Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Matematica vs. Romana
+4
Magdalena
ZUZU
Ella
Féerie
8 participan?i
Matematica vs. Romana
Muhahha: Romana rulz !!!!!!!
Poate romana nu e atat de logica, la fel ca si matematica, dar eu pur si simplu nu prea suport matematica x.x' mi se pare prea mult de invatat, de gandit si mult prea mult stres pentru matematica, totusi mi se pare destul de usoara... Oricum imi place mult mai mult romana, plus ca e materia mea preferata dupa engleza. Romana e mai mult imaginatie, poate chiar si logica O.O'
Mie romana mi se pare destul de usoara + ca imi place de profa + o inteleg foarte usor.
Si tot nu ma duc la uman ci la real x.x'
Poate romana nu e atat de logica, la fel ca si matematica, dar eu pur si simplu nu prea suport matematica x.x' mi se pare prea mult de invatat, de gandit si mult prea mult stres pentru matematica, totusi mi se pare destul de usoara... Oricum imi place mult mai mult romana, plus ca e materia mea preferata dupa engleza. Romana e mai mult imaginatie, poate chiar si logica O.O'
Mie romana mi se pare destul de usoara + ca imi place de profa + o inteleg foarte usor.
Si tot nu ma duc la uman ci la real x.x'
Re: Matematica vs. Romana
Matematica este o stiinta exacta. Cum eu stau prost cu imaginatia/pareri personale si alte chestii, aleg matematica plina de formularaie care nu ii trebuie nimanui in viata (doar daca dai la Mate-Info).
La romana sunt obligata sa invat (de aceea sunt printre primii) dar de fapt nu imi place deloc. Mai bine imi petrec o zi la o facultate de medicina printre cadavre decat sa aud profesoara tipand non-stop ...
La romana sunt obligata sa invat (de aceea sunt printre primii) dar de fapt nu imi place deloc. Mai bine imi petrec o zi la o facultate de medicina printre cadavre decat sa aud profesoara tipand non-stop ...
matematica :X...este si materia mea preferata... Imaginatie nu am.la compuneri sunt varza...si..... urasc romana...
ZUZU- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 29/09/2008
Logic ca romana mai ales la chestiile cu imaginatie e in floare la KaDi o.o ... Matematica e pur si simplu tampita si ciudata o.o' La matematica doamne fereste sa greseti o tampenie de foumula da' la romana iti poti da frau liber imaginatiei ^^ Deci romana
n.n' Romana.
Ce pot sa zic o ador >_>" urasc matematica,nu o sufar,mereu cand incepe o ora mie frica sa nu uit vro formula,sa gresesc ceva la tabla si sa iau un 3. Pentru ca Domnul meu dragut de matematica, asa face,nu sti ceva 3 din prima >_>" si daca te incurci putin imediat iti scade un punct. So ...urasc matematica si din cauza profului,dar si pentru ca de multe ori nu o inteleg,iar la Romana nu imi trebuie meditatii,dar la mate da z.z'''''. La romana e mai usor, cum a zis si KaDici' acolo iti poti da si frau liber imaginatiei,ma refer la compuneri etc..
Nu pot sa zic ca e super usoara,fiinca as minti,dar eu una o prefer pe ea,fata de matematica e mult mai buna pentru mine.
Ce pot sa zic o ador >_>" urasc matematica,nu o sufar,mereu cand incepe o ora mie frica sa nu uit vro formula,sa gresesc ceva la tabla si sa iau un 3. Pentru ca Domnul meu dragut de matematica, asa face,nu sti ceva 3 din prima >_>" si daca te incurci putin imediat iti scade un punct. So ...urasc matematica si din cauza profului,dar si pentru ca de multe ori nu o inteleg,iar la Romana nu imi trebuie meditatii,dar la mate da z.z'''''. La romana e mai usor, cum a zis si KaDici' acolo iti poti da si frau liber imaginatiei,ma refer la compuneri etc..
Nu pot sa zic ca e super usoara,fiinca as minti,dar eu una o prefer pe ea,fata de matematica e mult mai buna pentru mine.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Grea alegere. pur si simplu nu pot alege intre cele doua, pentru ca pe amandoua le ador ( sau urasc oo' ) in acceasi masura. La amandoua sunt buna dar nu foarte buna, pe amandoua le inteleg... dunno... chiar, nu stiu pe care as alege-o T__T
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
La romana ma pricep mai bine,mult mai bine....e mult mai usor...inteleg mai tot si nu e deloc greu..
Insa la matematica mi se pare imposibil sa inteleg...stiu absolut toate teoremele,toate definitiile si proprietatile dar nu stiu sa le aplic,si nu iese nimic X____X"
Daca exersez cum spun multi,ma ia bataia de cap si ma ia raul >_<"
Insa la matematica mi se pare imposibil sa inteleg...stiu absolut toate teoremele,toate definitiile si proprietatile dar nu stiu sa le aplic,si nu iese nimic X____X"
Daca exersez cum spun multi,ma ia bataia de cap si ma ia raul >_<"
Decat matematica mai bineimpuscataO_o.O urasc!!Sunt niste exercitii total aiurea care te fac sa-ti bati capul pentru nimic pentru ca pur si simplu nu te ajuta in viitor cu nimic.
Si Romana cred ca e chiar folostitoare,de ce?uite pentru ca nu toti stiu sa vorbeasca romaneste,nu toti stiu anumite cuvinte "ciudate" care inseamna un anumit lucru.deci pentru mine [ca si la Shin] Romana ruleez!XD
Si Romana cred ca e chiar folostitoare,de ce?uite pentru ca nu toti stiu sa vorbeasca romaneste,nu toti stiu anumite cuvinte "ciudate" care inseamna un anumit lucru.deci pentru mine [ca si la Shin] Romana ruleez!XD
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.