Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sanatatea voastra
+2
Cherry.X.
Féerie
6 participan?i
Sanatatea voastra
Well eu nu ma prea imbolnavesc si nu am probleme cu sanatatea, poate cate o febra musculara.... dar din cate imi amintesc nu m-am imbolnavit, nici macar o banala raceala nu am avut de destul de mult timp si e destul de bine....
Re: Sanatatea voastra
Eu ma imbolnavesc rar, dar sunt mai expusa la boli cronice decat la cele acute. Totusi mereu sunt "amenintata" de fracturi, raniri, in special la genunchi sau incheieturi. Cu raceala ma impac bine; ma tine o sapt si-mi dau foarte usor seama cand ma ia deoarece de fiecare data cand racesc mai intai ma ustura gatul, apoi incep sa tuses si sa-mi curga nasul. Pana acum am avut: otita pe la 3-4 ani mi se pare, varsat de vant pe la 7, rosu in gat in clasa I, oreon in clasa aII-a si acum un an am facut rujeola.
Well eu ma impac foarte bine cu bolile de copil..pana aucm nu am avut decat o singura boala de copil si asta s-a intamplat cand era mica ...mai racesc din cand in cand..dar nustiu de ce cand unii se imbolnavesc iarna pe mn ma afecteaza abia in primavara si ma tine 1-2 saptamani -__-"
Eu m-am imbolnavit de 3 ori puternic la viata mea : v arsat de vant, rujeola si primavara trecuta cand am avut febra 42 O_O' Eu ma imbolnavesc vara. Niciodata nu m'am imbolnavit toamna sau iarna. u.u' Chiar si acum dau semne de raceala. In conluzie,ma imbolnavesc foarte foarte rar XD
Ultima editare efectuata de catre Magdalena in Sam Iul 18, 2009 2:25 am, editata de 1 ori
eu ma imbolnaves doar primavara .... ummm anul asta si anul trecut nu am racit deloc dar mi-au rams cateva semne de buna purtare... pe viata TT.TT
Nu...nu ma imbolnavesc deloc des chiar daca incerc sa provoc asta lol
N'am avut decat oreon O_O; ....cine stie ce'am mai avut cand eram mica?mama stie T^T
Dar vreau sa spun ca nu sunt bolnavicioasa...
N'am avut decat oreon O_O; ....cine stie ce'am mai avut cand eram mica?mama stie T^T
Dar vreau sa spun ca nu sunt bolnavicioasa...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.