Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Primul manga citit EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Primul manga citit EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Primul manga citit EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Primul manga citit EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Primul manga citit 20abaeu Primul manga citit 2d7aoax

Primul manga citit

+6
Daimon
CrazyDia
Jaqueline
denisuca
Blacky
Féerie
10 participan?i

In jos

Primul manga citit Empty Primul manga citit

Mesaj Scris de Féerie Vin Aug 29, 2008 3:11 am

Primul meu manga... care era on-going, acum nici nu mai stiu de el ca am uitat sa ma mai interesez O_O' a fost Baby Love, un manga despre o scolorita care era indragostita de un tip din anul doi, mai mare ca si ea O_O'' un manga care pe atunci il consideram dragut, l-am citit anul trecut x.x' dar acum mi se pare plictisitor si banal. Oricum din cate imi amintesc era desenat destul de bine n_n
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Primul manga citit Empty Re: Primul manga citit

Mesaj Scris de Blacky Vin Aug 29, 2008 8:32 am

Etto..eu am inceput de anul tercut sa citesc manga ..pentru ca m-a indemnat o prietena^^...iar primul meu manga pe care l-am citit a fost Akuma de Sourou..si daca mai tin minte era foarte interesant acest manga..pacat ca nu s-a facut si anime >< but anyway era vorba despre o poveste de dragoste care ia nastere de la un absurd cam asa: Kayano, cu tot curajul ei, merge inainte si incearca sa-i dea lui Yuichi(baiatul pe care il place) scrisoarea ei de iubire pentru el...Pacat ca acela nu este Yuichi 'al ei', era Takeru, un baiat care este la fel de dragut cat si arogant si despotic care, in scoala, face pe frumosul pe si raul in acelasi timp. Takeru nu lasa sa-i fuga ocazia si il santajeaza Kayano,deoarece cum am spus mai sus ..scrisoarea lui Kayano a ajuns din greseala la Takeru^^"

Mie un a mia placut foarte mult..insa l-am citit online..si abia astept sa mi-l trimita prietena mea Arina ca sa-l pot citi din nou^^"
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*
Data de inscriere : 22/08/2008

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de denisuca Dum Oct 12, 2008 9:44 am

As vrea si eu sa citesc manga, dar din pacate nu stiu unde sa gasesc...Sad Credeti ca imi puteti spune simie, va rog? Primul manga citit 770390
denisuca
denisuca
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 16
Varsta : 28
Data de inscriere : 11/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Jaqueline Dum Oct 12, 2008 12:53 pm

Incarca pe mangafox . com ^^ .

> Uh, primul manga citit ... Gakuen Alice? Cred ca da. A fost de curand. Nu prea m'am omorat eu cu manga O.O but la un moment data ajunsesem o manga freak XDDD .
Cred ca daca ma reapuc de citit GA de la capat iar ajung in manga weirdo mood XD .
Jaqueline
Jaqueline
Gothic Waltz ~

Numarul mesajelor : 373
Localizare : Seika High
Data de inscriere : 26/08/2008

https://www.youtube.com/LiquidFantassy

Sus In jos

Mesaj Scris de CrazyDia Lun Noi 10, 2008 3:47 am

Mda...de anu asta m`am apucat si eu de manga >.<.Pfff inainte stiam ce e aia,da nu stiam cum se citeste si toate chestiile de genu asta.Ehh..nu a durat mult pana am descoperit cum sta treaba.Pai..primul pas l`am facut Vampire Knight,pot spune ca toata lumea de pe mess care citeau manga imi tot povesteau despre ea:cat de buna e,cum sunt personajele,ca are actiune etc.Ei bine m`am gandit si eu sa ma apuc de citit si uite asa am intrat si eu in lumea manga`urilor.Tin minte ca am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung la zi cu ea *pff ce mai vremuri*.Anyway..mi`a placut extrem de mult si de atunci am ramas addicted to shoujo/romance [yeah...asta a fost primul gen de manga cu care am inceput @__@].
CrazyDia
CrazyDia
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 5
Localizare : Monkeys world chuu ^.^ [Jupiter,Bucharest]
Data de inscriere : 10/11/2008

