Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Totally Spies
Totally Spies
În rolurile principale se află trei spioane adolescente din Beverly Hills: Sam, Clover și Alex. Ele luptă în secret împotriva răufăcătorilor pe plan internațional cu ajutorul dispozitivelor suplimentate de șeful lor, Jerry, care este fondatorul și șeful agenției secrete Organizația Internațională a Protecției Umane (WOOHP). Fetele trebuie să se descurce cu misiunile și viețile de zi cu zi: liceul (sez 1-4), facultatea (sez 5), băieții și rivala lor, Mandy.
Totally Spies este de multe ori descris ca un show american (în ciuda faptului că este produs în Europa). Are și o ciudată influență shōjo. Serialul are de asemenea o trăsătură a stilului de animație japonez. Personajele sunt desenate cu niște ochi mari, dramatici și același corp fundamental. Și caracteristicile din animeuri sunt folosite în serial, cum ar fi picătura de transpirație, vena încrucișată și expresia facială extremă. Din această cauză, mulți oameni consideră că acest stil de animație este anime american, deși a fost făcut în Franța.
Care este personajul tau prefera din Totally Spies?
Pesonajul meu preferat este Britney .
Britney și-a făcut debutul în episodul "Alex demisionează". Are părul negru-albăstrui, ochii violeți și un costum de spioană albastru. Îi place să joace șah. Înafară de celelalte fete, Britney este singura care locuiește singură.
Britney mai apare în episoadele din sezonul 3 "Scăpați de pe insula WOOHP" și "Promoțiune nefastă- part 3". În sezonul 5, Britney are propriile ei 3 episoade, și anume: "Straniul Virtual", "WOOHPizează-mă și pe mine!" și "Hotelul Blestamat". Apare de asemenea în ultimul episod al serialului.
La sfârșitul episodulu "Hotelul Blestamat", Jerry o transferă la WOOHP Australia, ca fiind partenera lui Blaine, în disprețul lui Clover.
Totally Spies este de multe ori descris ca un show american (în ciuda faptului că este produs în Europa). Are și o ciudată influență shōjo. Serialul are de asemenea o trăsătură a stilului de animație japonez. Personajele sunt desenate cu niște ochi mari, dramatici și același corp fundamental. Și caracteristicile din animeuri sunt folosite în serial, cum ar fi picătura de transpirație, vena încrucișată și expresia facială extremă. Din această cauză, mulți oameni consideră că acest stil de animație este anime american, deși a fost făcut în Franța.
Care este personajul tau prefera din Totally Spies?
Pesonajul meu preferat este Britney .
Britney și-a făcut debutul în episodul "Alex demisionează". Are părul negru-albăstrui, ochii violeți și un costum de spioană albastru. Îi place să joace șah. Înafară de celelalte fete, Britney este singura care locuiește singură.
Britney mai apare în episoadele din sezonul 3 "Scăpați de pe insula WOOHP" și "Promoțiune nefastă- part 3". În sezonul 5, Britney are propriile ei 3 episoade, și anume: "Straniul Virtual", "WOOHPizează-mă și pe mine!" și "Hotelul Blestamat". Apare de asemenea în ultimul episod al serialului.
La sfârșitul episodulu "Hotelul Blestamat", Jerry o transferă la WOOHP Australia, ca fiind partenera lui Blaine, în disprețul lui Clover.
Chibi~Girl- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.