Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
New PV - Distress and Coma
2 participan?i
:: J-music :: J'rock :: the GazettE
Pagina 1 din 1
New PV - Distress and Coma
Well nu mai e chiar asa de nou, dar poate mai sunt care inca nu l-au vazut desi ma insel.
Versurile deja le-am postat, dar de pv nu am zis nimic, nu ca ar fi prea multe de zis si asta nu pentru ca e aiurea sau mai stiu e ce, ci pentru ca e absolut genial.
Pot zice ca a devenit pv-ul meu preferat de la GazettE <3
Melodia este geniala, si mult mai buna decat Leech, dar nu pot zice ca Leech nu imi place deloc.
Cred ca cei de la the GazettE au avut numai tipe kawaii in pv-uri pana acum. Cel mai mult mi-a placut cea din Taion pana acum, dar pot zice ca cea din Distress and Coma imi place cel putin la fel de mult.
Ador culorile pv-ului <3 foarte mult albastru, dar un albastru care imi place mult si acel maro sau ce culoare o fi, e asa de kawa <3 Nu e colorat, dar nici foarte intunecat, tocmai genul de pv care imi place mie foarte mult.
Se potriveste si cu versurile. In plus imi place mult faptul ca ninge ^____^ Eu ador zapada XD
La inceput am avut impresia ca in pv apare mai mult tipa aia decat apar membrii trupei, dar acum mi se apare ca apar in mod egal lol, nu ca m-ar fi deranjat daca ar fi aparut mai mult acea tipa O.O'
Nu prea gasesc cuvinte sa descriu pv-ul asta, pur si simplu e prea genial si chiar ma bucur ca si-au revenit, anyway il ador <333
Versurile deja le-am postat, dar de pv nu am zis nimic, nu ca ar fi prea multe de zis si asta nu pentru ca e aiurea sau mai stiu e ce, ci pentru ca e absolut genial.
Pot zice ca a devenit pv-ul meu preferat de la GazettE <3
Melodia este geniala, si mult mai buna decat Leech, dar nu pot zice ca Leech nu imi place deloc.
Cred ca cei de la the GazettE au avut numai tipe kawaii in pv-uri pana acum. Cel mai mult mi-a placut cea din Taion pana acum, dar pot zice ca cea din Distress and Coma imi place cel putin la fel de mult.
Ador culorile pv-ului <3 foarte mult albastru, dar un albastru care imi place mult si acel maro sau ce culoare o fi, e asa de kawa <3 Nu e colorat, dar nici foarte intunecat, tocmai genul de pv care imi place mie foarte mult.
Se potriveste si cu versurile. In plus imi place mult faptul ca ninge ^____^ Eu ador zapada XD
La inceput am avut impresia ca in pv apare mai mult tipa aia decat apar membrii trupei, dar acum mi se apare ca apar in mod egal lol, nu ca m-ar fi deranjat daca ar fi aparut mai mult acea tipa O.O'
Nu prea gasesc cuvinte sa descriu pv-ul asta, pur si simplu e prea genial si chiar ma bucur ca si-au revenit, anyway il ador <333
Re: New PV - Distress and Coma
Tipa aceea pare destul de kawaii, doar ca e cam creepy. Si imi aminteste oarecum de Taion (la culori si chestii). Uruha<3
Omfgz
Mi-ar placea sa stiu despre ce anume canta in versuri, si cred ca o sa citesc si eu versurile alea. the GazettE au inspiratie XDD
Sincer mi-a placut mai mult Taion decat Distress and Coma, dar si acesta e foarte dragut.
Omfgz
Mi-ar placea sa stiu despre ce anume canta in versuri, si cred ca o sa citesc si eu versurile alea. the GazettE au inspiratie XDD
Sincer mi-a placut mai mult Taion decat Distress and Coma, dar si acesta e foarte dragut.
:: J-music :: J'rock :: the GazettE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.