Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Muzica populara vs. manele
4 participan?i
Muzica populara vs. manele
Sincer prefer populara, manelele denota o lipsa de cultura. si in plus cu populara nu am nimic, wtf people? e muzica noatra traditionala x.x' geez. Mie chiar imi plac horele, dansurile, muzica & co. Dar la ceva nunta sau petrecere, chiar te distrezi de minune. Si pe manele cum dansezi x.x' nici nu cred ca e dans ala, si in plus manele sunt niste copii a muzicii orientale x.x' So eu aleg populara.
Re: Muzica populara vs. manele
cat sa-i aud pe manelari vaintandu-se de: bani,casa,frate,si tarfe sau ca "miscati fundu mai apetisant" looooool O_____O' chiar imi vine sa vomit cand aud versurile astea care sunt de-a dreptu de tot rahatu-_-'.ma enerveaza si linia melodica...tot aceasi linie melodica dar mutate la diferite minute.si se mandresc ca muzica lor e buna..buna pentru aruncat la gunoi poate.deci prefer populara care e din mosi stramosi,lol. si e traditie la nunta sa se asculte o populara/2 ... nu manele-_-'....nu suntem tigani>>'.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
well , in cea mai mare are nu ascult nici populara dar nici manelele , in primul rand populara este , fara suparare fata de cei carora le place acest gen, putin cam invechia cu oameni care se imbraca ciudat si care canta despre lucruri de demult intrun limbaj vechi nemaiutilizat spre exemlu " hai mandrutza...." deci noi utilizam termnenul de iubita , in al 2 rand pot spune ca mie mi se par tottal desprinsi de lumea modern in care traim noi , in al 2 rand trecand la tema manele , de aestea pot spune ca pe taraf tv , de asemenea fara suparare fata e cei carorra le place acest ge , sunt primiti toti afoni care platesc bai , de asemenea ot spune ca este vorba si de o chestiune rasiala pentru cei care a ceva cu romi , dar ei si modifica , aadika fura piese si la canta ei , si sunt multe exemple dar intre manele si muzika populara este cat de cat o legatura stransa , din modul in care isi canta piesele , eu una decat sa ascult manele mai bine ma tortureaza cineva cu muzika populara , voi ce parere aveti ?
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
astea doua rezulta muzica ratata .. dupa parerea mea populara este pt. bunicamea si manelele pt cocalari desi sunt cam multi in romania care frecventeaza manelele dar .... imi dau seama ca au un neuron prajit ...>_< sorry pt. cei care asculta iar populara ... este muzica noastra eomaneasca dar ..>_< nu stiu mi se pare perfecta pt. o petrecere ceva la fel si manelele nu sa asculti asa genurile astea doua se asculta la nunta zic eu nu si in timpul liber O>o
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.