Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personaje enervante EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personaje enervante EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personaje enervante EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personaje enervante EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Personaje enervante 20abaeu Personaje enervante 2d7aoax

Personaje enervante

In jos

Personaje enervante Empty Personaje enervante

Mesaj Scris de Féerie Sam Aug 08, 2009 5:24 am

Am zis sa fac si un topic de genul asta, well spoilere iar cred.
Cel mai mult m-a enervat Lenalee Lee, de fapt e singurul personaj care chiar l-am urat vreodata foarte mult. Tipa asta e mult prea enervanta, desi recunosc ca la inceput nu aveam treaba cu ea si mi se parea chiar draguta. Pe parcurs toti au inceput sa o protejeze doar pe ea si i se mai si adreseze cu 'princess' geez. In tot anime-ul nu a facut aproape nimic si atunci cand chiar aveau nevoie de ajutor statea linistita si se trezea dupa o mie de ani, dar totusi toti trebuiau sa ii multumeasca. Atunci cand era nervoasa sau suparata ii facea pe toti sa se simta aiurea si sa creada ca e vina lor cand de fapt nu era asa. Tipa asta plange prea mult si uneori chiar nu are motive. Tot ce stie sa zica e 'Allen-kun' , 'Lavi' wtf. Ei lupta acolo si isi vad de treaba, dar trebuie sa o salveze mereu pe asta pentru ca tot timpul o da in bara, dar totusi, toti trebuie sa ii multumeasca pentru ceea ce face. Se crede prea filozofica lol, in plus e asa de fufa. Deci nu a ajuns ca se tot invarte pe langa Allen si Lavi, se mai da si la Kanda pana la urma. Ar fi o gramada de motive ca sa o urasc lol.

Pe urma m-a enervat rau de tot Krory Arystar. La inceput chiar mi-a placut mult de el pentru ca era prostut si amuzant si nu stia prea bine ce sa faca, iar intr-un fel mi-a parut rau de el. Dar cand a ajuns sa lupte cu Jasdebi m-a enervat rau, wtf nu mai murea. Deja s-a exagerat prea mult cu el. In plus tot ce stia sa zica era Eliade in sus, Eliade in jos geez.

Apoi m-a enervat rau tipul care seamana cu Hitler, nici macar nu i-am retinut numele lol. Tipul asta e prea enervant wtf, crede ca le stie pe toate si face totul asa cum vrea el. Intreaba parerea altora, face conferinta aia sau ce o fi fost, dar putin ii pasa, tot cum a avut el chef a facut.

M-a enervat rau de tot si Level 4. Ala e demonul cu cel mai enervant ras care a aparut. In plus nu mai murea o data si am crezut ca au murit o gramada din cauza ca e el tampit, de fapt ea pentru ca parea sa fie tipa lol. Pana si vocea ei era stresanta. Pe urma m-a enervat Mei-Ling. Am crezut ca o sa devina si pitica aia enervanta exorcist. Nu aveau nevoie de ea, au deja ochiul lui Allen nu e nevoie de o fetita care sa le zica viitorul.
Si cam astea ar fi, in rest ori mi-au placut putin ori mi-au fost indiferente personajele sau nu m-au enervat asa rau.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: