Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Diva vs Saya
+2
Féerie
Coll: Set
6 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Diva vs Saya
So...pe cine alegeti?
Eu...evident ca Saya....ea e luptatoare si incearca s-o opreasca...
Daca n-ati uitat,Diva e de partea raului...si vrea sa curete rasa umana -.-'
Aman2 sunt dragute dar nu conteaza asta...
Eu...evident ca Saya....ea e luptatoare si incearca s-o opreasca...
Daca n-ati uitat,Diva e de partea raului...si vrea sa curete rasa umana -.-'
Aman2 sunt dragute dar nu conteaza asta...
Re: Diva vs Saya
Well eu o aleg pe Saya, sincer imi place mai mult de ea si personalitatea ei. In plus nu-mi prea plac personajele negative u.u desi ar fi buna ideea Devei, dar nu chiar pe toti sa-i curete -_-'' Anyway pana la urma o aleg pe Saya pentru ca oricum e un personaj care-mi place mult n_n
Well eu o aleg pe Diva..pentru ca ea avut o viata mult mai grea decat a Sayei ..de mica a fost inchisa de catre parintii ei...iar pe atunci cand Diva nu era prin peisaj Saya era o infumurata si o ingamfara..si chiar Diva a meritat sa se razbune ucigandu-i parinti si lansand-o singura..chiar daca e personaj negativ e destul de dragutza si copilaroasa...cel mai mult imi place felul cum canta ...so eu o aleg pe Diva
Si eu o aleg pe diva..pentru ca eu nu o consider o personalitate nebuna sau cum ii spun unii..eu cred ca e doar neinteleasa de lume..are un comportament copilaros..imi place mult felul cum canta ...totusi urasc faptul ca familia ei a neglijato ..shi in plus au shi mai inchiso..trebuiau sa o fi inchis pe SAya ar fi fost mai bn
Ultima editare efectuata de catre Chibi~Girl in Sam Aug 30, 2008 10:17 am, editata de 1 ori
Chibi~Girl- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008
umm...o aleg pe Saya..desi o plac si pe Diva--> seamana cu mine mai putin parte cu distrugerea rasei umane O.O"<---> nu pot sa aleg!!!!!!!!!!!!!!! ala-bala-portocala-nu nu merge asa..o.o" ummm...máky o aleg pe Saya^^ *going nuts*
Normal k o aleg pe Diva fiindk in prmul rand o urasc pe Saya enorm. Ma enerveaza personajele feminine ca si ea. Este banala, nu poate sa lupte normal, are un caracter nu chiar bine conturat, nu-mi place deloc cum arata plus ma enerveaza k aproape toti baietii sunt indragostiti de eaD: In al doilea rand Diva este frumoasa si are idei geniale. Dak ati vazut animeul v-ati dat seama k nu vrea sa dustruga omenirea si imi place k nu este chiar 100% evil dar totusi e mai nebuna si ciudata.
Diva GMV!
Diva GMV!
:: Anime and Manga :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.