Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Cel mai rau mod de a muri..oo''''
5 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Cel mai rau mod de a muri..oo''''
Cel mai rau mod de a muri este de a fi sugrumat/a..Sincer acum...Sa nu mai simti aerul..Sa mori in modul asta mi se pare cel mai oribil..Ca in rest..Nu mi se par cine stie ce...^^dar fara aer e imposibil..>_>''
Re: Cel mai rau mod de a muri..oo''''
Eu cred ca cel mai rau mod de a muri este sa te inneci ...sau sa fi mancata de catre o aratare ..in rest nimic nu mi se pare foarte ciudat
Well pentru mine cel mai rau mod de a muri ar fi tortura, adica daca te ucide cineva sa nu mori rapid ci sa te tortureze O_O' sau sufocata sau inecata, pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la asta x.x'
pai asta este este o9 tema destul de bizara draga quis.q pentru cei doar 12 anisori ai tai , daik sunt o gramada de lucruri cu ce sa ne batem capul nu neaparat despre cum sa murim in mod tragic , nu te supara ca zic asta dar mi se pare bizar pentru cei doar 12 anisori
si cred ca cel mai rau mod de a jmuri este sa numai porti respira aer sa fi sufocat ,
voi ce credeti ?
si cred ca cel mai rau mod de a jmuri este sa numai porti respira aer sa fi sufocat ,
voi ce credeti ?
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Yeah....deci tu esti bunica ei si ii spui ca nu i s'a dezvoltat creierul...gladys a scris:pai asta este este o9 tema destul de bizara draga quis.q pentru cei doar 12 anisori ai tai , daik sunt o gramada de lucruri cu ce sa ne batem capul nu neaparat despre cum sa murim in mod tragic , nu te supara ca zic asta dar mi se pare bizar pentru cei doar 12 anisori
voi ce credeti ?
Nu mai sunt copii ca pe vremuri...ne maturizam foarte repede si incepem sa gandim....ceea ce uneori deranjam....
Ne batem capul pentru ca sunt intrebari....normale >>' as zice
Daca am gresit cu ceva....eu acuma imi cer scuze :-??
La mine cel mai rau mod de a muri este sa fi inchis intr'o cutie...sau sa sa fii inchis de viu intr'un sicriu O_O' sau pur si simplu sa te incuie cineva intr'o camera de unde sa nu mai poti iesi >>'
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.