Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
3 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
De ce oamenii nu sunt acceptati pentru ceea ce sunt?Adica de ce majoritatea resping manelistii..Sau cei emo?
Nea....Asta e discriminare......Am vazut multa discriminare la viata mea......So...Aici e vorba de...Reputatie..^^Eu personal trebuie sa recunosc ca am o prietena care asculta manele...Si ne'am promis ca atunci cand suntem impreuna nu ascultam nici manele nici rock..Si asa ne impacam foarte bine chiar..^^"
Mda..A fost alegerea acelui om in viata si numeni nu ar trebui sa'l ignore pentru ca oricui i se poate intampla asta...Nu stii ce iti masa iti rezerva viitorul...A fost alegerea lui si nu ar trebui sa se bage nimeni in viata lui....Asta e parerea mea..Mereu exista un remediu care sa te ajute sa te legi de persoana aceea..Pan' la urma urmei si ea e om,nu?^^"
So..Care e parerea voastra?^^
Nea....Asta e discriminare......Am vazut multa discriminare la viata mea......So...Aici e vorba de...Reputatie..^^Eu personal trebuie sa recunosc ca am o prietena care asculta manele...Si ne'am promis ca atunci cand suntem impreuna nu ascultam nici manele nici rock..Si asa ne impacam foarte bine chiar..^^"
Mda..A fost alegerea acelui om in viata si numeni nu ar trebui sa'l ignore pentru ca oricui i se poate intampla asta...Nu stii ce iti masa iti rezerva viitorul...A fost alegerea lui si nu ar trebui sa se bage nimeni in viata lui....Asta e parerea mea..Mereu exista un remediu care sa te ajute sa te legi de persoana aceea..Pan' la urma urmei si ea e om,nu?^^"
So..Care e parerea voastra?^^
Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
Well mai nou oamenii, chiar si prietenii daca afla despre cineva ca e homosexual, emo sau provine dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna ... pur si simplu incep sa-i ignore. De ce daca te intelegi bine cu cineva ... pentru felul tau de a fi sau pentru ce cred altii despre tine aceea persoana incepe si ea sa te ignore si sa fie mai retrasa fata de tine. Multi oameni in ziua de azi se cred superiori altora si nici macar nu incearca sa ii inteleaga pe ceilalti care "nu sunt ca ei" .
Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
Sincera sa fiu, persoanele astea sunt cele mai idioate care exista dupa parerea mea, si am avut mereu astfel de persoane in viata mea, si din pacate inca mai am.
Faza e ca aceste persoane cred ca ei sunt cei mai buni, cred ca ei pot sa faca totul si restul sunt doar prosti care habar nu au de nimic.Pe aceste persoane de obicei nu poti sa le faci sa inteleaga.Eu cel putin de cate ori am incercat pana acum nu am reusit, asa ca am lasat-o balta >.>.
Anyway, daca mai sunt pe acest forum persoane care au astfel de probleme si nu le pot rezolva cu vorba, eu zic ca cel mai bine ar fi sa ignore persoana/persoanele respectiv/e si sa se prefaca ca nici nu sunt acolo.Asa e cel mai bine >.>'.In fond, tipii astia nu merita atentie XD
Faza e ca aceste persoane cred ca ei sunt cei mai buni, cred ca ei pot sa faca totul si restul sunt doar prosti care habar nu au de nimic.Pe aceste persoane de obicei nu poti sa le faci sa inteleaga.Eu cel putin de cate ori am incercat pana acum nu am reusit, asa ca am lasat-o balta >.>.
Anyway, daca mai sunt pe acest forum persoane care au astfel de probleme si nu le pot rezolva cu vorba, eu zic ca cel mai bine ar fi sa ignore persoana/persoanele respectiv/e si sa se prefaca ca nici nu sunt acolo.Asa e cel mai bine >.>'.In fond, tipii astia nu merita atentie XD
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.