Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Revista ~
+3
Coll: Set
Magdalena
Jaqueline
7 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Revista ~
Deci, first of all, sorry daca nu trebuia sa deschid topicul .
Am vazut multe forumuri cu revista iar Candy - S., nu are una . Asa ca m'am gandit sa dezbatem subiectul si sa vedem daca ar trebui sa avem si noi una . Daca e, eu pot ajuta la coperta, si restul . Acum, am nevoie si de parerea voastra .
QuisQ, daca e ceva, te rog sa inchizi topicul . Sau daca nu l'am postat unde trebuie, muta'l .
Am vazut multe forumuri cu revista iar Candy - S., nu are una . Asa ca m'am gandit sa dezbatem subiectul si sa vedem daca ar trebui sa avem si noi una . Daca e, eu pot ajuta la coperta, si restul . Acum, am nevoie si de parerea voastra .
QuisQ, daca e ceva, te rog sa inchizi topicul . Sau daca nu l'am postat unde trebuie, muta'l .
Re: Revista ~
E o idee foarte buna ^^ Doar ca va trebui sa facem o echipa pentru ca nu ne putem ocupa la timp doar eu si Blacky u.u'''' Asa ca as vrea sa spuna cine vrea sa faca vreun articol, si sa intre in echipa . ^^
Eu, acum am spus ma pot ocupa de grafica si articole ^^ . Daca aveti nevoie de mine eu sunt aici XD .
Oky ... Deja am aranjat totul cu Blacky si asteptam , bineinteles, parerile voastre ^_^
Coperta I --> https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2uhpons.png
Coperta II --> https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/s4zb0h.png
Si ne'am gandit sa facem totul pe capitole :
1. About C~S - " Nasterea" C-S'ului si o sa mai vedeti voi ce :>
2. Anime & Manga - cate un articol cu anime si manga si eventual un interviu cu creatorii
3. J-music - cate 2 trupe de j-rock si 1 de j-pop eventual interviuri
4. Have Fun - interviuri cu membri si despre muzica in general si eventual de anuntat competitii , carti , filme ... si recomandari , bineinteles !
5. Fan area - cate 5 lucrari gfx si 1 fan fic
Bineinteles asteptam opiniile voastre si sa va alegeti ce anume ati dori sa faceti pentru ca ar fi prea mult pentru 2 persoane sa faca asta O_O' Mulumim ... Si SaRu , da, poti face articolul daca vrei ^_^
Coperta I --> https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2uhpons.png
Coperta II --> https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/s4zb0h.png
Si ne'am gandit sa facem totul pe capitole :
1. About C~S - " Nasterea" C-S'ului si o sa mai vedeti voi ce :>
2. Anime & Manga - cate un articol cu anime si manga si eventual un interviu cu creatorii
3. J-music - cate 2 trupe de j-rock si 1 de j-pop eventual interviuri
4. Have Fun - interviuri cu membri si despre muzica in general si eventual de anuntat competitii , carti , filme ... si recomandari , bineinteles !
5. Fan area - cate 5 lucrari gfx si 1 fan fic
Bineinteles asteptam opiniile voastre si sa va alegeti ce anume ati dori sa faceti pentru ca ar fi prea mult pentru 2 persoane sa faca asta O_O' Mulumim ... Si SaRu , da, poti face articolul daca vrei ^_^
Yuuy >w< e superba....
So....Coperta nu ar putea fi putin mai inchisa la culoare?dunno...daca la ceilalti useri le place e ok XD ; nu prea se vede acel "symphony" dar banuiesc ca nu e nici o problema....
Good job cu copertuta ^^
Si....ok,voi face eu articolul....vedem cum ma descurc....banuiesc ca voi pune informatii si o pozica,ne?O_O'
So....Coperta nu ar putea fi putin mai inchisa la culoare?dunno...daca la ceilalti useri le place e ok XD ; nu prea se vede acel "symphony" dar banuiesc ca nu e nici o problema....
Good job cu copertuta ^^
Si....ok,voi face eu articolul....vedem cum ma descurc....banuiesc ca voi pune informatii si o pozica,ne?O_O'
Yup yup , imi plac mult copertele <3
Uh, uh, ma gandeam ca la pagina cu cuprinsul, intr'un colt, in fiecare numar cate un user sa scrie o mica introducere. Cum e in toate revistele Xd . Si facem cu randul . Mrg, doar o idee
Uh, uh, ma gandeam ca la pagina cu cuprinsul, intr'un colt, in fiecare numar cate un user sa scrie o mica introducere. Cum e in toate revistele Xd . Si facem cu randul . Mrg, doar o idee
i like the ideaXD
si sincer eu daca vrei va ajut cu ce stiu^^"adica dialoguri funny cu trupele j-rock,j-pop si poate si ceva animeuri.uhm,se poate pune si versuri compuse de noi?daca da,ma bag si aiciXD
cam atat,cat si despre J-rock si J-pop ma bag si eu>w<
si sincer eu daca vrei va ajut cu ce stiu^^"adica dialoguri funny cu trupele j-rock,j-pop si poate si ceva animeuri.uhm,se poate pune si versuri compuse de noi?daca da,ma bag si aiciXD
cam atat,cat si despre J-rock si J-pop ma bag si eu>w<
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Mi se pare foarte buna ideea,si continutul revistei .
Dar sincer mie imi place mult mai mult coperta a 2 ^^ Totusi are merge si putin mai inchisa,deoarece este cam prea deschisa si albul ala ma streseaza O_______O"
Deci imi place mult mai mult a doua,dar sa fie putin mai inchisa,nu ca prima nu ar fi OK,e buna si aia ,normal . ^^
Dar sincer mie imi place mult mai mult coperta a 2 ^^ Totusi are merge si putin mai inchisa,deoarece este cam prea deschisa si albul ala ma streseaza O_______O"
Deci imi place mult mai mult a doua,dar sa fie putin mai inchisa,nu ca prima nu ar fi OK,e buna si aia ,normal . ^^
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Well cred ca o sa ajut si eu n.n Ambele coperti sunt reusite, dar una e coperta din fata si una cea din spate ne? O.O'
As vrea sa fac un articol despre o trupa si poate si unul despre un anim u.u La trupa j-rock as vrea sa fac despre Versailles O_O cat despre anime poate nu stiu, Death Note care e destul de cunoscut.
As vrea sa fac un articol despre o trupa si poate si unul despre un anim u.u La trupa j-rock as vrea sa fac despre Versailles O_O cat despre anime poate nu stiu, Death Note care e destul de cunoscut.
So....
Deci....
Anime - Death note
Manga - (eu as propune naruto =3)
Jrock - D'espairsRay & Versailles
And...mai ramane J-pop si ma rog....celelalte XD
Deci....
Anime - Death note
Manga - (eu as propune naruto =3)
Jrock - D'espairsRay & Versailles
And...mai ramane J-pop si ma rog....celelalte XD
Asa o.o' well ma gandeam, la 5. Fan area - cate 5 lucrari gfx si 1 fan fic . . . ar trebui luate 5 semnaturi de la zona de gfx care exista deja O_O' si sa se aleaga cele mai reusite. La fel si la fan fic.
Mm...poi de la gfx o idee ar fi cea cu soul reaper a lui Blacky *-*
Si la fan-fic,mie imi place extrem de mult Lost n.n
Voi ce spuneti?
Si la fan-fic,mie imi place extrem de mult Lost n.n
Voi ce spuneti?
Aaaah O_O
Stiu, stiu ideea pe care o sa o spun s'ar putea sa nu fie chiar asa de originala O.O but.
Ma gandeam sa facem un video pt. forum is sa il punem pe youtube. Adica heh, eu deja am facut unul O.O in engleza, acum il salveaza ca avi . Am sa dau un edit si il pun aici.
But vreau intai sa vad ce parere are admin'ul O.O
Stiu, stiu ideea pe care o sa o spun s'ar putea sa nu fie chiar asa de originala O.O but.
Ma gandeam sa facem un video pt. forum is sa il punem pe youtube. Adica heh, eu deja am facut unul O.O in engleza, acum il salveaza ca avi . Am sa dau un edit si il pun aici.
