Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Lucy vs. Nyuu
4 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Elfen lied
Pagina 1 din 1
Lucy vs. Nyuu
Eu o aleg tot pe Lucy pentru ca imi place foarte mult de ea *ce explicatie tampita>.<*
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Re: Lucy vs. Nyuu
Si eu o aleg pe Lucy ^_____^
Lucy e mult mai simpatica decat Nyu...dar ma rog...
Si...oricum...si Nyu e simpatica....dar....e enervanta....
deci o aleg pe Lucy...XD
Lucy e mult mai simpatica decat Nyu...dar ma rog...
Si...oricum...si Nyu e simpatica....dar....e enervanta....
deci o aleg pe Lucy...XD
O aleg pe Lucy.Are un caracter grozav,este o razbunatoare si e foarte puternica.Cel mai mult m-au impresionat sentimentele ei pentru Kouta.Imi pare rau ca in manga a avut un sfarsit asa de crud,adica dupa cate a indurat merita si ea un sfarsit mai fericit,dar oricum tot ea ramane cel mai bun personaj din acest anime
Hana- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008
Lucy,clar O.O'.
Ea inca de mica avea tendinte criminale,si a fost inchia in acel institut de cercetari >.<'. Chiar mi-a fost mila de ea,atata timp sa se faca experimente pe tine -_-'.
Anyway,eu ador povestea ei, desi este una foarte trista si infricosatoare ,ce pot sa spun,aveam 10-11 ani cand am vazut acest anime,si pe atunci nu eram obisnuita cu chiestile astea sangeroase O.O'.
Oricum,Lucy este o fata,tacuta,si violenta. Are si de ce O.O'. Inainte nu era asa,era mai blanda,se atasa usor...acum,este altfel XD. Il iubeste pe Kouta,inca de cand erau copii,dar il iubeste enoooorm de mult,din cate am observat O.O'. Ma bucur ca acele sentimente pentru Kouta,nu au disparut cat timp ea a stat inchisa in acel institut de cercetari , anyway O.O' tot pe Lucy o aleg ^^.
Ea inca de mica avea tendinte criminale,si a fost inchia in acel institut de cercetari >.<'. Chiar mi-a fost mila de ea,atata timp sa se faca experimente pe tine -_-'.
Anyway,eu ador povestea ei, desi este una foarte trista si infricosatoare ,ce pot sa spun,aveam 10-11 ani cand am vazut acest anime,si pe atunci nu eram obisnuita cu chiestile astea sangeroase O.O'.
Oricum,Lucy este o fata,tacuta,si violenta. Are si de ce O.O'. Inainte nu era asa,era mai blanda,se atasa usor...acum,este altfel XD. Il iubeste pe Kouta,inca de cand erau copii,dar il iubeste enoooorm de mult,din cate am observat O.O'. Ma bucur ca acele sentimente pentru Kouta,nu au disparut cat timp ea a stat inchisa in acel institut de cercetari , anyway O.O' tot pe Lucy o aleg ^^.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
:: Anime and Manga :: Anime :: Elfen lied
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.