Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Galactik Football EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Galactik Football EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Galactik Football EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Galactik Football EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Galactik Football 20abaeu Galactik Football 2d7aoax

Galactik Football

3 participan?i

:: Have Fun :: Cartoons~ :: Jetix

In jos

Galactik Football Empty Galactik Football

Mesaj Scris de Chibi~Girl Dum Oct 05, 2008 8:51 am

Galactik Football este un serial de desene animate francez, produs de Alphanim în colaborare cu France 2 pentru postul de televiziune Jetix. Serialul prezintă o poveste a unei echipe de fotbal - Snow Kids (Copiii Zăpezii) - care încearcă să câstige Cupa Galactică de Fotbal pentru planeta lor Akilian, cu ajutorul Fluxului - o energie mistică, specifică pentru fiecare planetă.
Aarch, fost atacant pentru Akilian și Umbre, și Clamp, un tehnician, sosesc înapoi pe Akilian pentru prima dată în ultimii cincisprezece ani. "Cu ideile tale și mașinile mele, putem face lucruri mărețe împreuna" - acesta era motto-ul lui Clamp și Aarch, cei doi care plănuiau să reconstruiască o echipă de fotbal pentru Akilian care să câștige Cupa Galactikă de Fotbal. În ciuda convingerilor tuturor, Aarch crede că Suflul încă există pe Akilian, este nevoie doar să fie reînviat. În speranța să producă o echipă victorioasă de fotbal pentru Akilian, Aarch pregătește selecțiile, care țintesc adolescenți.

Cu sprijinul lui Clamp, Aarch este pregătit să selecteze o grupă unică de adolescenți talentați pentru echipa sa. Șapte liceeni din diferite medii, cu diferite personalități și abilități sunt aleși. Ei sunt D'Jok, Sinedd, Micro-Ice, Mei, Thran, Ahito și Tia.

Aarch începe imediat antrenamentul noilor săi studenți cu ajutorul uneia din invențiile lui Clamp, o mașină care poate simula jocul de fotbal în mod holografic. Prin acest mijloc de antrenament, Tia este prima și singura care poate folosi Suflul, dovedind că teoria lui Aarch asupra faptului că Fluxul de pe Akilian trebuie sa fie reînviat înca o data este adevărată. Aarch realizează faptul că echipa mai are nevoie de un bun pasator. Crezând că e un talentat pasator și un posibil conducător pentru echipa, Aarch îl ia pe Rocket și organizează primul joc al echipei, un amical împotriva echipei Wambas. În timp ce echipa se chinuie să găsească un nume potrivit pentru noua echipă, leneșul Ahito sugerează numele de 'Copiii Zapezii' care este acceptat de toată lumea.

Între timp indentitatea reală a lui Clamp este dezvăluită, el fiind creatorul Metafluxului, un Flux artificial care poate servi un rol periculos într-un război. Rivalitatea este făurită deoarece Aarch îl întâlnește pe Artegor, fostul atacant al echipei Umbrelor, fost antrenor al echipei Tigrii Roșii si noul antrenor al echipei Umbrelor și deoarece Sinedd părăsește echipa Copiii Zăpezii să joace pentru Artegor; el vrea să dovedească că el este mai bun decât D'Jok, câștigând Cupa pentru el.

Cu noua sosire a lui Rocket în rândurile echipei Copiii Zăpezii, o relație crește între el și între mijlocașul Tia. Micro-Ice se îndrăgostește de aparătorul Mei care se joacă cu sentimentele lui pentru a câștiga poziția lui de atacant.

Care este personajul tau preferat din Galactik Football?

Personajul meu preferat este Ahito.

Ahito este portarul echipei,desi doarme mai tot timpul, apara echipa de golurile adversarilor. În sezonul II-lea afla ca este bolnav și este nevoit să meargă pe Akilian, înlocuit de verișoara lui, Yuki.
Chibi~Girl
Chibi~Girl
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Galactik Football Empty Re: Galactik Football

Mesaj Scris de Coll: Set Dum Oct 05, 2008 10:14 am

Cate zile mai pierdeam ca sa ma uit la Galactik Football XD
Mi'a placut foarte mult....
Personajul meu preferat este Micro ice XD

p.s. voi da un edit mai incolo ca sa pun info ca acum nu pot XD
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Ruth Mier Iun 17, 2009 7:32 am

Galactik Football...Imi amintesc ca, acum cativa ani stateam toata ziua cu ochii in tv ca sa 'prind' acest cartoon.Ma incapatanam pt ca nu-mi puteam gasi un personaj favorit.
Cred ca l-am vazut de cam 12 ori, really...

Ruth
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

:: Have Fun :: Cartoons~ :: Jetix