Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Colegii tai
5 participan?i
Colegii tai
Clasa mea:
Ar fi o intreaga serie de romane
de scris depre ei @.@ sunt foarte energici si amuzanti, tot timpul fac
tampenii prin clasa si imi place sa ma distrez cu ei.
Dar nu ne prea
intelegem la chestia cu "o clasa unita" cand e vorba sa fugim de la
vreo ora trebuie sa se intoarca unu sau doi in clasa sa ne traga teapa.
Dar in rest ma inteleg foarte bine cu ei si sunt destul de draguti ^^
Ar fi o intreaga serie de romane
de scris depre ei @.@ sunt foarte energici si amuzanti, tot timpul fac
tampenii prin clasa si imi place sa ma distrez cu ei.
Dar nu ne prea
intelegem la chestia cu "o clasa unita" cand e vorba sa fugim de la
vreo ora trebuie sa se intoarca unu sau doi in clasa sa ne traga teapa.
Dar in rest ma inteleg foarte bine cu ei si sunt destul de draguti ^^
Re: Colegii tai
Etto...eu am unii baieti cu care nu ma inteleg...si cu inca o gashca de fete...am si eu o gashca =)) dar... etto...cand vine vorba de chiul...suntem uniti...cand sa copiem si sa ne soptim tot asa...dar tot nu ne suferim oo''''
Toti oamenii au calitati si defecte,depinde de fiecare om.Cred ca as putea spune cate ceva de fostii mei colegi de care cu siguranta imi va fi dor.
Defecte:
-Din cauza nebunilor de baieti,suntem considerata cea mai rea clasa din toata scoala.Si unii nu s-au bucurat de medii de 10.
-Sunti cativa tocilari,insa in clasa aceea nu poti concura cu nimeni,adica sa faci o intrecere.
-Chiulesc,si inca foarte mult,una s-a trezit cu 30 de absente.
-Unii din colegii mei sunt foarte snobi,nepasatori si nu au deloc bun simt.
Calitati-Sincer ei in felul lor au mai multe calitati deca defecte...
-Ne acoperim unul pe altul daca facem vreo prostie,ii ametim pe proferi pana renunta si nu se gaseste vinivatul.
-Cand vin noi veniti suntem foarte dragut cu el/ea pana se acomodeaza cu noi;dupa aceea si acul copil e ca noi.
-Deci suntem o clasa voarte nebuna,anul asta am intrecut toate clasele de a 8-a.
-Suntem sinceri unul cu altul,si ne sprijinil la greu [fete si baieti]
-Ne luam apararea unul altuia[eu eram sa o incurc de foarte multe ori]
La urma urmei mi-a placut sa pletrec 8 ani alaturi de colegii mei,ne intelegeam super bine,si chiar daca nu ramanem toti in Liceul Central vom tine legatura.
Intamplari-Pai stiti ca la clasele de gimnaziu s-au dat cornuri si lapte din nou.Si intamplarea a fost ca clasa 8 c primea si ea corn cu lapte.Si cum colegii mei erau in razboi cu clasa a 7-a A nu au rezistat sa nu se bata cu cornuri.A venit directoarea,diriginta noastra,diriginta lor,si tot nu s-au gasit vinovatul.Am spus mai intai ca Vali s-a batut,apoi am zis ca Andrei,apoi ca Cristi si pana la urma au plecat toti din clasa noastra nedumeriti
Defecte:
-Din cauza nebunilor de baieti,suntem considerata cea mai rea clasa din toata scoala.Si unii nu s-au bucurat de medii de 10.
-Sunti cativa tocilari,insa in clasa aceea nu poti concura cu nimeni,adica sa faci o intrecere.
-Chiulesc,si inca foarte mult,una s-a trezit cu 30 de absente.
-Unii din colegii mei sunt foarte snobi,nepasatori si nu au deloc bun simt.
Calitati-Sincer ei in felul lor au mai multe calitati deca defecte...
-Ne acoperim unul pe altul daca facem vreo prostie,ii ametim pe proferi pana renunta si nu se gaseste vinivatul.
-Cand vin noi veniti suntem foarte dragut cu el/ea pana se acomodeaza cu noi;dupa aceea si acul copil e ca noi.
-Deci suntem o clasa voarte nebuna,anul asta am intrecut toate clasele de a 8-a.
-Suntem sinceri unul cu altul,si ne sprijinil la greu [fete si baieti]
-Ne luam apararea unul altuia[eu eram sa o incurc de foarte multe ori]
La urma urmei mi-a placut sa pletrec 8 ani alaturi de colegii mei,ne intelegeam super bine,si chiar daca nu ramanem toti in Liceul Central vom tine legatura.
Intamplari-Pai stiti ca la clasele de gimnaziu s-au dat cornuri si lapte din nou.Si intamplarea a fost ca clasa 8 c primea si ea corn cu lapte.Si cum colegii mei erau in razboi cu clasa a 7-a A nu au rezistat sa nu se bata cu cornuri.A venit directoarea,diriginta noastra,diriginta lor,si tot nu s-au gasit vinovatul.Am spus mai intai ca Vali s-a batut,apoi am zis ca Andrei,apoi ca Cristi si pana la urma au plecat toti din clasa noastra nedumeriti
Setsumi- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 31
Data de inscriere : 29/08/2008
La mine in clasa suntem impartiti in trei grupuri :cel al fetelor ,cel al baietilor si cei neutri ,adica eu si seful clasei.Cand vine vorba de chiul,suntem unuiti,dar la copiat stam cam prost, pt ca se gaseste cate unul care sa strice tot planul.Norucul nostru e ca avem un diriginte foarte tanar (23 de ani O_O) si ne lasa sa facem cam ce vrem pt ca orice ne-ar face tot reusim sa rupem cate un scaun sau o banca. In concluzie,suntem uniti doar in anumite cazuri.
Din moment ce am trecut la liceu mi s-au cam schimbat colegii. Mai sunt numai cativa care i-am avut pana pe a8a, dar nu mai sunt la fel ca si atunci, nu mai sunt ca si atunci cand eram toti nebuni lol. Imi plac si noi colegi, dar nu la fel de mult, chiar daca pe a8a aveam niste colege cu care nu ma prea intelegeam, imi e dor de ei si de nebuniile lor. Totusi si colegii noi sunt de treaba si m-am obisnuit cu ei, dar abia acum si a trecut aproape un an scolar O.O'
Pai suntem foarte ciudati ._.' Doamne fereste sa-ti uiti ceva acasa, si nu glumesc, risti sa nu ai de unde imprumuta un stilou sau un pix. Sunt egoisti pana in cer si inapoi. Si nu stiu cum sa se respecte sau alte chestii. Eu nici nu ma bag intre ei. Chestia e ca uneori trebuie sa ma bag, vreau nu vreau, pentru ca sunt sefa clasei ._.'' In fine. M-am cam obisnuit si am inceput de cateva saptamani sa ne intelegem mai bine z.z'
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.