Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sunt aiurita si se ia! ~ carte
2 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe :: Books/Movies
Pagina 1 din 1
Sunt aiurita si se ia! ~ carte
Sunt aiurita si se ia
Caprice Crane
Editura: Humanitas
An de aparitie: 2007
Numar de pagini:396
Publicat in peste zece tari, Sunt aiurita si se ia a castigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului 2006.
Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca. Insa viata ei, cu profesie si ganduri de maritis cu tot, e data peste cap. Ajunge chelnerita intr-un restaurant de fite si in blocul ei se muta un tip la fel de zapacit ca ea, Brady Gilbert. Intre Heaven si acest barbat cu farmece de Hugh Grant incepe un joc de-a soarecele si pisica, condimentat cu umor si tensiune.
Parere personala:
Mi'a placut enorm de mult cartea asta..Cred ca e cea mai buna carte pe care am citit'o..oo'Imi place foarte mult cum e conturata Heaven si micile 'coincidente' dintre cei 2..^________^V'o recomand cu caldura
Caprice Crane
Editura: Humanitas
An de aparitie: 2007
Numar de pagini:396
Publicat in peste zece tari, Sunt aiurita si se ia a castigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului 2006.
Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca. Insa viata ei, cu profesie si ganduri de maritis cu tot, e data peste cap. Ajunge chelnerita intr-un restaurant de fite si in blocul ei se muta un tip la fel de zapacit ca ea, Brady Gilbert. Intre Heaven si acest barbat cu farmece de Hugh Grant incepe un joc de-a soarecele si pisica, condimentat cu umor si tensiune.
Parere personala:
Mi'a placut enorm de mult cartea asta..Cred ca e cea mai buna carte pe care am citit'o..oo'Imi place foarte mult cum e conturata Heaven si micile 'coincidente' dintre cei 2..^________^V'o recomand cu caldura
Re: Sunt aiurita si se ia! ~ carte
Am vazut aceasta carte in Kaufland O_______o" Am vrut sa mi-o iau dar mama ,,nu ca nu stiu ce...ca ce-ti trebuie tie dalea ca de ce nu citesti de scoala?". God z.z Oricum o sa mi-o iau . Din cate ai zis tu acolo pare grozaca O______o" . Plus ca am mai vazut vro 5 carti tot de Editura: Humanitas pe care trebuie sa le iau . Mdaa cum eu chieltuiesc banii aiurea va trebui sa iau note bune la teze ca mama sa-mi dea banuti sa-mi iau carticele frumusele:X .
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Subiecte similare
» Ultima carte citita
» Cine sunt?
» Imaginile vectorizate sunt considerate GFX ?
» Ce carte cititi in prezent?
» La rascruce de vanturi [carte]
» Cine sunt?
» Imaginile vectorizate sunt considerate GFX ?
» Ce carte cititi in prezent?
» La rascruce de vanturi [carte]
:: Have Fun :: Endless Cafe :: Books/Movies
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.