Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
De la ce vine nick-ul tau?
+7
YukiSou
EllaFromHell
Jaqueline
Coll: Set
grafittix
Magdalena
Féerie
11 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
De la ce vine nick-ul tau?
Well nick-ul meu actual, adica Byo.Shin provine de la o melodie a celor de la Dir en grey, numita Byou Shin care imi place foarte mult ^_^, eu pur si simplu am schimbat putin, adica am eliminat acel "u" si a iesit nick-ul meu ^_^
Re: De la ce vine nick-ul tau?
Nik'ul meu-->QuisQ....Simplu..oo''''Eram in pana de idei si vroiam neaparat un nou nik,asa ca am rugat'o pe Tahy sa'mi gaseasca unul..oo' So,QuisQ e inventia lui Tahy <---lol
Foarte simplu, nickul meu actual ( grafittix ) vine de la graffiti, pentru ca imi place cum suna, dar nu imi place ca f-ul e dublat si nu t-ul, asa ca am dublat t-ul >_>"... Plus a long story cu clanul x vs clanul d ( pe un forum >_>" ), rezulta grafitti_x, si cum nu aveam voie cu _x la username a trebuit sa scot " _ " si mi-a placut mai mult ^_^"...
That's za story ^^ .
Zbyee!!...
That's za story ^^ .
Zbyee!!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
So...inainte ma chema Hana/Hina O_O' dupa ce m'am plictisit de numele astea am inceput sa le adaug "n-uri" OO' ...apoi am intrat pe un asazis site unde iti "traduce" numele in japoneza..O_O'' si "Florentina" ="Saruwatari" ....Saruwatari asta o fo` prea lung asa ca rezulta Saru O_o' apoi i'am facut r-ul "R" si...gata povestea...O_o' dupa ce m'am plictisit si de chestia asta am facut [_Sa;Ru] ca la [_vani;lla] si acum cand m'am inregistrat am adaugat un "|" O_O' -----> [_Sa;Ru|]=))
So my new nickname x_x adica Charlotte Dahlia, sunt de fapt doua melodii. Una e Dahlia de la X Japan si cealalta Lillie Charlotte de la Lareiene, dar nu-mi placea cum suna acel Lillie so am pus Dahlia u.u Well ambele melodii imi plac foarte mult si imi plac numele astea doua ^_^
Rock.Girl - E simplu O.O si mi'a venit in minte cand treceam printr'o criza de nervi O_O' . Mwell, eu ascult mult rock[j-rock] si punk z.z numai ca un prost nu ma credea z.z ca pt. el daca nu ma imbrac rock, nu ma pot numi rockeritza O.O so O.O mi'am schibmat ID'ul XD si nick'ul O_O'
Cred ca e al 1oo'lea nick pe care il am =]]
Cred ca e al 1oo'lea nick pe care il am =]]
well nickul meu are o poveste mai lunga,dar nu o sa insir pe toata...Ella vine de la numele meu adevarat Ella si FromHell vine de la anime-ul Jikoku Shoujo(HellGril)dupa care eram innebunita cand m-am uitat prima data la el.Aceasta porecla a fost gasita de prietenele mele care nu aveau ce face pana am venit yo la sc,intarziasem cam moolt:D:D:D
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Well pentru cei care l-au vazut prima oara cred ca a sunat ff ciudat si imposibil de pronuntat XD
Asa a sunat si pt mine prima oara cand l-am vazut...
Ce inseamna Visvasrit?
Este numele unui single de la Deluhi (una dintre trupele mele preferate) care va aparea luna aceasta...am ales numele acestui single ca nick pentru ca imi place mult cum suna si nu prea mai aveam inspiratie pt alt nick xD
Asa a sunat si pt mine prima oara cand l-am vazut...
Ce inseamna Visvasrit?
Este numele unui single de la Deluhi (una dintre trupele mele preferate) care va aparea luna aceasta...am ales numele acestui single ca nick pentru ca imi place mult cum suna si nu prea mai aveam inspiratie pt alt nick xD
Well,dupa cum stiti,am dat o cere sa mis e shcimbe nickul,vreiam cu orice pret alt nick,nu-mi mai palcea Ryone z.z era cam prea plictisitor si erau prea multe/Multi RyO z.z.
Ryone- ma gandeam sa am ceva cu R, si Ryone vine de la Roxana ^^''.
Asa noul meu Nick [am dat cerere care inca nu sa aprobat] : |~ReFLuXy~|.
