Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ati desface firul?
5 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Ati desface firul?
Uhm destul de grea intrebare, deci daca as desface firul ne? Ok asta presupune ca mai intai am intrat pe site si am dorit ca cineva sa ajunga in Iad, dar totusi nu as desface firul, pentru ca mie nu imi place sa ma razbun si chestii de genul. Deci categoric nu x.x'
Re: Ati desface firul?
( desi cred ca nu prea as intra nici pe site ). Da, l-as desface. Normal ca intrand pe site as fi atat de orbita de razbunare, incat atunci cand as avea papusa in mana nu as mai gandi logic, si la cel mai mic semn cum ca nu regreta ( ala la care am scris numele ), as desface firul.. in fond, pedeapsa ar fi doar o eternitate in Iad... ( nu sunt ironica >_>" )
Zbyee!!...
Zbyee!!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Pai...acum depinde de situatie.
Luandu-ma dupa personalitatea mea nu asi desface firul dar cine stie in ce ipostaza sa spunem ca asi fi pusa?
In primul rand m-asi gandi la faptul ca voi merge si eu in iad, numai gandul acesta ma sperie.
Luandu-ma dupa personalitatea mea nu asi desface firul dar cine stie in ce ipostaza sa spunem ca asi fi pusa?
In primul rand m-asi gandi la faptul ca voi merge si eu in iad, numai gandul acesta ma sperie.
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
Well mai intai m-as gandi daca chiar vreau cu adevarat sa ma razbun o.O"...si ei bine daca ar exista cu adevarat sit-ul si ai enma,nu prea as avea curajul sa-l accesez...dar daca as si foarte disperata in a ma razbuna pe cineva cred ca as desface firul..dar in principiu nu prea sunt atat de curajoasa sa fac acest lucru gandindu-ma ca voi ajunge in iad x.x
Poi in conjuncturi atenuante....stai...nu....
Nu atenunante :-?
Poi daca persoana care ma deranjeaza vreau sa ma omoare de exemplu o omor eu pe ea
u.u
doar nu ma las la un looser o.O
Nu atenunante :-?
Poi daca persoana care ma deranjeaza vreau sa ma omoare de exemplu o omor eu pe ea
u.u
doar nu ma las la un looser o.O
:: Anime and Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.