Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? 20abaeu A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? 2d7aoax

A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci?

3 participan?i

In jos

A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? Empty A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci?

Mesaj Scris de Féerie Sam Aug 30, 2008 9:07 am

Well well... ok normal ca mi-a spus ^_^' Pur si simplu cand vorbesc intr-una fara sens pentru ca sunt nervoasa daca cineva urla "taci" sau zice ceva de genul "opreste-te o data" dar foarte tare incat sa ma acopere eu pur si simplu tac x.x' Sau atunci cand vorbesc cu cineva despre ceva si eu imi sustin ideea dar acelei persoane imi zice o replica si imi dovedeste ca nu e asa cum zic eu, atunci tac u_u
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? Empty Re: A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci?

Mesaj Scris de Coll: Set Lun Sept 15, 2008 9:15 am

Uhm...sunt impulsiva O_O
Imi place sa ma razbun si de exemplu cand imi spune cineva "schimba avatarul ca nu'mi place" numai asa ca nu vreau eu nu'l schimb si'l las o groaza si il mai pun din cand in cand O.O'
Mi'au spus multi "taci" si nah...ce poti sa faci cand iti spune cineva "taci" u.u? de ex la scoala cand nu sunt cuminte :-" =))
Ma rog O_O
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci? Empty Re: A zis cineva vreodata ceva ce te-a facut sa taci?

Mesaj Scris de gladys Lun Sept 15, 2008 10:02 am

mda cel mai des mie mi s eintampla acest lucru cand vine vorba despre comentarea unui anumit subiect , tu iti prezinti punctele de edere iar alcineva isi przinta si el punctele de vedere ,, iar cand iti dovedeste cateai inselat ,ca nu ai avut deptate ca ai inteles gresit , nu iti mai ramane decat sa apropi si sa te resemnezi deoarece nu are nici un rost sa ripostezi daca ti sa xlicat clar ca nu ai drepatete , deoarece ripostand nu faci alceva deca sa dovedesti ca inca este imatur si nu esti apt sa accepti o infrangere
voi ce credeti ?
gladys
gladys
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum