Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sora vs. Sophie
4 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Sora vs. Sophie
eu cu siguranta o aleg pe Sora, pentru ca e personajul meu preferat din intregul anime. Desi mi se pare ca seamana putin cu Sophie, nu ma refer la cum arata, ci la faptul ca amandoua cred in visele lor...amandoua sunt ambitioase, doar ca Sora mi se pare ca are mai mult entuziasm, are mai multa energie pozitiva in ea. Deci o aleg pe Sora.
Re: Sora vs. Sophie
Sora
In primul rand nu prea am apucat sa o vad pe sophie, a fost data destul de putin in anime aratandu-i numai calitatile.
In al doilea rand Sora mi-e simpatica, nu se lasa batuata, e supr draguta si ii ajtua pe ceilalti iar desi visele ei sunt prostesti dupa cum spun unii, ele au un sens.
In primul rand nu prea am apucat sa o vad pe sophie, a fost data destul de putin in anime aratandu-i numai calitatile.
In al doilea rand Sora mi-e simpatica, nu se lasa batuata, e supr draguta si ii ajtua pe ceilalti iar desi visele ei sunt prostesti dupa cum spun unii, ele au un sens.
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
Nu o condamn deloc pe Sophie ca a murit
Dar uite ca o aleg pe Sora ca e mai rezistenta
(un motiv,ne?=)))) )
Dar uite ca o aleg pe Sora ca e mai rezistenta
(un motiv,ne?=)))) )
Pai in primul rand Sophie e moarta si nici nu prea apare mult in anime,adica apare in amintirile lui Leon,anyway Sora si Sophie sunt doua persoane asemanatoare:ambele doreau sa construiasa o scena unde sa nu existe lupte,ma rog...
Sora a avut mai multa incredere in ea si astfel a reusit sa faca Acrobatia Ingerului,iar Sophie chiar daca era potrivita pentru acesta manevra nu a reusit sa o faca
So o aleg pe Sora u.u
Sora a avut mai multa incredere in ea si astfel a reusit sa faca Acrobatia Ingerului,iar Sophie chiar daca era potrivita pentru acesta manevra nu a reusit sa o faca
So o aleg pe Sora u.u
:: Anime and Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.