Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Parerea voastra
4 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Paradise Kiss
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Am urmarit Paradise Kiss si e foarte draguta poveste si mie imi place acest tip de anime si Paradise Kiss a fost chiar reusit.
si sfarsitul mi-a placut, chiar daca imi plac sfarsitule fericite si acesta nu a fost chiar asa, mi-a placut mult. Povestea intregului anime e destul de draguta si cat se poate de banala, adica asa ceva... lucruri legate de moda si dragoste poti vedea si in viata reala. Mi-a placut mult temperamentul lui Yukari, pare atat de linistita desi uneori e cam nesigura pe ea si plange mult, dar mi-a placut foarte mult ca si personaj xD Dar tot Miwako ramane preferata mea chiar daca uneori e mai copilaroasa O_O' Imi place foarte mult de ea, comportamentul si stilul ei XD
si sfarsitul mi-a placut, chiar daca imi plac sfarsitule fericite si acesta nu a fost chiar asa, mi-a placut mult. Povestea intregului anime e destul de draguta si cat se poate de banala, adica asa ceva... lucruri legate de moda si dragoste poti vedea si in viata reala. Mi-a placut mult temperamentul lui Yukari, pare atat de linistita desi uneori e cam nesigura pe ea si plange mult, dar mi-a placut foarte mult ca si personaj xD Dar tot Miwako ramane preferata mea chiar daca uneori e mai copilaroasa O_O' Imi place foarte mult de ea, comportamentul si stilul ei XD
Ultima editare efectuata de catre Egnirys Cimredopyh in Mar Dec 02, 2008 12:51 pm, editata de 1 ori
Re: Parerea voastra
Paradise Kiss mi se apre un anime foarte interesant..dar totusi imi displace ca are foarte putine episoade shi un final nu chiar atat de "happy"..totusi grafica este destul de bine...iar ideea acestui anime e ingenioasa..adik..o fata normala care doarea sa termine cu bine toate examenele....pentru a ajunge la facultate..devine dintr-o data un fotomodel de exceptie...
Merita nota 8-9 acest anime este destul de reusit^^
Merita nota 8-9 acest anime este destul de reusit^^
E un anime de nota 10, imi place la nebunie, e superb
Are o grafica buna, personajule sunt ciudate, imbracate calumea si au o personalitate potrivita.Imi place ca e si putin stil pe-acolo si predomina gusturile.
De obicei nu prea imi plac anime-urile romance dar acesta ma dat peste spate.
Ai Yazawa e un geniu!
Are o grafica buna, personajule sunt ciudate, imbracate calumea si au o personalitate potrivita.Imi place ca e si putin stil pe-acolo si predomina gusturile.
De obicei nu prea imi plac anime-urile romance dar acesta ma dat peste spate.
Ai Yazawa e un geniu!
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
E un anime chiar genial....
Mi'a placut foarte mult..
Sfarsitul a fost cam trist,dar asta e T.T
Mi'a placut foarte mult..
Sfarsitul a fost cam trist,dar asta e T.T
:: Anime and Manga :: Anime :: Paradise Kiss
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.