Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Mancarea naturala vs. Fast Food EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Mancarea naturala vs. Fast Food 20abaeu Mancarea naturala vs. Fast Food 2d7aoax

Mancarea naturala vs. Fast Food

4 participan?i

:: Have Fun :: Dezbateri

In jos

Mancarea naturala vs. Fast Food Empty Mancarea naturala vs. Fast Food

Mesaj Scris de grafittix Lun Aug 25, 2008 1:44 am

Suntem in era McDonalds, a legumelor modificate genetic, si a pietei plina de E-uri. Cu toate acestea, printre acest amalgam se mai ascund si produse cat de cat naturale. Ce alegeti? Mancarea naturala sau Fast Food-ul?

Ei bine, dtaoita excesului meu de kilograme >_>", de 3 zile amannc numai natural, si pot sa spun ca deja au inceput sa se vada rezultatele ^^, si cerd ca voi continua. Mancare tip fast food, chipsuri, sucuri ( alea "naturale" de portocale sunt cele mai periculoase datorita continutului de glucoza!! ), sunt pline de E-uri si chimicale >_<, so de acum incolo as prefera sa nu mai consum ^_^"...

ZbyeE!!...
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mancarea naturala vs. Fast Food Empty Re: Mancarea naturala vs. Fast Food

Mesaj Scris de Féerie Mar Aug 26, 2008 12:31 am

Well mie nu-mi prea place mancarea de la fast-food, adica nu ca nu-mi place z.z dar prefer mancarea naturala sau cea gatita acasa. Da, mancarea de la fast-food chiar are un gust bun dar e si foarte daunatoare >_> asa ca mai bine imi fac eu ceva de mancare acasa decat sa ma imbolnavesc sau sa patesc ceva z.z Multa lume prefera mancarea de la fast-food pentru ca nu au timp sa gateasca sau pur si simplu cand vor numai sa ia o gustare, dar eu deocamdata am timp destul sa-mi fac singura de mancare si nu vreau sa-mi stric sanatatea de pe acum u.u'
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de gladys Lun Sept 15, 2008 4:53 am

pai sincer micile placeri daca nu sunt in execes nu strica , defapt tot cea ce este in execes dauneaza , deci eu aleg asfel mancarea naturala si din caned in cand poate in pauza scolara mancare fast-food , nu trebuie sa renuntam la ceva ce ne place dar nici s amanacam in exces nu credeti ?
gladys
gladys
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Plastic Doll Dum Oct 19, 2008 7:32 am

Eu le prefer pe ambele xDD. Eu nu manac mereu mancare de la fast-food O_O' adica doar odata pe saptamana mananc pizza,sau merg la MC. In rest mananc mancare gatita de mama,sau de mine z.z'.
Cum a zis si Gladys , daca nu mananci in exces nu dauneaza,si pot sa zic ca eu nu mananc in exces Oo' sau cel putin mie nu mi se pare ca fac asta z.z.Nu renunt la ce-mi place ^^ mai ales ca manac foarte putin ,eu consider ca odata pe saptamana nu dauneaza. Parerea mea. Deci le aleg pe ambele.
Plastic Doll
Plastic Doll
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare