Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce programe folositi?
+7
Plastic Doll
Blacky
Coll: Set
Chibi~Girl
Jaqueline
ChibiChii
Féerie
11 participan?i
Ce programe folositi?
Well eu folosesc Photoshop 7 o.o' stiu ca e o versiune mai veche, dar m-am obisnuit cu ea si imi place destul de mult pentru ca e simplu de folosit. So nu cred ca o sa o schimb prea repede si nici nu mai folosesc vreun alt program O.O
Re: Ce programe folositi?
err....folosesc photoshop si photoscape...^^ nu prea stiu lucra prea mult in photoshop asa ca am nevoie de ambele^^"
Si eu am folosit Photoshop 7 la inceput O.O apoi l'am dezinstalat ca desteapta z.z si a trebuit sa folosesc doar Photoscape'ul. Apoi mi'a dat nee'chan Photoshop CS2 ^^ . Mi se pare cel mai bun dintre toate O.O e usor de folosit si nu cred ca o sa il mai schimb XD . Photoscape'ul il folosesc de obicei cand vreau sa editez pozele pt. Hi5 XD ... dar il folosesc in paralel cu CS'ul XD
Pai eu folosesc cel mai mult photoscape si photoshop...in photoshop e mai complicat...si de aia eu folosesc ambele...mai mult stiu sa umblu pe photoscape si mai putin pe photoshop
Chibi~Girl- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008
O_O coincidenta?! si eu folosesc de asemenea programele photoshop si photoscape...de obicei lucrez mai mult in photoshop pentru ca e mai complicat si poti face multe lucruri cu el.
Neah la fel^^ PhotoSHop--> pentru BG-uri ,cateodata scris etc. Iar PhotoScape pentru bordere mai mult =)) bn eu am PS cs 7 ^^ vechi...da bun? O.O
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Eu folosesc Adobe Photoshop 8 CS ME
Cred ca este cel mai bun..am incercat si celalalte versiuni si...seamana dar asta are mai multe optiuni
Inainte foloseam alte programe..pentru ca nu stiam sa umblu in PS
Cred ca este cel mai bun..am incercat si celalalte versiuni si...seamana dar asta are mai multe optiuni
Inainte foloseam alte programe..pentru ca nu stiam sa umblu in PS
lol,eu mai folosesc si fireworks 8 care poti sati colorezi ochii and other funny thinks.si ma rog,are si efecte pe acolo,dar cum mi-am reinst wind,nu l-am mai inst pt ca nu il mai folosesc.si ar mai fi jasc paint shop pro 9 care il folosesc numai pt anumite efecte.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Eu folosesc PhotoShop CS 3 nu de multa vreme de cateva luni cred ... >_< dar nu prea am avut timp sa lucrez in el ... >_< ... am si photo shop 7 dar vad creeatile lui Tahy (care sunt foarte reusite admired you tahy ^_^ )si ma ambitionez sa fol ceva mai bun chiar daca se spune ca este mai greu de fol.
Photoshop CS3 Extended ... mi se pare ca e ultima versiune.
Imi place foarte mult. ^.^
Imi place foarte mult. ^.^
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.