Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Id-uri
+13
Blacky
doris
..::Shyori- chan^^::..
AloneInTheBlueRoses
EllaFromHell
ChibiChii
Cherry.X.
grafittix
Rujk
Jaqueline
Coll: Set
Magdalena
Féerie
17 participan?i
Id-uri
Well o_O' nu stiu daca este permisa postarea id-urilor pe forum dar nu am vazut nici o regula care sa fie impotriva, deci daca e vreo problema va rog sa stergeti acest topic u_u
So id-ul meu este yume_love_japan , dar daca imi dati add, daca nu ma aveti deja in lista -_-'' sa-mi spuneti de unde il aveti si inca ceva, nu suport mass-urile stupide de genul "sall all" sau "care are melodia x - bla bla" x_x
So id-ul meu este yume_love_japan , dar daca imi dati add, daca nu ma aveti deja in lista -_-'' sa-mi spuneti de unde il aveti si inca ceva, nu suport mass-urile stupide de genul "sall all" sau "care are melodia x - bla bla" x_x
Re: Id-uri
^E permis..oo''''
My id ish lost.candy
Nu mai zic de afzele cu mass'uri ca presupun ca nu dati..oo'''
Daca dati,ignore..^^
My id ish lost.candy
Nu mai zic de afzele cu mass'uri ca presupun ca nu dati..oo'''
Daca dati,ignore..^^
x_rock.girl
Plain and simple XDDDD
Uh oh, sa mentionati de unde aveti ID'ul XD Ca am facut prostia de a imi da ID'ul unor prosti de la mine de la tara si acum imi intra tot felul de ciudati in lista x.x
Plain and simple XDDDD
Uh oh, sa mentionati de unde aveti ID'ul XD Ca am facut prostia de a imi da ID'ul unor prosti de la mine de la tara si acum imi intra tot felul de ciudati in lista x.x
noh,sami postez si eu idu=)))
gazette_ruki_aki [si spuneti de pe ce forum sunteti,ca va dau ignore daca nu o faceti:-"]
gazette_ruki_aki [si spuneti de pe ce forum sunteti,ca va dau ignore daca nu o faceti:-"]
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
So, id-ul meu este jessyca_pri ( yeah, originalitate de copil de 10 ani >_>" ). Daca nu spuneti de unde il aveti va dau ignore ...
bye bye...
bye bye...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
My id: melany_didy_jeanne
Va rog ignorati lipsa de originalitate a id-ului si dati add, dar vreau sa-mi spuneti cine sunteti si de unde aveti id-ul. Treaba cu mass-urile e batuta in cuie pt. ca am incredere ca nu aveti in sange acest prost obicei=D, dar in orice caz daca trimiteti mai mult de 3 mass-uri pe persoana, dau ignor =)!
Va rog ignorati lipsa de originalitate a id-ului si dati add, dar vreau sa-mi spuneti cine sunteti si de unde aveti id-ul. Treaba cu mass-urile e batuta in cuie pt. ca am incredere ca nu aveti in sange acest prost obicei=D, dar in orice caz daca trimiteti mai mult de 3 mass-uri pe persoana, dau ignor =)!
ahem: my Id: angel.guardian@ymail.com
lipsa de originalitate e evidenta >.< dar mnoah^^ imi voi face altul cred..^^""""
lipsa de originalitate e evidenta >.< dar mnoah^^ imi voi face altul cred..^^""""
well Id meu este anime_wigs ...fara massuri tampite.See ya^_^
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
^^al meu e golden_phoenix15@_@
:)sau alone_in_the_blue_roses sper sa ne imprietenim repede^_^
:-h
:)sau alone_in_the_blue_roses sper sa ne imprietenim repede^_^
:-h
AloneInTheBlueRoses- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/08/2008
Id meu este Jrock_lover1...add me pls
..::Shyori- chan^^::..- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 8
Varsta : 30
Data de inscriere : 12/09/2008
enjoy_a_legend
Si eu am cam aceleasi cerinte ca toti,sa nu dati mass-uri idioate si sa spuneti cine sunteti ^^
Si eu am cam aceleasi cerinte ca toti,sa nu dati mass-uri idioate si sa spuneti cine sunteti ^^
well id-ul meu e luceac_madalina -.- stiu ,mai am unul dar nu prea intru des pe el dar daca doriti puteti sa imi dati add si pe acesta: cute.blacky
`cerinte:nu suport mess-urile stupide de genu"sall all"sau "cine vrea sa se combine cu mn" etc. dau ignore destul de repede..si daca vreti sa imi spuneti de unde aveti id-ul ^^
`cerinte:nu suport mess-urile stupide de genu"sall all"sau "cine vrea sa se combine cu mn" etc. dau ignore destul de repede..si daca vreti sa imi spuneti de unde aveti id-ul ^^
Pai id meu este : Yoco_girl daca ma bagati in lista am doua conditi ... :
1. Sa imi spuneti ca aveti id meu de pe accest forum si cine sunteti .... de pe forum ...
2. Sa nu dati multe massuri
^_^
1. Sa imi spuneti ca aveti id meu de pe accest forum si cine sunteti .... de pe forum ...
2. Sa nu dati multe massuri
^_^
nu prea intru eu pe mess...but Strange_and_dark_angel is my id
daca dati add sa imi spuneti de pe ce forum sunteti....massurile nu ma enerveaza
daca dati add sa imi spuneti de pe ce forum sunteti....massurile nu ma enerveaza
ZUZU- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 29/09/2008
al meu este reddish.chocolate
dar va rog, daca sunteti persoane care adora mass-urile si chestii de genul asta nu dati add -.-
si spuneti cine sunteti ^ ^
dar va rog, daca sunteti persoane care adora mass-urile si chestii de genul asta nu dati add -.-
si spuneti cine sunteti ^ ^
Sadistikku vanitii: sadistik_vanity ~ Fara reguli, doar bun simt.
.NeoPessimiste.- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 14
Localizare : . h a r a j u k u .
Data de inscriere : 26/12/2008
Right. Eu mi-am schimbat ID-ul
imperfect.flower ~ Ya know, no mass & stuff & say who you are XD
imperfect.flower ~ Ya know, no mass & stuff & say who you are XD
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.