But vreau intai sa vad ce parere are admin'ul O.O
Eu cred ca ideea ta e foarte buna...eu una sunt de acord cu video-ul pentru promovarea forumului,dar nu e doar un singur admin..trebuie sa vedem ce parere are si QuisQ u.u
In legatura cu revista ideeile voastre sunt foarte bune..sper ca vom face o revista reusita,dar pentru acest lucru va trebui sa lucram din vreu
In legatura cu revista ideeile voastre sunt foarte bune..sper ca vom face o revista reusita,dar pentru acest lucru va trebui sa lucram din vreu
Ma bucur ca va place ideea ^^ . Incarca acum video'ul O.O . Este scris in engleza, insa daca e ceva mai fac unul si in romana XD . Am sa dau un edit la postul asta O.O
Edit: Well, l'am incarcat. Insa pe contul lui sor'mea pt. ca pe al meu imi incarca ceva O.O
Here ^^ .
Edit: Well, l'am incarcat. Insa pe contul lui sor'mea pt. ca pe al meu imi incarca ceva O.O
Here ^^ .
Well great job ^~^ mie una imi place mult cum ti-a iesit video-ul..acum sa speram ca cine il va vedea si va incerca sa se insrie ^^...totusi ai felicitarile mele^^..i luv the video
Oky ... Sa vedem
~ Ideea cu video'ul e foarte buna doar ca daca ai mai putea adauga membrii si adminii eventual o prezentare dar e bun si asa cum e el asa ca lasa'l asa o.o Thanks a lot ^_^
~ Ideea cu video'ul e foarte buna doar ca daca ai mai putea adauga membrii si adminii eventual o prezentare dar e bun si asa cum e el asa ca lasa'l asa o.o Thanks a lot ^_^
Uhm sa vedem O_O'' eu o sa fac maine articolele daca am ceva timp. Am si uitat de ele z.z' gomene. And sa ne reorganizam putin O_O''
1. About C~S o sa faca Blacky cu Kadici ne? O_O'
2. Anime & Manga : Eu am zis ca o sa fac un articol despre Death Note si poate mai fac despre un anime, cat despre manga sper sa ia cineva pentru ca eu nu am prea citit manga O_O'
3. J-music : Eu o sa fac despre Versailles si SaRu despre Despa. Mai e nevoie de cineva care sa faca un articol cu o trupa / cantaret / cantareata de j-pop O_O
4. Have Fun : Aici nu cred ca s-a decis inca O_O'
5. Fan area : Deci am ramas la ideea aia nu? O.O Luam 5 sig-uri de la zona de gfx, care sunt mai reusite, si desigur daca accepta cel care a facut sig-ul respectiv, iar la fic uhm O_O ramanem la Lost? Well aici cred ca ramane la alegerea lui Kadici o.o
And btw a facut cineva ceva pana acum? o_O
P.S : Cred ca trebuie refacute copertile din moment ce s-a schimbat numele forum-ului O.O
Edit : Oh yeah another PS O_O' La cei care se ocupa de anime / manga / j-music, sa nu ia direct articolul de pe internet. In primul rand sa fie traduse in limba romana, pe urma adaugati si de la voi ceva, parerea voastra or somethin' ca sa nu fie copiat O_O
Edit x2: Geez O_O'' Poate ar merge ceva mai mica revista, somethin' like 600 x 800? Ne? o.o
2. Anime & Manga : Eu am zis ca o sa fac un articol despre Death Note si poate mai fac despre un anime, cat despre manga sper sa ia cineva pentru ca eu nu am prea citit manga O_O'
3. J-music : Eu o sa fac despre Versailles si SaRu despre Despa. Mai e nevoie de cineva care sa faca un articol cu o trupa / cantaret / cantareata de j-pop O_O
5. Fan area : Deci am ramas la ideea aia nu? O.O Luam 5 sig-uri de la zona de gfx, care sunt mai reusite, si desigur daca accepta cel care a facut sig-ul respectiv, iar la fic uhm O_O ramanem la Lost? Well aici cred ca ramane la alegerea lui Kadici o.o
And btw a facut cineva ceva pana acum? o_O
P.S : Cred ca trebuie refacute copertile din moment ce s-a schimbat numele forum-ului O.O
Edit : Oh yeah another PS O_O' La cei care se ocupa de anime / manga / j-music, sa nu ia direct articolul de pe internet. In primul rand sa fie traduse in limba romana, pe urma adaugati si de la voi ceva, parerea voastra or somethin' ca sa nu fie copiat O_O
Edit x2: Geez O_O'' Poate ar merge ceva mai mica revista, somethin' like 600 x 800? Ne? o.o
Dunno de dimensiuni z.z' ,but o sa vad cand ma apuc de articolul ala O_O ' ...vad cand am timp....
Tareee XD
Tareee XD
Stati asa O_O
M-am gandit mai bine si as spune ca ar trebui sa apara revista din ianuarie ... Sa avem timp sa ne pregatim and etc O_O Si voi relua articolele :
1. Da, eu si Blacky ne vom ocupa de istorie O_O'
2.Deci mai ramane manga
3.Cred ca o sa fac eu cu Ayumi Hamasaki O_O
4. Pai am zis asa : interviuri cu membri ( am deja interviul cu Puki) si despre muzica in general ( adica genul de raspuns la intrebarea " ce e muzica ? " unde ma ocup tot eu sieventual de anuntat competitii , carti , filme ... si recomandari , bineinteles !
5. Lost? O_O Neeeaahhh x.x''' altceva o.o
~Suplimentar ? O_O
Daca tot am zis ca vom face pentru ianuarie, m-am gandit la :
`Niste chestii de Craciun O.O
`Niste chestii de " Happy new year"
* Ce e subliniat inseamna ca trebuie cineva sa-l faca cineva O.O
Asteptam idei si pareri Thx xx
M-am gandit mai bine si as spune ca ar trebui sa apara revista din ianuarie ... Sa avem timp sa ne pregatim and etc O_O Si voi relua articolele :
Endorphin a scris:
1. Da, eu si Blacky ne vom ocupa de istorie O_O'
2.Deci mai ramane manga
3.Cred ca o sa fac eu cu Ayumi Hamasaki O_O
4. Pai am zis asa : interviuri cu membri ( am deja interviul cu Puki) si despre muzica in general ( adica genul de raspuns la intrebarea " ce e muzica ? " unde ma ocup tot eu si
5. Lost? O_O Neeeaahhh x.x''' altceva o.o
~Suplimentar ? O_O
Daca tot am zis ca vom face pentru ianuarie, m-am gandit la :
`Niste chestii de Craciun O.O
`Niste chestii de " Happy new year"
* Ce e subliniat inseamna ca trebuie cineva sa-l faca cineva O.O
Asteptam idei si pareri Thx xx
~ IMPORTANT ~
Coperta I
Coperta II
Vreau sa atrag atentia asupra unor lucruri O.O :
`Dupa cum vedeti pe coperti scrie clar Copyright c) EndlessW ~ ... As dori ca pe fiecare articol sa scrie chestia asta doar cu conditia ca articolele sa nu fie copiate
In caz ca vreti sa copiati un articol , adica sa nu vreti sa-l faceti, mai bine spuneti decat sa-l copiati ca nu ma deranjeaza sa fac un articol in plus din moment ce stiu ca scriu ceva ce e original x.x Deci va rog daca nu puteti, nu aveti timp sau pur si simplu nu vreti sa faceti articolul, spuneti-mi ca sa stiu sa nu ma trezesc la sfarsitul lui decembrie ca nu am articolele ori ca sunt copiate x.x
Va rog sa tineti cont de ce am scris mai sus si scuzati dublul post O.O'
Ultima editare efectuata de catre Porcelain Doll in Sam Noi 08, 2008 4:35 am, editata de 1 ori
Copertile sunt foarte reusite ~<3 Imi place ca nu mai sunt dimensiunile asa de mari, si imi place foarte mult prima coperta *.* mai ales culorile <3 si poza XD Iar la ultima imi place ce ati scris pe ea XD
Well eu inca nu am terminat =-=' de fapt nici nu am inceput gome, dar sunt destul de ocupata in ultimul timp si am unele lucruri de rezolvat z.z Oricum cred ca voi incerca sa termin candva saptamana asta x.x
Well eu inca nu am terminat =-=' de fapt nici nu am inceput gome, dar sunt destul de ocupata in ultimul timp si am unele lucruri de rezolvat z.z Oricum cred ca voi incerca sa termin candva saptamana asta x.x
Uhm...prima coperta parca-i cam simpla O.O o sa mai scriem ceva pe ea,sau nu?O_O
Si coperta II e mortala *-*
Good , i like it XD
And de articol ma voi ocupa cand o sa am timp...promit XD
Si coperta II e mortala *-*
Good , i like it XD
And de articol ma voi ocupa cand o sa am timp...promit XD
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.