Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Cat la % va place?
3 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: YuYu Hakusho
Pagina 1 din 1
Cat la % va place?
Pai sa zicem, cred ca numai 90 %. e destul de dragut anime-ul, dar mi se pare ca ar putea fi mult mai bun si mai bine realizat u.u
Re: Cat la % va place?
70%
Trebuie sa recunosc ca grafica este destul de buna pentru anul in care a fost facut animeul.Este interesant la inceput...but apoi devine foarte plictisitor -__-''''....Adica ideea este destul de interesanta,sincera sa fiu...but se lungeste totul prea mult,si fara sens.Sunt unele episoade in care se intampla ceva ce nu afecteaza cu nimic episoadele viitoare sau nici macar pe urmatorul si dupa mine sunt puse cam fara rost acolo...nici o data nu mi-au placut anime-urile care au atat de multe episoade pt ca in general sunt puse acolo aiurea , fara rost
Trebuie sa recunosc ca grafica este destul de buna pentru anul in care a fost facut animeul.Este interesant la inceput...but apoi devine foarte plictisitor -__-''''....Adica ideea este destul de interesanta,sincera sa fiu...but se lungeste totul prea mult,si fara sens.Sunt unele episoade in care se intampla ceva ce nu afecteaza cu nimic episoadele viitoare sau nici macar pe urmatorul si dupa mine sunt puse cam fara rost acolo...nici o data nu mi-au placut anime-urile care au atat de multe episoade pt ca in general sunt puse acolo aiurea , fara rost
:: Anime and Manga :: Anime :: YuYu Hakusho
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.