Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Porecle
+7
EllaFromHell
Cherry.X.
Rujk
Coll: Set
Féerie
Daimon
Magdalena
11 participan?i
Porecle
Poreclele voastre
`Akadea/Candy-->Me ish addicted to candy and...oo'''
`Kadici-->De la Akadea,Akdici,Kadici probabil..oo'''Nici eu nu am aflat inca de la ce vine....oo'''
`K'chan-->Inca mi se mai zice K'chan..oo'''de la Konan.oo
~Si cam atat..oo'''
`Akadea/Candy-->Me ish addicted to candy and...oo'''
`Kadici-->De la Akadea,Akdici,Kadici probabil..oo'''Nici eu nu am aflat inca de la ce vine....oo'''
`K'chan-->Inca mi se mai zice K'chan..oo'''de la Konan.oo
~Si cam atat..oo'''
Re: Porecle
~ Clare -putini imi spun in acest fel ,adica vreo 2-3 oameni imi spun astfel ,Clare vine de la personajul meu preferat din toate anime-urile ,de fapt o ador O.O' .
~ Lum - X___x' aceasta este o porecla pe care mi-a fost data de mama ,de fapt toate rudele imi zic Lum ,nu stiu exact de unde vine ,dar mie-mi place cum suna ^^ .
~ Phriscillia - ei bine vine de la *Priscilla* ,un personaj *surprise* tot din Claymore O_O' ,initial mi se spunea si Pris lame no ?
~ Haru - primul meu nick ,inseamna primavara din cate stiu O_O' ,dar erau prea multi Haruha ,Haruhi ,Haru-chan ,etc. O_O' si mi-a ramas porecla .
~ Fluffy bunny - porecla realizata de je si sustinuta de o comunitate ,care a decedat O.O' ,de atunci nu prea am mai folosit-o .
~ Perv Bunny - >.> I'm a pervish ya know u.u .
~ Tahy - toti imi spun asa de la nick-ul Tahrik O_O' ,creat intr-un moment straniu de originalitate .
~ Revy - mda si noul meu nick ,numele nu e original e din Black Lagoon ,dar imi place O.O' .
~ Perfume Druupz - bun discutam cu o veche prietena si la un moment dat vorbeam despre o trupa Perfume si ea mi-a spus astfel O_O' .
~ Lum - X___x' aceasta este o porecla pe care mi-a fost data de mama ,de fapt toate rudele imi zic Lum ,nu stiu exact de unde vine ,dar mie-mi place cum suna ^^ .
~ Phriscillia - ei bine vine de la *Priscilla* ,un personaj *surprise* tot din Claymore O_O' ,initial mi se spunea si Pris lame no ?
~ Haru - primul meu nick ,inseamna primavara din cate stiu O_O' ,dar erau prea multi Haruha ,Haruhi ,Haru-chan ,etc. O_O' si mi-a ramas porecla .
~ Fluffy bunny - porecla realizata de je si sustinuta de o comunitate ,care a decedat O.O' ,de atunci nu prea am mai folosit-o .
~ Perv Bunny - >.> I'm a pervish ya know u.u .
~ Tahy - toti imi spun asa de la nick-ul Tahrik O_O' ,creat intr-un moment straniu de originalitate .
~ Revy - mda si noul meu nick ,numele nu e original e din Black Lagoon ,dar imi place O.O' .
~ Perfume Druupz - bun discutam cu o veche prietena si la un moment dat vorbeam despre o trupa Perfume si ea mi-a spus astfel O_O' .
Daimon- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 24/08/2008
Pai poreclele mele ar fi astea:
Yume ~ este primul meu nick care l-am folosit pe forum-uri, dar sunt Yume de mai mult timp si asa o sa si raman.
Mada ~ asa imi spun toti colegii si majoritatea oamenilor care ma cunosc, e o prescurtare a numelui meu "Madalina"
Shin-chan ~ e pur si simplu o prescurtare de la nick-ul meu actual.
Chucky ~ pai Chucky e un personaj dintr-un film, iar tata a inceput sa-mi spuna asa.
Kiri Puki ~ asa mi se spune mai nou, sau numai Kiri, sau Puki Puki
Kisou ~ albumul meu preferat de la Diru si noua mea porecla n_n
Eugenia ~ yep sunt o eugenie -_-' si uneori sunt una diabolica )
Yume ~ este primul meu nick care l-am folosit pe forum-uri, dar sunt Yume de mai mult timp si asa o sa si raman.
Mada ~ asa imi spun toti colegii si majoritatea oamenilor care ma cunosc, e o prescurtare a numelui meu "Madalina"
Shin-chan ~ e pur si simplu o prescurtare de la nick-ul meu actual.
Chucky ~ pai Chucky e un personaj dintr-un film, iar tata a inceput sa-mi spuna asa.
Kiri Puki ~ asa mi se spune mai nou, sau numai Kiri, sau Puki Puki
Kisou ~ albumul meu preferat de la Diru si noua mea porecla n_n
Eugenia ~ yep sunt o eugenie -_-' si uneori sunt una diabolica )
Ramo&Ramy-Asa imi spun colegii de la scoala
Hana-A fost numele meu de botez care mi l-a dat mama mea Jinsei
Hina-A fost numele care l-am improvizat eu dupa ce am vazut ca sunt mai multe "Hana" si in prezent inca mi se mai spune Hina
Saru-Este prescurtarea de la "Saruwatari" care inseamna Florentina o.O
Kurodo-Pur si simplu imi place numele asta
PinkiePoi...asa m'a poreclit o fata deoarece imi place rozul o.O
MocovelAsa imi spune Mary O.o
si am mai multe dar acum nu'mi mai amintesc O.O
Hana-A fost numele meu de botez care mi l-a dat mama mea Jinsei
Hina-A fost numele care l-am improvizat eu dupa ce am vazut ca sunt mai multe "Hana" si in prezent inca mi se mai spune Hina
Saru-Este prescurtarea de la "Saruwatari" care inseamna Florentina o.O
Kurodo-Pur si simplu imi place numele asta
PinkiePoi...asa m'a poreclit o fata deoarece imi place rozul o.O
MocovelAsa imi spune Mary O.o
si am mai multe dar acum nu'mi mai amintesc O.O
Ralu&Ral--------> eram in gimnaziu si colega mea de banca o vrut sa merg cu ea la wc,o inceput sa sughite si o zis doar "Ral" si de atunci mii se mai zice asaXD sau Ralu )
Pichi&Momo------> motivu: imi plac piersicile.si cuvintele astea provin din limba japoneza amandoua insemnand acelas lucru "piersica". ^_^
Ryuka-------->eram intr-o zi la cumparaturi cu mama,soso si mama lui.o luat mama mere sa faca prajitura si am mancat 13 mere in ziua aceea si soso o fost in parc si m-o intrebat: cate mere ai mancat? [ca ma vazuse cu marul in mana]...la care eu: 13:D...si de atunci mio ramas porecla astaXDD.
Aki----------> cand eram mica iubeam numele asta...pur si simplu m-am indragostit de numele acesta.numele meu insemnand "toamna" sau "bright child" in limba japoneza >w<.
Hanako/Hako------>eto,m-am gandit ca atunci cand ma voi muta in Japonia[un vis cam greu de indeplinit] o sa-mi skimb numele "Aki Hanako"[asta nu stiu daca se poateT_T].si numele insemnand "flower child"[iubesc florileXD].
si cateva informatii de numele acesta,daca va intereseaza^^'
"Hanako is a female Japanese given name. The name can have different meanings, one of them being 花子, "flower girl."
It is often seen as an archetypal name for girls.
華子 (華 is a kanji of many uses - 'splendor', 'flower', 'petal', 'shine', 'luster', 'ostentatious', 'showy' - it can noted. 'ko' is the second kanji, meaning 'girl (child)'))."
credit : Wikipedia
Pichi&Momo------> motivu: imi plac piersicile.si cuvintele astea provin din limba japoneza amandoua insemnand acelas lucru "piersica". ^_^
Ryuka-------->eram intr-o zi la cumparaturi cu mama,soso si mama lui.o luat mama mere sa faca prajitura si am mancat 13 mere in ziua aceea si soso o fost in parc si m-o intrebat: cate mere ai mancat? [ca ma vazuse cu marul in mana]...la care eu: 13:D...si de atunci mio ramas porecla astaXDD.
Aki----------> cand eram mica iubeam numele asta...pur si simplu m-am indragostit de numele acesta.numele meu insemnand "toamna" sau "bright child" in limba japoneza >w<.
Hanako/Hako------>eto,m-am gandit ca atunci cand ma voi muta in Japonia[un vis cam greu de indeplinit] o sa-mi skimb numele "Aki Hanako"[asta nu stiu daca se poateT_T].si numele insemnand "flower child"[iubesc florileXD].
si cateva informatii de numele acesta,daca va intereseaza^^'
"Hanako is a female Japanese given name. The name can have different meanings, one of them being 花子, "flower girl."
It is often seen as an archetypal name for girls.
華子 (華 is a kanji of many uses - 'splendor', 'flower', 'petal', 'shine', 'luster', 'ostentatious', 'showy' - it can noted. 'ko' is the second kanji, meaning 'girl (child)'))."
credit : Wikipedia
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Didy ,Didyuzza, Didu, Didylen, Dudi- toate provin de la numele meu si asa ma striga rudele mele =)!
Chocola- obsedata de chocolata
Ronnie- sunt obsedata de delfini si colega mea s-a trezit sa-mi spune Ronnie. Ronnie e delfinul din H2O Just Add Water.
Cherry Girl- ador ciresel, cartea Ciresarii si tot ce tine de cirese si nee`chan rucsys s-a trezit sa-mi spuna Cherry.
Quartzye- ador quartz`ul si tot ce tine de el chiar daca nu-i piatra mea zodiacala. Am chiar un parfum cu aroma de quartz.
Haru`chan- Nii`chan Tamy si cu mine scriem un fic cu Shaman King si personajele noastre sunt doua surori gemene, iar cea care ma reprezinta pe mine se numeste Harumi si Tamy a inceput sa-mi zica Haru de la Harumi si a ajuns si o porecla.
Zuuzi, Zuuza- Asa-mi zic colegii pt. ca sunt extrem de nebuna si prea dusa cu pluta.
Croela- Colegei mea Rebecca care este si sisu` meu ii ziceam intr-o zi Chucky pentru ca era atat de suparata incat avea o minte diabolica 0.0 si s-a trezit ea dintr-o data sa-mi zica Croela si astfel am devenit duo-ul malefic Croela&Chucky !
Chocola- obsedata de chocolata
Ronnie- sunt obsedata de delfini si colega mea s-a trezit sa-mi spune Ronnie. Ronnie e delfinul din H2O Just Add Water.
Cherry Girl- ador ciresel, cartea Ciresarii si tot ce tine de cirese si nee`chan rucsys s-a trezit sa-mi spuna Cherry.
Quartzye- ador quartz`ul si tot ce tine de el chiar daca nu-i piatra mea zodiacala. Am chiar un parfum cu aroma de quartz.
Haru`chan- Nii`chan Tamy si cu mine scriem un fic cu Shaman King si personajele noastre sunt doua surori gemene, iar cea care ma reprezinta pe mine se numeste Harumi si Tamy a inceput sa-mi zica Haru de la Harumi si a ajuns si o porecla.
Zuuzi, Zuuza- Asa-mi zic colegii pt. ca sunt extrem de nebuna si prea dusa cu pluta.
Croela- Colegei mea Rebecca care este si sisu` meu ii ziceam intr-o zi Chucky pentru ca era atat de suparata incat avea o minte diabolica 0.0 si s-a trezit ea dintr-o data sa-mi zica Croela si astfel am devenit duo-ul malefic Croela&Chucky !
Ella - e destul de banal vine de la numele meu Elena
EllaFromHell-asta e poveste mai lunga...asa imi prietenele mele pt k mie imi pake moolt Jikoku Shoujo si ma rog naveam ce face intro zi si ne gandeam la porecle:))
Taoly-asa imi spune o singura prietena..."tao" vine de la numele personajului meu preferat din Shaman King si "ly: vine de la Ely si ely vine de la Elena:))
Elizabeth-asa imi spune my sweet heart:))(o frd)lipsa de preocupatie cand nai ce face gasesti porecle:))
Sakura - asa imi zik baietii de la mn din cls:)).Chiar daka nu ma imbrak in roz si nici nus obsedata de vreun baiat:))
EllaFromBitch - well stiu ca bitch nu e un cuv prea frumos...nu's curva asa cum zice porecla,doar o zi hyper cu sormea cadn cautam insulte
EllaFromHell-asta e poveste mai lunga...asa imi prietenele mele pt k mie imi pake moolt Jikoku Shoujo si ma rog naveam ce face intro zi si ne gandeam la porecle:))
Taoly-asa imi spune o singura prietena..."tao" vine de la numele personajului meu preferat din Shaman King si "ly: vine de la Ely si ely vine de la Elena:))
Elizabeth-asa imi spune my sweet heart:))(o frd)lipsa de preocupatie cand nai ce face gasesti porecle:))
Sakura - asa imi zik baietii de la mn din cls:)).Chiar daka nu ma imbrak in roz si nici nus obsedata de vreun baiat:))
EllaFromBitch - well stiu ca bitch nu e un cuv prea frumos...nu's curva asa cum zice porecla,doar o zi hyper cu sormea cadn cautam insulte
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Coky---> vine de la lipsa de inspiratie
Morika---> e un nick mai vachi din jocurile online....>.<"
Mizuky---> cea mai noua porecla a mea dupa care ma stiga prietenii
ChibiiChii---> imi place cum arat Chobits si toti chibii'z
Morika---> e un nick mai vachi din jocurile online....>.<"
Mizuky---> cea mai noua porecla a mea dupa care ma stiga prietenii
ChibiiChii---> imi place cum arat Chobits si toti chibii'z
Iuki - de la noul username toti au inceput sa imi spuna iuki but i like this
Yoco - vine de la id meu and really im really crazy
Ryoko - Vechiul meu username but pr. nu lau uitat inca si imi mai spun si sa
Vico - de obicei cei de la sc. imi spuneau asa .. but acum vad ca si alti .. ^_^
Yoco - vine de la id meu and really im really crazy
Ryoko - Vechiul meu username but pr. nu lau uitat inca si imi mai spun si sa
Vico - de obicei cei de la sc. imi spuneau asa .. but acum vad ca si alti .. ^_^
Mada-care vine de la numele meu Madalina..de obicei asa imi mai spun colegii din clasa sau prietenii^^
Elly/Ella-well vine de la celalalt nume Elena...-.- ..si asa imi mai spune mama ca sa ma tachineza o.o"
Blacky-pai..a devenit un fel de porecla de la nick-ul de pe majoritatea forumurilor ..si aproape toti imi spun asa^^"
Elly/Ella-well vine de la celalalt nume Elena...-.- ..si asa imi mai spune mama ca sa ma tachineza o.o"
Blacky-pai..a devenit un fel de porecla de la nick-ul de pe majoritatea forumurilor ..si aproape toti imi spun asa^^"
-RyO btw multi amicii imi spun asa :-"
-Kikyou ,Well ne jucam odata un joc and...eu am ales sa ma numesc ,,Kikyou" si acum imi zic asa
-Ryone,nikul meu
-Roxana-Numele ) normal familia
-Roxi ,eh na O_O asa imi zic cativa amici,well m-am obisnuit
Si acum =)):
-Rontzy - Deah asa imi zic RareS si AleX :-"
-Kikyou ,Well ne jucam odata un joc and...eu am ales sa ma numesc ,,Kikyou" si acum imi zic asa
-Ryone,nikul meu
-Roxana-Numele ) normal familia
-Roxi ,eh na O_O asa imi zic cativa amici,well m-am obisnuit
Si acum =)):
-Rontzy - Deah asa imi zic RareS si AleX :-"
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.