Sa fiu sincera? Nici eu nu stiu de la ce vine O_O" Re , deci sa vedem am vrut ceva cu R si am mai adugat un ,,e" ,nu cred ca mergea ,,Rfulxy" se auzea super aiurea >_>", Fluxy, vine de la Flux O_O" am vazut si eu pe Jetix X______X". Am adugat si un ,,y" si a iesit , |~ReFLuXy~| plusi niste bari si etc. z.z
Ryone- ma gandeam sa am ceva cu R, si Ryone vine de la Roxana ^^''.
Asa noul meu Nick [am dat cerere care inca nu sa aprobat] : |~ReFLuXy~|.
Sa fiu sincera? Nici eu nu stiu de la ce vine O_O" Re , deci sa vedem am vrut ceva cu R si am mai adugat un ,,e" ,nu cred ca mergea ,,Rfulxy" se auzea super aiurea >_>", Fluxy, vine de la Flux O_O" am vazut si eu pe Jetix X______X". Am adugat si un ,,y" si a iesit , |~ReFLuXy~| plusi niste bari si etc. z.z
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Well imi place gosurori fashion de aceea am vrut ca nick-ul meu sa aiba cuvantul "lolita" si "chin" vine de la o porecla de-a mea[o prietena buna imi spune H-chin/Helga-chin si mi-a placut f mult cum suna<3]xD
Well eu habar nu am ce inseamna cuvintele din nick-ul meu lol O_O'
E o melodie de la Dir en Grey si mi-a placut foarte mult cum suna XD atat melodia, cat si numele ei. Stiu ca e destul de complicat de pronuntat si vi se incalceste limba la unii xD dar eu m-am obisnuit deja cu el si nu am de gand sa-l mai schimb prea curand pentru ca imi place prea mult O.O'
E o melodie de la Dir en Grey si mi-a placut foarte mult cum suna XD atat melodia, cat si numele ei. Stiu ca e destul de complicat de pronuntat si vi se incalceste limba la unii xD dar eu m-am obisnuit deja cu el si nu am de gand sa-l mai schimb prea curand pentru ca imi place prea mult O.O'
Vine de la melodia "Neo Pessimist" - Moi Dix Mois. E singura melodie care iese in evidenta ca sound fata de celelalte de pe album. Very punk/doom-like.
Si eu sunt din fire, o pesimista.
Si eu sunt din fire, o pesimista.
.NeoPessimiste.- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 14
Localizare : . h a r a j u k u .
Data de inscriere : 26/12/2008
"Gehenna" vine de la o melodie ... Slipknot,of course XD
So...ador numele , melodia si versurile , normal... o.o
So...ador numele , melodia si versurile , normal... o.o
November Rain - Song from Guns n' Roses. Waa. Il ador pe Axel in acel videoclip <3 so yea, de aici si numele meu XDDD
Poate unii v-ati speriat cand ati vazut nou meu nick lol. Stiu foarte bine ce e Pandora o.o' dar nu are nici o legatura cu aia xD Nick-ul meu vine de la o melodie care imi place foarte mult, Pandora de la Nightmare, de fapt sunt doua care imi plac foarte mult si contin numele asta, mai e Episode of Pandora de la Mix Speaker's, inc. . Oricum ambele melodii imi plac mult si imi place si cum suna cuvantul asta, e kawaii si simplu, in plus aveam nevoie de o schimbare xD
Nick-ul meu, adica Coll: Set vine de la un album de la D'espairsRay.Nici nu stiu daca e albumul meu preferat de la ei,lol ..pentru ca le ador pe toate *~*
-Looks right-
-Looks left-
WTF?! Nu am zis de la ce vine Jaqueline? x]
E o povestioara tampita si scurtaca toate lucrurile pe care le zic eu XD
Imi pierdeam timpul pe mess si vorbeam cu nee-samaaltfel nu iti zic XD. Si am rugat-o sa ma ajute sa gasesc un nick-name pt. ca toooate nick-urile mele erau plain si stupide T---T nu mai stiu care a zis prima Jaqueline, cert e ca asa mi-am ales eu name-ul. lol.
-Looks left-
WTF?! Nu am zis de la ce vine Jaqueline? x]
E o povestioara tampita si scurta
Imi pierdeam timpul pe mess si vorbeam cu nee-sama
So...mine...cred ca isi poate da seama oricine seama de la ce vine...Serenity este numele lui Usagi - Sailor Moon si ea este personajul meu preferat, ma aseman destul de mult cu ea si imi place cum suna si cum se vede scris (omg..."cum se vede scris" -> ce fel suna , dar intelegeti voi, sper ))
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.