Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Razbunare
4 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Razbunare
Nu imi place sa ma razbun. Chiar daca cineva mi-a facut nenumarate lucruri ingrozitoare, nu imi doresc sa ma razbun. Razbunarea nu e un lucru care ma face sa ma simt mai bine, poate chiar ma face sa ma simt mai vinovata sau pur si simplu sa ma simt prost. Nu vad razbunarea ca un mod de rezolvare a problemelor personale. Cand cineva imi reproseaza ceva... bineinteles, ceva ce nu e adevarat, pur si simplu il ignor. M-am obisnuit deja sa ignor oamenii care spun fel si fel de lucruri despre mine.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
Re: Razbunare
nu imi place razbunarea desi trebuie sa recunosc ca uneori sunt tentata sa intorc 'favorul'.E intutila....tu te razbuni pe el dupa iar el ti-o face si dupa iar tu si tot asa...ai sa o ti intr-un lant nesfarsit.
Pentru mine, oamenii care se razbuna reprezinta niste persoane lipsite de caracter.
Pentru mine, oamenii care se razbuna reprezinta niste persoane lipsite de caracter.
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
Well mie una nu imi prea place sa ma razbun,desi de multe ori am dorit sa fac acest lucru altor persoane pentru anumite lucruri...dar mi-a trecut repede..e mai bine sa gandesti rational inainte de a face ceva prostesc
Imi place sa ma razbun...
Dar cand ma razbun....(aici depinde de persoana) ma razbun de doua ori mai rau....
Nu suport sa fiu calcata in picioare
nu las de la mine decat cand sunt prietenii mei adevarati in joc z.z'
Dar cand ma razbun....(aici depinde de persoana) ma razbun de doua ori mai rau....
Nu suport sa fiu calcata in picioare
nu las de la mine decat cand sunt prietenii mei adevarati in joc z.z'
:: Anime and Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.