Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Timpul
5 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Timpul
Uhm nu ma refer la timp in general O_O ci la ceva ce am observat de ceva vreme.
Well o.o mie mi se pare ca timpul trece extrem de repede si ca sunt mai putine ore, nu 24 O_O'
Si la scoala o.o inainte muream pana treceau orele, acum intra profa in clasa si parca o si vad iesind. Sau cand dorm, ma pun in pat si cand ma trezesc am impresia ca am dormit doar 5 minute O_O''
So a mai observat cineva ca timpul trece foarte repede? O.O
Well o.o mie mi se pare ca timpul trece extrem de repede si ca sunt mai putine ore, nu 24 O_O'
Si la scoala o.o inainte muream pana treceau orele, acum intra profa in clasa si parca o si vad iesind. Sau cand dorm, ma pun in pat si cand ma trezesc am impresia ca am dormit doar 5 minute O_O''
So a mai observat cineva ca timpul trece foarte repede? O.O
Re: Timpul
Timpul trece fooaaarte repede...si eu am sesizat asta...
Inainte nu era asa <_<''' sau nu-mi dadeam seama..O_O
Stiu ca toti uneori ne dorim sa treaca mai repede si nu trece,si atunci cand prindem ceva interesant de facut......trece imediat =_='
Nu stiu ce sa zic...o fi de la poluare ( e aberatii emit =_=' )
Inainte nu era asa <_<''' sau nu-mi dadeam seama..O_O
Stiu ca toti uneori ne dorim sa treaca mai repede si nu trece,si atunci cand prindem ceva interesant de facut......trece imediat =_='
Nu stiu ce sa zic...o fi de la poluare ( e aberatii emit =_=' )
^ Well eu nu prea am treaba cu stiinta si toate astea, but Kadici mi-a zis pe mess ca oamenii de stiinta [habar nu am care] au zis ca sunt doar 16 ore in loc de 24 O_O' Eu sincer cred asta pentru ca e prea ciudata treaba z.z
Adevarat ... Inainte cand ma uitam la un episod anime , sau in fien ceva mai lung ... inebuneam nu mai aveam rabdare, acum mi se pare ca trec 5 minute in 30 de minute de episod O_O'
Adica se simte foarte bine ca rimpul trece repede si nu putem nega
Adica se simte foarte bine ca rimpul trece repede si nu putem nega
Intr-devar.
Imi amintesc ca, atunci cand aveam cam 4 ani orele de la gradinita treceau foarte greu.Duh, stateam si ma plictiseam acolo, ma uitam pe fereastra, asteptand sa se intample ceva, but nothin'.
Acum, cand vremea a trecut, nici nu mai am timp sa ma uit la fereastra in timpul orelor.Cele 6 ore de la scoala trec prea rapid.
Imi amintesc ca, atunci cand aveam cam 4 ani orele de la gradinita treceau foarte greu.Duh, stateam si ma plictiseam acolo, ma uitam pe fereastra, asteptand sa se intample ceva, but nothin'.
Acum, cand vremea a trecut, nici nu mai am timp sa ma uit la fereastra in timpul orelor.Cele 6 ore de la scoala trec prea rapid.
Ruth- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008
Puteam sa spun ca observasem o revenire la normal acum ceva zile,dar nu este asa.Sau cel putin nu stiu.Pur si simplu anii trec repede...
Simt ca vacanta asta o sa treaca greu...cel putin eu o.O
Si stiu ca e o prostie,dar mereu am spus luna asta de exemplu cand era 19 ca e 26 si cand e 24 ca e 27 si tot asa O.O ma rog,n-are nimic de'a face...
Blah blah blah
Simt ca vacanta asta o sa treaca greu...cel putin eu o.O
Si stiu ca e o prostie,dar mereu am spus luna asta de exemplu cand era 19 ca e 26 si cand e 24 ca e 27 si tot asa O.O ma rog,n-are nimic de'a face...
Blah blah blah
Si mie mi se pare.D'oh, parca mai ieri termiansem a8a si asteptam sa-mi cunosc liceul, iar acum am si trecut de primul an.Totusi am citit odata pe undeva (chiar nu mai tin minte unde) ca ziua ar avea mai nou 16 oare ca orele ar fi impartite altfel si tot felul de prostii, nu orea imi maia duc aminte asa bine|.N-am prea crezut si nici acum nu prea cred, dar cine stie?
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.