Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Parerea voastra
5 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Pentru mine anime-ul asta este de nota 10 O_O' intr-un fel mi-a schimbat toate conceptiile si parerile mele despre viata, nu pot sa inteleg de ce... Oricum anime-ul asta are o poveste foarte buna, grafica e destul de buna si culoana sonora e potrivita pentru acest anime. Personajele sunt foarte diferite si se completeaza unele pentru altele. So e un anime grozav.
Re: Parerea voastra
Este unul dintre anime-urile mele preferata il recomand oricui.Grafica e buna, sunt multe personaje din care poti sa-ti alegi pe forumuri ( ), itr-un cuvant e excelent.Preferatele mele sunt Sora, May si Layla, imi plac mult mult pentru ca:
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
Kaleido Star este un anime genial...este unul din preferatele mele si ii acord nota 10.Coloana sonora e chiar frumoasa si personajele mele preferate sunt Sora si Layla^_^.Sora este cu adevarat o luptatoare,iar Layla este foarte matura si o persoana deosebita.
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Anime-ul asta e genial...e o poveste geniala
Si sunt de acord cu Shin....iti schimba parerile despre viata...
Opening-ul nu prea imi place mie XD
Si sunt de acord cu Shin....iti schimba parerile despre viata...
Opening-ul nu prea imi place mie XD
Kaleido Star este si in cazul meu printre primele anime'uri vizionate[insa nu pe internet,la tv pe a+]
Story-line'ul este foarte original:povestea unei fete care dorea sa isi indeplineasca visul de a ajunge actobata si sa ajunga pe scena alaturi de modelul ei,Layla...acesta poveste nu am mai intalnit-o si cred ca nu o voi mai intalni in alt anime
Sound-opening'urile si ending'urile sunt foarte bine realizate iar melodiile foarte bine alese
Grafica&personaje- grafica e impresionanta in comparatie cu alte anime'uri..persoanjele sunt foarte bine "desenate" fiecare cu visul si ambitiile lui
Story-line'ul este foarte original:povestea unei fete care dorea sa isi indeplineasca visul de a ajunge actobata si sa ajunga pe scena alaturi de modelul ei,Layla...acesta poveste nu am mai intalnit-o si cred ca nu o voi mai intalni in alt anime
Sound-opening'urile si ending'urile sunt foarte bine realizate iar melodiile foarte bine alese
Grafica&personaje- grafica e impresionanta in comparatie cu alte anime'uri..persoanjele sunt foarte bine "desenate" fiecare cu visul si ambitiile lui
:: Anime and Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.