot si imi place sa fiu mereu in centrul atentiei. Ma orientez numai catre succes si capat cu greu incredere in ceilalti. Sunt foarte realista si ma concentrez asupra esentialului, sunt sarguincioasa, perseverenta, economa, corecta.Sunt o tipa pe care te poti baza. Intotdeauna merg la sigur si sunt unele momente cand experimentez viata la maxim, in care pot gandi si actiona in mod egoist, inclin spre supraevaluare, sunt incapatanata, ipocrita si, din cauza neincrederii mele in ceilalti, imi deschid cu greu inima. Parerea celorlalti despre mine?! Ei zic ca sunt cea mai hiperactiva persoana pe care o stiu ei si ca sloganul meu e << Sunt aiurita si se ia! >>. Cum ma striga? “zuuuuuzy!” sau “zuuuuuzo!”
~Iubesc j-rock`ul si j-pop`ul, dar pot sa zic ca mai mult ma topesc dupa ost`urile din anime`uri. In general ascult muzica foarte rar, doar cand sunt plictisita sau n-am ce face. In afara de j-music imi mai place si hip-hop, regaetton, dance s.a.m.d.
Artisti/artiste preferati/-te si trupe preferate: Kanon Wakeshima, Boa, Megumi Hayashibara, Ayumi Hamasaki, Ayabie, Versailles, An Cafe, Miyavi, Simplu,Rbd, Rihanna, Kat Deluna, Ashley Simpson, Ashley Tisdale. Miley Cirus, Vanessa Carlton, Kate Alexa, Smiley ....sunt extra multe si mi-e lene acum sa scriu.
~Anime-uri preferate: Clannad, Rozen Maiden, Naruto,Full Metal Alchemist,Fullmetal Panic, Nana, Jigoku Shoujo, Fate Stay Night, Sugar Sugar Rune, Lovely Complex,Bleach,Kaleido Star, H2O ~Footprints in the sand~....etc.daca stau sa le-nsir acum va iau durerile de cap.
Manga`uri preferate: Clannad, Rozen Maiden, Naruto, Vampire Knight ietc....ietc.
Personaje anime/manga preferate: Kotomi si Tomoya (Clannad), Gin-sama and Megu-chan (Rozen Maiden), Naruto si Anko Mitarashi (Naruto), Edward Elric si Winry Rockbell (FMA) ,Tessa si Melissa Mao(FMP), Ai Emma, Rider (Fate Stay Night) Chocola(Sugar Sugar Rune) Inoue ( Bleach << nu prea mult,dar imi place parul ei >> )May & Layla (Kaleido Star)~
~Imi place :X :
< < ador ciocolata >>
< < ador sa ma plimb aiurea prin oras si sa merg printre masini pe la semafoare >>
< < imi place sa rad prosteste toata ziua >>
< < ma doare fix in pix de parerea celorlalti>>
< < ador sa ma plimb cu bicicleta in lanu` de porumb si prin sant>>
< < nu plec nici unde fara telu` sau aparatu` meu,le ador :X>>
< < le iubesc pe funky[tamy],vanilla[rucsys] si chucky[reby] pt. k`s sissurile mele blonde in zodia fecioara o.O>>
< < ador animeuri`le>>
<>
~Urasc >. < :
< < urasc sa fiu judecata sau contrazisa >>
< < urasc sa fac curatenie de orice fel >>
< < urasc sa raman fara baterie la aparatu` foto>>
< < urasc oamnenii falsi>>
< < urasc sa mi se spuna ca nu sunt talentata[sunt foarte ambitzioasa] >>
< < urasc oamenii care nu stiu sa zambeasca [razi kiar dak ai necazuri] >>
< < urasc sa fiu ignorata[nu cedez niciodata] >>
< < urasc sa fiu crezuta proasta si credula[doar ma prostesc] >>
< < urasc sa fiu mintita[ma prind repede] >>
< < urasc sa-mi vad prietenii tristi [ma-ntristez si eu] >>
" Si lista aceasta ar putea continua la nesfarsit " urasc cliseul acesta desi e adevarat lista ar putea continua...
~Ce n-as face niciodata ^_^" :
* Bungee jumping pe un munte de frisk [nu suport frisk]
* Graffiti cu o ciocolata[de ce sa irosesc o minunatie de ciocolata knd exista spray`uri]
* O piesa de teatru cu roboti[sunt alergik la roboti] * Sa devin emo[n-am nik cu ei,dar mie pur si simplu nu mi sta bine prea palida la fata]
* Inot sincron intr-o piscina cu suc de prune[ma deranjeaza la burta sucu` de prune]
~Si ca incheiere:
Warning: Sunt hiperactiva si extrem de geloasa...dar sunt foarte prietenoasa.
Cam atat despre mine....daca mai aveti intrebari....desi nu cred..nu ezitati sa ma intrebati!
~Iubesc j-rock`ul si j-pop`ul, dar pot sa zic ca mai mult ma topesc dupa ost`urile din anime`uri. In general ascult muzica foarte rar, doar cand sunt plictisita sau n-am ce face. In afara de j-music imi mai place si hip-hop, regaetton, dance s.a.m.d.
Artisti/artiste preferati/-te si trupe preferate: Kanon Wakeshima, Boa, Megumi Hayashibara, Ayumi Hamasaki, Ayabie, Versailles, An Cafe, Miyavi, Simplu,Rbd, Rihanna, Kat Deluna, Ashley Simpson, Ashley Tisdale. Miley Cirus, Vanessa Carlton, Kate Alexa, Smiley ....sunt extra multe si mi-e lene acum sa scriu.
~Anime-uri preferate: Clannad, Rozen Maiden, Naruto,Full Metal Alchemist,Fullmetal Panic, Nana, Jigoku Shoujo, Fate Stay Night, Sugar Sugar Rune, Lovely Complex,Bleach,Kaleido Star, H2O ~Footprints in the sand~....etc.daca stau sa le-nsir acum va iau durerile de cap.
Manga`uri preferate: Clannad, Rozen Maiden, Naruto, Vampire Knight ietc....ietc.
Personaje anime/manga preferate: Kotomi si Tomoya (Clannad), Gin-sama and Megu-chan (Rozen Maiden), Naruto si Anko Mitarashi (Naruto), Edward Elric si Winry Rockbell (FMA) ,Tessa si Melissa Mao(FMP), Ai Emma, Rider (Fate Stay Night) Chocola(Sugar Sugar Rune) Inoue ( Bleach << nu prea mult,dar imi place parul ei >> )May & Layla (Kaleido Star)~
~Imi place :X :
< < ador ciocolata >>
< < ador sa ma plimb aiurea prin oras si sa merg printre masini pe la semafoare >>
< < imi place sa rad prosteste toata ziua >>
< < ma doare fix in pix de parerea celorlalti>>
< < ador sa ma plimb cu bicicleta in lanu` de porumb si prin sant>>
< < nu plec nici unde fara telu` sau aparatu` meu,le ador :X>>
< < le iubesc pe funky[tamy],vanilla[rucsys] si chucky[reby] pt. k`s sissurile mele blonde in zodia fecioara o.O>>
< < ador animeuri`le>>
<
~Urasc >. < :
< < urasc sa fiu judecata sau contrazisa >>
< < urasc sa fac curatenie de orice fel >>
< < urasc sa raman fara baterie la aparatu` foto>>
< < urasc oamnenii falsi>>
< < urasc sa mi se spuna ca nu sunt talentata[sunt foarte ambitzioasa] >>
< < urasc oamenii care nu stiu sa zambeasca [razi kiar dak ai necazuri] >>
< < urasc sa fiu ignorata[nu cedez niciodata] >>
< < urasc sa fiu crezuta proasta si credula[doar ma prostesc] >>
< < urasc sa fiu mintita[ma prind repede] >>
< < urasc sa-mi vad prietenii tristi [ma-ntristez si eu] >>
" Si lista aceasta ar putea continua la nesfarsit " urasc cliseul acesta desi e adevarat lista ar putea continua...
~Ce n-as face niciodata ^_^" :
* Bungee jumping pe un munte de frisk [nu suport frisk]
* Graffiti cu o ciocolata[de ce sa irosesc o minunatie de ciocolata knd exista spray`uri]
* O piesa de teatru cu roboti[sunt alergik la roboti] * Sa devin emo[n-am nik cu ei,dar mie pur si simplu nu mi sta bine prea palida la fata]
* Inot sincron intr-o piscina cu suc de prune[ma deranjeaza la burta sucu` de prune]
~Si ca incheiere:
Warning: Sunt hiperactiva si extrem de geloasa...dar sunt foarte prietenoasa.
Cam atat despre mine....daca mai aveti intrebari....desi nu cred..nu ezitati sa ma intrebati!
Ultima editare efectuata de catre Cherry.X. in Joi Aug 28, 2008 12:18 pm, editata de 1 ori
Re: Mwahahaha Dudy is here! >:)
Cherry-chan n____n so happy to see ya here xDE
So intrebari nu cred ca am pentru ca ai o descriere destul de complexa ^_^ si imi place asta xDE
Btw si eu sunt hiperactiva n____n'', nu pot zice ca sunt extrem de geloasa dar anyway poate ceva pe aproape o_o''' xDE ne asemanam inafara unui singur lucru, mie nu-mi place rbd -.-''
Revenind n_n'''
Sper sa te simti bine pe aici si sa-ti faci prieteni noi. See ya around ^.~
So intrebari nu cred ca am pentru ca ai o descriere destul de complexa ^_^ si imi place asta xDE
Btw si eu sunt hiperactiva n____n'', nu pot zice ca sunt extrem de geloasa dar anyway poate ceva pe aproape o_o''' xDE ne asemanam inafara unui singur lucru, mie nu-mi place rbd -.-''
Revenind n_n'''
Sper sa te simti bine pe aici si sa-ti faci prieteni noi. See ya around ^.~
hey cherry-chu ^o^
welcome si sper ca te vei distra cu noi,sincer imi place descrierea ta^_^
well,bun venit inca o data si sper ca ne vom intelege^o^
welcome si sper ca te vei distra cu noi,sincer imi place descrierea ta^_^
well,bun venit inca o data si sper ca ne vom intelege^o^
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Helloh Cherry'chan..^^
Happy posting and make a lot of friends..
Wecome and Have Fun..oo
Ai o descriere amanuntisa,so nu am intrebari..
Sper ca ne vom intelege bine....
Boo Bye^^
Happy posting and make a lot of friends..
Wecome and Have Fun..oo
Ai o descriere amanuntisa,so nu am intrebari..
Sper ca ne vom intelege bine....
Boo Bye^^
Welcome cherry ^___^ sper sa ne intelegem bine ^-^ intrrebari nu am si...happy posting ^.^
Welcome here Cherry-chan^^
Sper sa te distrezi pe forum si sa iti faci noi prieteni
Descrierea a fost foarte succinta so nu am intrebari o.o"
Sper sa ne intelegem si sa prietene^^
See`ya later
Sper sa te distrezi pe forum si sa iti faci noi prieteni
Descrierea a fost foarte succinta so nu am intrebari o.o"
Sper sa ne intelegem si sa prietene^^
See`ya later
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.