Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Parerea voastra EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Parerea voastra EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Parerea voastra 20abaeu Parerea voastra 2d7aoax

Parerea voastra

4 participan?i

In jos

Parerea voastra Empty Parerea voastra

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:36 am

Well eu inca nu am inceput sa citesc manga-ul T.T dar anime-ul mi-a placut foarte mult, cel putin cat a aparut din el xD Grafica e destul de buna, nu pot zice ca e perfecta dar e destul de buna xD Imi place foarte mult povestea, mai ales ca e cu vampiri si mie imi place tot ce e legat de ei xD n_n Imi plac personajele care sunt bine conturate, desi in anime vorbesc cam mult si e mai putina actiune x.x' si asta poate deveni enervant uneori xD Totusi cred ca se putea mai bine O_O'' parca ii lipseste acel ceva care te atrage foarte mult x.x'
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Parerea voastra Empty Re: Parerea voastra

Mesaj Scris de Daimon Lun Aug 25, 2008 9:13 am

My my . . .
Anime-ul nu m-a impresionat nici pe departe *bored* fata de manga ,care este de nota 10 .
Deci grafica ,well nu e la fel ca cea din manga adica a disparut expresivitatea din ochii lui Yuuki ,Zero nu e nici pe departe la fel de hot O.o' iar Kaname dunno parca trebuia un pic mai cute ^^' .Coloana sonora in rest, opening-ul foarte kewl .On/Off l-au realizat foarte bine ^^ si ending-ul ,vocea lui Wakeshima Kanon ,e foarte diferita si sa fiu sincera melodia Still Doll e foarte potrvita realizand-o pe Yuuki ca fiind Elegant Ghotic Lolita ^^ .Personajele anime-ului sunt interesante ,desi in manga sunt cum am mai spus sunt mult mai bine realizati ,am ajuns cu anime-ul la ep 12 ^^ si cu manga-ul la chapter 42 . Este un anime interesant [manga-ul rocks my soul] si merita vizionat ^^ .
Ceea ce ador la mintea geniala a lui Hino Matsuri este faptul ca nu s-a axat pe un singur personaj ci pe trioul Yuuki-Zero-Kaname ,ceea ce face anime-ul de o calitate superioara la fel si manga-ul .
Personajele mele preferate sunt: Idol-sempai [Aidou Hanabusa] this guy is very kewl and funny ^^ ,Ichiru *drools* he's the most smexy ,Zero ,Yuuki ,Shiki ,Ichijou si Chairman [nu-i stiu numele real O.o' but he's *drools* without glasses] .
Personaje care nu-mi plac: Kaname [i really hate him] ,Ruka O_< ,Seiren *Lmao* si atata ,dar fara ele anime-ul nu ar mai avea farmec ^^ .
Desi episoadele se dau mult prea rapid ,din cate stiu sunt doua sezoane O.O" ,sau cel putin asa am inteles scuzati informatiile false ^^" ,dar asa am inteles eu ,iar manga-ul *ugh* apare destul de greu si acest lucru ma sacaie si ma exaspereaza .
Per total e un anime de nota 8 pentru mine dar manga-ul de 10++++++ .Mai ales ca sunt o fana a cuplului Zeki [Zero x Yuuki ] ,So in rest povestea este complexa ,fiind shojo O.O ,imi place foarte mult chiar daca prefer shounen ,mai ales subiectul ,care este despre vampiri .So VK manga FTW ! ppl !!
Daimon
Daimon
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de grafittix Mar Aug 26, 2008 10:42 am

Parerea mea nu poate fi decat de bine, caci acest anime m-a fermecat complet ^^. Grafica este ireprosabila ( chiar bine ca nu a pastrat acea aura "de poveste" care era in manga ), si cel mai mult imi plac ochii lui Yuuki, tristi, pratunzatori si totodata veseli. Pe langa asta, sunt unele mici detalii care o fac desavarsita. De exemplu tatuajul de pe gatul lui Zero e farte realist ^^, si cei din "Day Class" sunt imbracati in negru iar cei din "Night Class" sunt imbracati in alb. Dar principalul ramane profunzimea ochilor ^^ ( in general, nu numai ai lui yuki, aia doar imi plac cel mai mult >_>" ). Linia melodica nu o tin minte prea bine ( adica ce era in momentele de tensiune sau in cele romanice or stuphph ), but openul si endingul sunt foarte reusite, si le-as putea sculta incontinuu fara sa ma plictisesc Very Happy . Nu stii cat de originala e ideea, dar oricum este primul anime cu vampiri pe care il vad si mi s-a parut extrem de reusit si original ^^. Ce sa mai spun..? Abia astept seria a doua Very Happy ( apare prin octombrie >_>" )...
Zbyee!!...
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Blacky Mier Aug 27, 2008 8:28 am

Parerea mea este ca e un anime foarte bun si chiar m-a impresionat...fiind ca am vazut mai intai cele 13 episoade apoi am citit si manga-ul care ma lasat "masca"..personajele sunt mult mai bine realizate si par mult mia realiste decat in anime...povestea e chiar foarte originala si chiar m-a impresionat ...Coloana sonora foarte bine realizata ,mai ales ca am fost innebunita dupa opening,iar atuncic and ascultam melodia celor de la On/Off parca aveam in minte si opening-ul de la Vk (weirdo o.o)
Abia astept sa apara si sezonul 2 sa vad daca se intampla la fel ca in manga o.o...
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*
Data de inscriere : 22/08/2008

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat