Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Aya Kamiki
Aya Kamiki
Aya Kamiki e o cantareata solo iar stilul ei e ceva intre j-pop si j-rock. E nascuta pe 10 septembrie, grupa ei de sange este B si are inaltimea de 1.66 m. A invatat sa cante la pian cand avea 4 ani. In 2005 a lansat doua mini-albume, Constellation si Rock On. Si bla bla prea obosita sa mai traduc, pentru mai multe informatii mergeti pe wikipedia pentru ca nu are rost sa vin cu un amarat de copy/paste.
Parere personala
Aya e una dintre putinele cantarete de j-pop care imi plac chiar foarte mult. Ascult cam din primavara anului trecut, deci de un an si ceva, nu mai stiu exact cat. Prima melodie care am ascultat-o de la ea a fost Pierrot si pur si simplu m-am indragostit de ea <3 Imi plac toate melodiile de la ea, dar sa enumar cateva care imi plac mai mult: Sekai wa sore demo kawari wa Shinai, Mou Kimidake wo Hanashitari wa Shinai, Nemutteita Kimochi Nemutteita kokoro [damn numele astea lungi si complicate >>" nu o sa reusesc vreodata sa le retin], Misekake no I love you, Youthful Diary, Communication Break, Summer Memories si asa mai departe.
Imi place foarte mult stilul ei si felul ei de a fi. Si inainte de toate vocea ei e chiar foarte frumoasa si dupa parerea mea suna foarte bine si live. Totusi, desi e foarte talentata nu am impresia ca e foarte populara si asta e chiar pacat z.z'
Parere personala
Aya e una dintre putinele cantarete de j-pop care imi plac chiar foarte mult. Ascult cam din primavara anului trecut, deci de un an si ceva, nu mai stiu exact cat. Prima melodie care am ascultat-o de la ea a fost Pierrot si pur si simplu m-am indragostit de ea <3 Imi plac toate melodiile de la ea, dar sa enumar cateva care imi plac mai mult: Sekai wa sore demo kawari wa Shinai, Mou Kimidake wo Hanashitari wa Shinai, Nemutteita Kimochi Nemutteita kokoro [damn numele astea lungi si complicate >>" nu o sa reusesc vreodata sa le retin], Misekake no I love you, Youthful Diary, Communication Break, Summer Memories si asa mai departe.
Imi place foarte mult stilul ei si felul ei de a fi. Si inainte de toate vocea ei e chiar foarte frumoasa si dupa parerea mea suna foarte bine si live. Totusi, desi e foarte talentata nu am impresia ca e foarte populara si asta e chiar pacat z.z'
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.