Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? 20abaeu Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? 2d7aoax

Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?

5 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Bleach

In jos

Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? Empty Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?

Mesaj Scris de Féerie Joi Aug 28, 2008 8:18 am

Mie mi se pare un cuplu destul de dragut si cred ca s-ar potrivi foarte bine. Tot timpul se simt bine cand sunt impreuna si cred ca tin unul la altul, imi place mai mult acest cuplu decat cel dintre Inoue si Ichigo >.<
Buh so what about your opinion? o.o
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? Empty Re: Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?

Mesaj Scris de Hana Sam Sept 13, 2008 1:13 pm

Sunt de parere cu tine Byo.Shin ^^.Este unul dintre cele mai dragute cupluri anime.Se potrivesc foarte bine si le sta bine impreuna.Si cred ca tin unul la celalalt
Hana
Hana
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008

Sus In jos

Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki? Empty Re: Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?

Mesaj Scris de Iukia Mar Sept 30, 2008 12:13 pm

Acum vin si eu cu o parere diferita O.o =)) ca de obicei .. X.x ... pai mie pur si simplu nu mi se par ca se potrivesc ... de ce pai ichigo are cam 15 ani in lumea lui iar ruki are mult mai mult pt. ca este din alta multa si cam greu sa existe o legatura intre ei daca sunt asa de distantati ... O.o ... in lumi pararele no ? ......
Iukia
Iukia
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 79
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

http://animeland.do-goo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Vin Oct 17, 2008 10:57 am

Se potrivesc bine....
Se mai si cearta,dar stiti ca cei ce se cearta se iubesc XD o.o'
Mie imi place sa'i vad impreuna XD
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Topaz Joi Mar 26, 2009 5:32 am

Imi place mult acest cuplu .
Dupa parerea mea, cei doi chiar se potrivesc . Le sta bine impreuna....uneori sunt chiar amuzanti cand se cearta . Din episoadele pe care le-am vazut eu se vede ca cei doi tin unul la altul , so..cei doi chiar se potrivesc <3 .
Topaz
Topaz
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 12/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Anime and Manga :: Anime :: Bleach

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum