Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Gotei 13th
:: Anime and Manga :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Gotei 13th
So am creat acest topic..pentru a va exprima parerea..in care dintre cele 13 divizii shinigami ati dori sa va aflati?
So...@__@ 10th Division Captain..de ce?
Imi place mult Division 10 formata din Hitsugaya Toshiro shi Rangiku Matsumoto...doi la mana ...deoarece capitanul acestei divizii este Toshiro el fiind personajul meu preferat din Bleach..este foarte kawaii dupa parerea mea..chiar daca e cel mai tanar dinter capitani este shi cel mai matur...el se inttelege foarte bine cu toti capitanii diviziilor mai putin cu Ichimaru Gin[pe care nu-l considera de incredere]..
Rangiku Matsumoto este vice-presedintele...chiar daca e uneori cam lenesa..e ii este foarte loiala lui Toshiro,chiar admirandu-l pentru cea ce face...In copilarie ea shi Ichimaru au fost prieteni...ea e singura persoana pe care Gin nu ar incerca sa o raneasca [Stupid >.<"]
So...@__@ 10th Division Captain..de ce?
Imi place mult Division 10 formata din Hitsugaya Toshiro shi Rangiku Matsumoto...doi la mana ...deoarece capitanul acestei divizii este Toshiro el fiind personajul meu preferat din Bleach..este foarte kawaii dupa parerea mea..chiar daca e cel mai tanar dinter capitani este shi cel mai matur...el se inttelege foarte bine cu toti capitanii diviziilor mai putin cu Ichimaru Gin[pe care nu-l considera de incredere]..
Rangiku Matsumoto este vice-presedintele...chiar daca e uneori cam lenesa..e ii este foarte loiala lui Toshiro,chiar admirandu-l pentru cea ce face...In copilarie ea shi Ichimaru au fost prieteni...ea e singura persoana pe care Gin nu ar incerca sa o raneasca [Stupid >.<"]
:: Anime and Manga :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.