Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
A venit apocalipsa~
+6
EllaFromHell
Rujk
Coll: Set
Daimon
Féerie
Magdalena
10 participan?i
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
A venit apocalipsa~
Un simplu joc dragut,pe care l'am intalnit si pe alte forumuri.
Veti scrie o propozitie,amuzanta sau nu, si veti incheia cu 'a venit apocalipsa' si cu o mica explicatie de ce^^
So..M'am enervat asa de tare,incat am iesit de pe mess!A venit apocalipsa~Pentru ca eu nu ies niciodata,ci ma dau pe inv..oo'
Veti scrie o propozitie,amuzanta sau nu, si veti incheia cu 'a venit apocalipsa' si cu o mica explicatie de ce^^
So..M'am enervat asa de tare,incat am iesit de pe mess!A venit apocalipsa~Pentru ca eu nu ies niciodata,ci ma dau pe inv..oo'
Re: A venit apocalipsa~
^ lol O_O''
Cred ca mai nou cineva ma uraste mai nou. A venit apocalipsa! O_O' ~ pentru ca eram prietena cu acea persoana x.x
Cred ca mai nou cineva ma uraste mai nou. A venit apocalipsa! O_O' ~ pentru ca eram prietena cu acea persoana x.x
^Daca te referi la mine you're wrong x.x !
Daca nu >_>' me is baka anyway a venit apocalipsa Shin crede ca o urasc si ca nu mai suntem prieteni *kills Shin* we're still friends chiar daca nu vrei and *hugs* Shin xD .
Daca nu >_>' me is baka anyway a venit apocalipsa Shin crede ca o urasc si ca nu mai suntem prieteni *kills Shin* we're still friends chiar daca nu vrei and *hugs* Shin xD .
Daimon- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 24/08/2008
^ oky gata x-x
Nu imi gasesc usb-ul de la camera digitala. A venit apocalipsa! ~ pentru ca am nevoie de usb-ul ala z.z
Nu imi gasesc usb-ul de la camera digitala. A venit apocalipsa! ~ pentru ca am nevoie de usb-ul ala z.z
Nu a venit Mary nici acum de la munte.A venit apocalipsaaa!!!!!-mda...pt ca nu a venit O_O" =)) pt ca vreau sa vina o.O
Nu mai intra Kadici pe mess. A venit apocalipsa! ~ pentru ca atunci cand a iesit a zis ca o sa intre iar mai tarziu T-T
Simt ca trece timpul prea repede...a venit apocalipsa!-uite ca acum cateva minute era 11:07 si a trecut asa de repede...>>'
^ buh z.z
Asta e cea mai proasta zi din viata mea. A venit apocalipsa! ~ de obicei marti imi mergea bine z.z
Asta e cea mai proasta zi din viata mea. A venit apocalipsa! ~ de obicei marti imi mergea bine z.z
Sunt Z [Z=multe u.u=))]forum-uri care au nevoie de membrii T^T .A venit apocalipsa! ~pfeeeu...trebuie sa creasca natalitatea=))))))))
Mi'e somn de mor ~ A venit apocalipsa..oo''' ~ Eu care am insomnii si nu mi'e somn niciodata..oo''''
^ buh z.z
Am innebunit, adica nu sunt normala. A venit apocalipsa! ~ well nu e chiar ceva nou, dar nu mi-a trecut altceva prin minte u_u
Am innebunit, adica nu sunt normala. A venit apocalipsa! ~ well nu e chiar ceva nou, dar nu mi-a trecut altceva prin minte u_u
Eu si Shin am intrecut masura ~ A venit apocalipsa! ~ De obicei suntem fetitte cuminti..oo'
^ lol o.o'' oups
Kadici are si ea dreptate xDE . A venit apocalipsa! ~ nu ca nu ar avea dreptate de obicei, dar de data asta are mare dreptate o_o'''
Kadici are si ea dreptate xDE . A venit apocalipsa! ~ nu ca nu ar avea dreptate de obicei, dar de data asta are mare dreptate o_o'''
^Maaarreee=))))
Shin mi'a baut coniacul ~ A venit apocalipsa! ~ Ea nu bea decat vin,bere si sampanie din cate mi'a zis ea ceva acum timppp..oo
Shin mi'a baut coniacul ~ A venit apocalipsa! ~ Ea nu bea decat vin,bere si sampanie din cate mi'a zis ea ceva acum timppp..oo
^ lol nu o_o' si coniacul e bun XDE, si afinata, visinata =))) Angeli etc. o_o''
Maine o sa fac niste sig-uri noi. A venit apocalipsa! ~ pentru ca am zis ca ma las de sig-uri si raman la avi-uri, desi s-ar putea totusi sa ma razgandesc si sa nu mai fac u.u
Maine o sa fac niste sig-uri noi. A venit apocalipsa! ~ pentru ca am zis ca ma las de sig-uri si raman la avi-uri, desi s-ar putea totusi sa ma razgandesc si sa nu mai fac u.u
^HeHeHe..Stia Kadici..^____^
Nu mai stiu ce sa scriu aici ~ A venit apocalipsa! ~ Nu stiu de ce..Asa mi'a venit sa scriu..O_O''''''
Nu mai stiu ce sa scriu aici ~ A venit apocalipsa! ~ Nu stiu de ce..Asa mi'a venit sa scriu..O_O''''''
^ mda z.z'
Saptamana asta cred ca o sa fie destul de plictisitoare. A venit apocalipsa! ~ de obicei nu sunt plictisita atat de mult timp -_-''
Saptamana asta cred ca o sa fie destul de plictisitoare. A venit apocalipsa! ~ de obicei nu sunt plictisita atat de mult timp -_-''
^-_-''''''''''''
Saptamana asta,incepand de maine,va fi cea mai tare din viata mea..*____* ~ A venit apocalipsa! ~ Eu nu am jumatati de saptamani intregi bune..oo''''eu am doar zile bune....daca am..x.x''
Saptamana asta,incepand de maine,va fi cea mai tare din viata mea..*____* ~ A venit apocalipsa! ~ Eu nu am jumatati de saptamani intregi bune..oo''''eu am doar zile bune....daca am..x.x''
^ uhm lol o_o
Ascult prea mult Versailles. A venit apocalipsa ~ well eu de obicei cand imi place o trupa extrem de mult o ascult mai des, dar nici chiar non-stop *_*
Ascult prea mult Versailles. A venit apocalipsa ~ well eu de obicei cand imi place o trupa extrem de mult o ascult mai des, dar nici chiar non-stop *_*
^asa mi se intampla si mie..i.i''
Vreau o viata normala... ~ A venit apocalipsa! ~ Inainte imi placea la nebunie viata actuala..Dar acum o urasc..oo
Vreau o viata normala... ~ A venit apocalipsa! ~ Inainte imi placea la nebunie viata actuala..Dar acum o urasc..oo
^ z_z buh
Quis, adica (,) Kadici e plecata. A venit apocalipsa! ~ pentru ca nu ma mai distrez asa de bine daca nu e ea pe aici z____z
Quis, adica (,) Kadici e plecata. A venit apocalipsa! ~ pentru ca nu ma mai distrez asa de bine daca nu e ea pe aici z____z
iete partzO_O'
Nu mai vine ala sami reinst win!!A venit apocalipsa! ~ pentru ca nu mai am rabdare si am chef de editaaaaaaaaat
Nu mai vine ala sami reinst win!!A venit apocalipsa! ~ pentru ca nu mai am rabdare si am chef de editaaaaaaaaat
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Azi nu am baut decat 2l de apa...A VENIT APOCALIPSA!!!~ pt ca de obicei beau vreo 4l:))
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Nu am struguri. A venit apocalipsa! ~ eu trebuie sa am tot timpul struguri z_z Shin vrea struguri x_X
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.