Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Emo
+4
Féerie
Blacky
grafittix
Magdalena
8 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Emo
Yeah....Asa e...Sa fii emo nu inseamna doar sa te tai sau sa te sinucizi..O__O''...Mai are vara'mea nitse colegi emo care sunt "emo" doar pentru ca le place stiulul..^^"...Nu inteleg ce are lumea cu ei...Si eu ma imbrac toata ziua in nergu pentru ca e o culoare preferata...Si asta ar insemna ca eu nu sunt emo...Dar poti sa ai si un stil funky chiar daca esti emo..>_<''..E indiferent...Plus ca ii inteleg si eu ca sufera^^"...Dar aia care iau cam prea in serios faza cu emo si se taie/sinucid....Nu vad si partea buna a paharului..Ei sunt cam negativisti^^"E algerea lor in viata si nimeni nu'i prea poate opri...Dar dupa parerea mea nu stiu sa'si aleaga un scop in viata deloc bine..^^"So..Nu am nimic cu ei^^"...Sunt si ei niste oameni,nu?
Re: Emo
Oh da... EMO... dupa parerea mea un emo "adevarat" nu trebuie doar sa se imbrace in emo, sa planga si sa asculte muzica emo... Cum ai spus si tu ( parca x_X" ), nu trebuie sa se imbrace in emo ca sa fie emo.
Primul lucru ar fi " de ce sa planga? ". Un emo este in general sensibil, sentimental si foarte romantic, de aceea el tine cont de toate criticile , si are o anumita tendinta in a uita complimentele. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa planga. De fapt, motivul pentru care se inchid in ei nu ar fi ca sa uite de ceilalti, si sa devina insensibili la orice jignire pentru ca stiu ca asa sunt ei? Un emo care nu se imbraca in emo si nu plange stie sa isi interiorizeze foarte bine sentimentele, asta facandu-l si mai depresiv..
Si o chestie interesanta.. Emo-istii au un ochi acoperit deoarece asta simbolizeaza ca ei vad oar partea goala a "paharului". Interesant, nu ?
Eh, nu stiu daca sunt chiar cea mai in masura sa vorbesc... asta e parerea mea ^_^"
Primul lucru ar fi " de ce sa planga? ". Un emo este in general sensibil, sentimental si foarte romantic, de aceea el tine cont de toate criticile , si are o anumita tendinta in a uita complimentele. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa planga. De fapt, motivul pentru care se inchid in ei nu ar fi ca sa uite de ceilalti, si sa devina insensibili la orice jignire pentru ca stiu ca asa sunt ei? Un emo care nu se imbraca in emo si nu plange stie sa isi interiorizeze foarte bine sentimentele, asta facandu-l si mai depresiv..
Si o chestie interesanta.. Emo-istii au un ochi acoperit deoarece asta simbolizeaza ca ei vad oar partea goala a "paharului". Interesant, nu ?
Eh, nu stiu daca sunt chiar cea mai in masura sa vorbesc... asta e parerea mea ^_^"
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Yeah cum ati spus si voi...emo nu inseamna doar sa aduci o lama si gata te sinucizi><ceea ce majoritatea persoanelor cred...emo este si un stil de a te imbraca..asta nu inseamna ca daca te-ai imbracat cu un tricou negru si ti-ai dat unghiile cu negru esti Emo de la o mila ..no way eun una nu cred asta...
Si oricum eu una nu am nimic cu acest stil...poate ca multora le place..eu nu am nimic cu ei^^"
Si oricum eu una nu am nimic cu acest stil...poate ca multora le place..eu nu am nimic cu ei^^"
Well deja faza asta cu "copiii emo" a creat o multime de subiecte. Personal nu am nimic cu ei sau cu stilul lor de viata, dar intr-un fel e deranjat cum vad unii oameni lucrurile O_O' adica daca cineva aude ca un cunoscut, poate un coleg de clasa sau un prieten e emo deja si-l imagineaza cu lama in mana sau urcat pe o cladire gata sa se arunce O_O' Well nu toti sunt la fel, si nici macar nu sunt asa... dar sunt vazuti astfel din cauza catorva cazuri... well eu nu cred ca emo inseamna sinucidere O_O' si nu spun asta pentru ca eu as fi si incerc sa-mi iau apararea ... mie pur si simplu imi place sa zic lucrurilor pe nume.
Emo , un subiect foarte discutat printre tineri din ziua de astazi , fiecare avand o opinie pro si contra ,
Atunci cand auzim de emo ne gandim imediat la acei tineri tristi , mereu suparati , si care plang mult , imbracati in negru , u par pe fata , si machiat strident cu negru , ma refer la ruj si la creionul de ochi, intradevar mai ou est o moda , daca o ot numi asfel , sa fi emo , ei fin catalogati ide aceasti treapta cu motociclisti si homosexuali , dar mult tineri care au o viata cat de cat normala cu greutatile ei normale , devin emo penru ca asa este cel mai bun amic , asa este moda , sau asa iese in evidenta , sincer dupa parerea ea este o prostie tottala aceasta moda , imi cer mii de scuze fata de cei emo pentru ce o sa scru mai jos si nu doresc sa se revolte petru asta , nu inteleg de ce sa fie tristi cand au toata iata inainte , si de ce sa fie tristi , sa planga cand pot gasi o slutie la polemele lor , de ce sa stea inchisi , de ce doar sa fie risiti si sa planga pe la colturi din fie ce , de ce sa se taie pe maini sau etc , cand pot gasi usor o solutie la problemele lor , sa se distreze cu cei in jur , sa fie veseli sa se bucure dia viata ca dor una lea dat D-zeu , si merita traita , comportamentul lor bizar este pe moriv cum am specificat mai sus , asa este moda mai nou , asa ies in evidenta , asa atrag aentia etc , pai eu cred ca o persoana emo care citeste ce am scris , sau care ra sa devna emo , mai bine se gandeste la ce pierde si la ce castiga fiind emo , si apoi sa isi dea seama cum ese mai bine , eu una nu sun mai ulte fioecare stie singuyr ce isi doreste de la viata
Atunci cand auzim de emo ne gandim imediat la acei tineri tristi , mereu suparati , si care plang mult , imbracati in negru , u par pe fata , si machiat strident cu negru , ma refer la ruj si la creionul de ochi, intradevar mai ou est o moda , daca o ot numi asfel , sa fi emo , ei fin catalogati ide aceasti treapta cu motociclisti si homosexuali , dar mult tineri care au o viata cat de cat normala cu greutatile ei normale , devin emo penru ca asa este cel mai bun amic , asa este moda , sau asa iese in evidenta , sincer dupa parerea ea este o prostie tottala aceasta moda , imi cer mii de scuze fata de cei emo pentru ce o sa scru mai jos si nu doresc sa se revolte petru asta , nu inteleg de ce sa fie tristi cand au toata iata inainte , si de ce sa fie tristi , sa planga cand pot gasi o slutie la polemele lor , de ce sa stea inchisi , de ce doar sa fie risiti si sa planga pe la colturi din fie ce , de ce sa se taie pe maini sau etc , cand pot gasi usor o solutie la problemele lor , sa se distreze cu cei in jur , sa fie veseli sa se bucure dia viata ca dor una lea dat D-zeu , si merita traita , comportamentul lor bizar este pe moriv cum am specificat mai sus , asa este moda mai nou , asa ies in evidenta , asa atrag aentia etc , pai eu cred ca o persoana emo care citeste ce am scris , sau care ra sa devna emo , mai bine se gandeste la ce pierde si la ce castiga fiind emo , si apoi sa isi dea seama cum ese mai bine , eu una nu sun mai ulte fioecare stie singuyr ce isi doreste de la viata
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
A fi emo nu inseamna neaparat sa te sinucizi sau sa te ranesti intentionat,mai nou este un trend si multi sunt fake-ri.Multi dintre prietenii mei adopta acest stil.Si nu ma refer ca daca te imbraci in negru ai conversi si plangi sau esti suparata mereu inseamna ce esti emo.Eu cred ca este un stil de viata ,nu doar imbracamintea.M-am saturat de toate prostiile spuse la televizor despre emo.Pe bune oamenii aia nici nu stiu macar despre ce vorbesc,isi dau doar cu parerea.Ma rog intotdeauna am fost pro si voi fi mereu.Insa din cauza prostiilor de la televizor nu pot sa mai merg pe strada ca imi zic oamenii emo X__X i mean eu ascult rock ,iar asta nu inseamna ca sunt emo.Pot spune ca acum in romania acest stil este mai mult un trend si toti spun ca daca asculti muzica emo te sinucizi.Eu nu cred asta pentru ca sincer imi place aceasta muzica doarece este mai sentimentala si asa sunt si emo-kids.Oricum este un stil foarte interesant si sunt pro
Hana- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008
Cum sa n'am nimic cu ei cand nu'i sufar?XD=))
Sunt cum a zis Kadici niste copii care nu au nici un scop in viata.....nu stiu sa aleaga....le e frica de realitate...viata e grea dar.....nici sa te tai sau sa te chinui sa plangi -_-'
Ma rog...e viata lor...n'au decat sa se omoare...nu'mi pasa :-??
Sunt cum a zis Kadici niste copii care nu au nici un scop in viata.....nu stiu sa aleaga....le e frica de realitate...viata e grea dar.....nici sa te tai sau sa te chinui sa plangi -_-'
Ma rog...e viata lor...n'au decat sa se omoare...nu'mi pasa :-??
Well sincer habar nu am ce e asa de interesant la asta, avand in vedere ca mai multi au inceput sa fie Emo (de fapt, ca sa ma expirm mai corect, incearca x.x')
Nu am nimic cu cei care sunt Emo desi nu imi place deloc pentru ca mi se pare o prosite si nici nu arata bine
Plus ca a inceput naiba stie cine sa zica despre ei si acum toata lumea "a ce tare e" nush ce nush ce si "ia sa fiu si eu emo" =_=''' geeez z.z'
Plus ca toata faza asta cu taiatul venelor si naiba mai stie ce.Da-ti drumu' z.z'
next, unii incep sa zica despre cineva ca e emo doar daca se imbraca in negru, sau negru + alb.Si mi s-a intamplat si mie =_=''''.Geez pe bune ca asta e chiar prostie =_=''' Na bine acum toti cei care se imbraca in negru sunt emo =_= geez z.z
Daca esti trist, ai o zi proasta etc toti sar pe tine "esti emo!" si spun asta din propie experienta =_= si daca cineva ca mine e emo...rly XDD
Anyway, acum toata lumea a inceput sa zica ca vrea sa fie Emo doar pt ca vad ca e la moda si vorbeste toata lumea despre asta.
pwease z.z''''
Nu am nimic cu cei care sunt Emo desi nu imi place deloc pentru ca mi se pare o prosite si nici nu arata bine
Plus ca a inceput naiba stie cine sa zica despre ei si acum toata lumea "a ce tare e" nush ce nush ce si "ia sa fiu si eu emo" =_=''' geeez z.z'
Plus ca toata faza asta cu taiatul venelor si naiba mai stie ce.Da-ti drumu' z.z'
next, unii incep sa zica despre cineva ca e emo doar daca se imbraca in negru, sau negru + alb.Si mi s-a intamplat si mie =_=''''.Geez pe bune ca asta e chiar prostie =_=''' Na bine acum toti cei care se imbraca in negru sunt emo =_= geez z.z
Daca esti trist, ai o zi proasta etc toti sar pe tine "esti emo!" si spun asta din propie experienta =_= si daca cineva ca mine e emo...rly XDD
Anyway, acum toata lumea a inceput sa zica ca vrea sa fie Emo doar pt ca vad ca e la moda si vorbeste toata lumea despre asta.
pwease z.z''''
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.