http://aboutanime.info

Sus In jos

Mesaj Scris de Daimon Joi Noi 13, 2008 8:15 am

Trigun ,primul meu manga parca asta a fost nu mai stiu asa de bine. Mi-a placut chiar foarte mult ,desi nu era un manga exceptional ,era placut sa-l citesc si foarte interesant ,trebuie sa recunosc ca pe atunci nu prea stiam cum naiba sa-l citesc de la stanga spre dreapta ,de la dreapta pe stanga. Well si-n cele din urma mi-am dat seama ca un manga is read it from right to left. Oricum pe atunci preferam sa vad anime-uri ,deoarece din manga nu prea intelegeam asa de bine si parca a fost si Chobits printre primele,dar de atunci am tot citit pana in prezent si mi-am schimbat parerea. Manga-ul e mult mai detaliat si mai original ca anime-ul ,rareori nu se baga intr-un anime filiere ,sau povestea este cu totul altfel ,asta chiar e enervant ,plus ca schimba tot cursul anime-ului. Manga-urile sunt mult mai complexe si mai originale ca anime-urile, si daca tin eu mai bine minte manga-ul care m-a dus la aceasta concluzie a fost XxxHolic ,this manga FTW! Mi se pare unul dintre cele mai bune manga care le-am citit vreodata ,dar tot Trigun a fost primul citit nu ca as fi vrut eu ,doar ca mi l-a dat un prieten mai vechi si chiar a inceput sa-mi placa ,nu e printre preferatele mele ,dar merita toate laudele ,e un manga bun si chiar mi-a fost drag sa-l citesc ^^ .
Daimon
Daimon
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Plastic Doll Mar Dec 02, 2008 9:46 am

7th Period is a Secret
Well O_O' dupa parerea mea este un Manga destul de bun o.o',desi nu l-am inteles foarte bine in momentul cand l-am citit x.x'.
Anyway,mi-a placut acest manga destul de mult,imi place foarte mult cum sunt desenate personajele *~*'.
Plastic Doll
Plastic Doll
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Zion Mier Ian 14, 2009 6:02 pm

Sincer chiar nu stiu exact cu ce am inceput,dar cred ca a fost Death note,dar nu l-am citit pe tot,am citit doar cateva volume (parca 3),dar m-am oprit pt ca mi se parea prea plicticos si oricum ma uitam la anime.Dar intr-o zi,am dat de niste topicuri (pe un forum cunoscut) despre manga shoujo,mi s-a parut ciudat cand am citit primul meu shoujo (The Poet Who Buys Words) dar mi-a placut si am mai incercat inca unul si inca unul si tot asa pana m-am transformat intr-o manga(shoujo) addicted. O_O
Dar acum sunt in perioada in care nu mai chef de manga,pt ca am inceput prea multe (30) si nu am terminat niciuna.^^
Zion
Zion
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 21
Localizare : in my own world
Data de inscriere : 14/01/2009

http://anime-tamashii.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Vixen Lun Ian 26, 2009 5:44 am

*scratches her head*
Daca ma mai tine bine memoria,cred ca primul manga citit de mine a fost "A million tear drops".Sincera sa fiu pe vremea aia mi s-a parut un manga cel putin ciudat.Stiu ca la un moment dat nu mai intelegeam nimic iar sfarsitul m-a lasat masca.Si totusi m-am incapatanat sa-l citesc pe tot ^^'
Vixen
Vixen
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 33
Localizare : hell's garden~
Data de inscriere : 25/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Velo Dum Feb 01, 2009 7:14 am

Daca imi mai amintesc eu bine primul managa pe care l-am citit de la inceput pana la sfarsit a fost Othello.Tin minte ca vroiam de mult sa citesc si incercasem dar am citit din unul cateva capitole si nu l-am mai continuat, apoi am dat peste Othello -numele mi-a atras atentia- asa ca am hotarat sa il citescXD.Fara vreo legatura cu opera lui William Shakespeare, a fost un manga care mi-a placut foarte mult. Povestea se invarte in jurul unei fete foarte timide, naive etcXD pe nume Yaya, care... surpriza! are dubla personalitate.Spre deosebire de Yaya, cealalalta personalitate a sa -Nana- este complet opusul acesteia.N-am mai citit prea multe mangauri dupa ce l-am terminat pe acesta, asa ca este manga'ul meu preferat.
Velo
Velo
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 32
Localizare : GARNET Grave
Data de inscriere : 31/01/2009

http://myanimelist.net/profile/Meranchoria

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat