Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Superstitiile
+4
gladys
Féerie
Blacky
Magdalena
8 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Superstitiile
Yaeh..PROSTII...Nu cerd nici un pic...Vai..13...Vai pisica neagra..Vai..Ca nu stiu ce....VAI:AM VAZUT'O PE ELODIA!! Suspect...O sa am ghinion 34 de ani 4 luni 3 saptamani 7 zile 4 ore 9 secunde si 1 minisecunda..NO WAY!!Nu cred..Astea sunt chestii inventate de babe fara cap>_<'' ...Sincer NU CRED si gata^^"
Re: Superstitiile
Well nici eu nu sunt superstitioasa ..dar chiar imi plac majoritatea superstitiilor ..recunosc ca atuncic and eram mai mica ma speriam de anumite superstitii care se dovedesc a fi adevarate Prostii si Minciuni...
Daca ar exista superstitii cu siguranta ar gasio si pe Elodia=))
Daca ar exista superstitii cu siguranta ar gasio si pe Elodia=))
Eu pur si simplu nu cred in superstitii, stiti care e faza... daca tu crezi in ele si crezi ca o sa se intample ceva din cauza unei superstitii cauti toate motivele sa dovedesti ca e adevarata superstitia. Dar eu nu cred in asa ceva si nu sunt deloc superstitioasa xD
La faza cu 13: eu am dat teza la romana in 13 si anul trecut si anul acesta, si 13 marti >.< dar nu s-a intamplat nimic si am luat 9 si 10 ^_^ see?
La faza cu 13: eu am dat teza la romana in 13 si anul trecut si anul acesta, si 13 marti >.< dar nu s-a intamplat nimic si am luat 9 si 10 ^_^ see?
daca cred in superstiti / hmm mda am auzit si eu chestia cu pisica neagra , trecutul sub scara si tot tacamul asta dar eu cred ca nu sunt alceva decat inventi create de cineva poentru as bate joc dee alcineva si acel alcineva chiar a crezut si a razpandit chestia cu superstitile , well eu una am trecut prinrun drum pe unde tocmai cat trecuse inainea mea o pisica eagra taind drumul si pentru aia nu am patait nimic , deci ? eu zic asa penru cei care cred in superstiti superstitile se adeversc iar pentru cei ce nu cred in superstiti nu sunt adevarate
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Well,asa si asa O_____O" nu pot zice ca [,]cred 100% dar cat de cat cred ceva pe acolo. Dar in alea cu pisica neagra and sutff,chiar cred ca sunt porcarii, de ce? Pai cand eram mai mica si eram pe strada cu un coleg X_____X" care e cam satanist,nu era pe atunci dar acum e anyway ^^ n-am nimic cu el ,a fost colegu meu de banca si cica sa nu trecem ca nea caiat calea o pisica neagra. WTF? am trecut anyway pe acolo,si nu am patit nimic x.x"
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Superstitiile mi se par o prostie ff mare-_-
Adica...unde-i logica?z.z' o pisica neagra cica aduce ghinion...zau?de ce?de ce neagra?pentru ca negrul e culoare mai inchisa si in general semnifica 'raul'?ei bine uite ca sunt oameni carora le place negrul...si mie imi place negrul ._. de ce trebuia sa fie neagra?de ce sa nu fie roscata...rosul aminteste de sange...so mie mi se pare ca asta e o mare porcarie...
ai spart o oglinda, nush cati ani de ghinion...zau si de ce?pentru ca s-a trezit intr-o zi cineva sa inventeze superstitile? care e faza?-.- poate ghinion ca o sa calci intr-un ciob si te baga in spital sa ti-l scoata -.-
Acum daca cineva s-ar trezii sa spuna ca aduce ghinion sa respiri , supertitiosii si-ar tine respiratia si ar muri?XD
Eu mereu am crezut ca ti se intampla ghinioanele astea doar daca crezi in ele...eu una nu am crezut in ele nici o data si pot spune ca am spart in viata mea cel putin 20 de oglinzi, cel putin 40 de pisici negre mi-au taiat calea, am varsat sare pe jos de mai mult de 60 de ori si inca mai traiesc...am cascat de cel putin 100 de ori de cand m-am nascut si nu m-a calcat nici un tren, nu a picat nici un meteorit peste mine si nu mi-a zdrobit nimeni capul dupa asta.Am vazut si o gramada de pisici albe noaptea si nu m-a jefuit/violat sau mai stiu eu ce nimeni dupa cateva minute dupa asta...
Si as putea sa continui asa mult si bine dar nu are rost XD
Adica...unde-i logica?z.z' o pisica neagra cica aduce ghinion...zau?de ce?de ce neagra?pentru ca negrul e culoare mai inchisa si in general semnifica 'raul'?ei bine uite ca sunt oameni carora le place negrul...si mie imi place negrul ._. de ce trebuia sa fie neagra?de ce sa nu fie roscata...rosul aminteste de sange...so mie mi se pare ca asta e o mare porcarie...
ai spart o oglinda, nush cati ani de ghinion...zau si de ce?pentru ca s-a trezit intr-o zi cineva sa inventeze superstitile? care e faza?-.- poate ghinion ca o sa calci intr-un ciob si te baga in spital sa ti-l scoata -.-
Acum daca cineva s-ar trezii sa spuna ca aduce ghinion sa respiri , supertitiosii si-ar tine respiratia si ar muri?XD
Eu mereu am crezut ca ti se intampla ghinioanele astea doar daca crezi in ele...eu una nu am crezut in ele nici o data si pot spune ca am spart in viata mea cel putin 20 de oglinzi, cel putin 40 de pisici negre mi-au taiat calea, am varsat sare pe jos de mai mult de 60 de ori si inca mai traiesc...am cascat de cel putin 100 de ori de cand m-am nascut si nu m-a calcat nici un tren, nu a picat nici un meteorit peste mine si nu mi-a zdrobit nimeni capul dupa asta.Am vazut si o gramada de pisici albe noaptea si nu m-a jefuit/violat sau mai stiu eu ce nimeni dupa cateva minute dupa asta...
Si as putea sa continui asa mult si bine dar nu are rost XD
In familia mea 13 e o zi norocoasa din vreo 5 motive,gurls O_O
Pisicile negre imi plac,si chiar acum 2 seri s-a frecat una de mine si mi-a taiat calea de 3 ori =='
Oglinzile,mama ar fi in stare sa ma ia la bataie daca as sparge una,pentru ca "mi-ar merge greu"-.-'
Am dus gunoiul de 9487262 de ori noaptea si inca am ce sa mananc u.u
Mi se par o mare prostie,nu comanda superstitiile,comanda Dumnezeu,deci.....
Pisicile negre imi plac,si chiar acum 2 seri s-a frecat una de mine si mi-a taiat calea de 3 ori =='
Oglinzile,mama ar fi in stare sa ma ia la bataie daca as sparge una,pentru ca "mi-ar merge greu"-.-'
Am dus gunoiul de 9487262 de ori noaptea si inca am ce sa mananc u.u
Mi se par o mare prostie,nu comanda superstitiile,comanda Dumnezeu,deci.....
Superstitii ca daca nu intri de Craciun sau de Revelion un barbat in casa no sa ai bani sau noroc.wtf NU CRED NIMIC.superstitii spuse de mosi si babe.de ex daca am bani in buzunar de revelion o sa am bani tot anul.si uite ca am fost de revelion cu banii in buzunar si nu am bani in momentul de fata .-. totul mii se pare o porcarie si spuse aiurea ca sa ne prostim si noi,sa fim mai ciumegi
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.