Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Membrul preferat
3 participan?i
Membrul preferat
So x_x inainte imi placea Kenzo, dar pe urma nu mi-a mai placut, dunno why o.o' oricum si acum imi place xDE
Dar imi place mai mult de Yumehito, care e foarte kawaii si chiar se pricepe sa cante la chitara n_n si se mai si prosteste xDDEE
Si Aoi e foarte kawa si are o voce care imi place mult, si restul membrilor imi plac, dar Yume imi place cel mai mult n_n
Dar imi place mai mult de Yumehito, care e foarte kawaii si chiar se pricepe sa cante la chitara n_n si se mai si prosteste xDDEE
Si Aoi e foarte kawa si are o voce care imi place mult, si restul membrilor imi plac, dar Yume imi place cel mai mult n_n
Re: Membrul preferat
Well de prima oara cand am ascultat Ayabie mi-a placut Aoi. (v-am spus ca am atractie la vocalisti ~ )
Si imi place si acum foarte mult ^^.Si cum sa nu imi placa?E asa de de de....kawaii O_O e foarte kawaii O_O e prea kawaii O_O e neobisnuit de kawaii O_O'''
Asa revenind, imi place mult vocea lui si se imbraca asaaaa de kawaii XDD.Si are un caine cam turbat dar pufos si alb si kawaiiiiii O_O
Prea mult kawaii O_O'
Oh and XD blog-ul lui e ff bun de pierdut vremea pe el cand nu ai ce face.Cel putin pt mine...eu una pe acolo imi pierd tot timpul =))
Si imi place si acum foarte mult ^^.Si cum sa nu imi placa?E asa de de de....kawaii O_O e foarte kawaii O_O e prea kawaii O_O e neobisnuit de kawaii O_O'''
Asa revenind, imi place mult vocea lui si se imbraca asaaaa de kawaii XDD.Si are un caine cam turbat dar pufos si alb si kawaiiiiii O_O
Prea mult kawaii O_O'
Oh and XD blog-ul lui e ff bun de pierdut vremea pe el cand nu ai ce face.Cel putin pt mine...eu una pe acolo imi pierd tot timpul =))
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.