Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Photoshop rocks my life O.O
5 participan?i
Photoshop rocks my life O.O
Well am sa imi pun cateva icon'uri O.O
Sunt cele mai recente XD
Am sa mai postez si altele ^^
Sunt cele mai recente XD
Am sa mai postez si altele ^^
Re: Photoshop rocks my life O.O
Sunt foarte kawa si chiar imi plac mult o_O Desi unele sunt numai brush + text, imi place ceea ce scri pe ele. Sunt niste texte foarte inspirate care suna bine n_n so mai astept xDE
Yey n__n ma bucur ca iti plac ^^ .
Icon'uri nu am mai facut in ultimul timp but m'am axat pe wallpapere si seturi XD so...
Wallpaper & Youtube Stuff
- Natsumeee @__@ cu ciocolataaaa @_@
Seturi
- Eh eh XD
- What can I say? I'm a Flyleaf fan XD
- Imi place renderul O.O
Si cam atat XD
Icon'uri nu am mai facut in ultimul timp but m'am axat pe wallpapere si seturi XD so...
Wallpaper & Youtube Stuff
- Spoiler:
- - E un background pe care l'am facut pt un proect de'al meu O.O L'am lasat balta XD
- Back'ul pt. contul meu de youtubeeritza XDDD
- Nu m'am putut abtine O_O Mikan arata atat de kawaii aici.
- Eh, treceam printr'o faza... trecatoare XDDDD
- Ador parul lui Miku aici @_@
- Tineam rednerul asta de prea mult timp XD
- Natsumeee @__@ cu ciocolataaaa @_@
Seturi
- Eh eh XD
- What can I say? I'm a Flyleaf fan XD
- Imi place renderul O.O
Si cam atat XD
Well chiar imi place felul cum faci u semnaturile^^
~Wallpaper-1-e reusit si chiar imi place ce ai scris pe el
2-yay realy kawaii..imi plac foarte mult personajele..am observat ca unul dintre personajele pe care le-ai folosit la acest wallpaper e din anime-ul Shugo Chara..nee esti fana acestui anime?^_^pentru ca eu sunt
3."Kitty and Doggie" ^^ e foarte dragut chiar imi place cum e realizat si imi plac mult personajele
Ptr celelalte wallpapere -sunt reusite si chiar imi plac imaginile pe care le-ai folosit
Sig'uri
Sunt reusite si chiar imi plac acele patratele pe care le-ai folosit o.o...textul se potriveste de minune cu sig'ul ...
Te pricepi foarte bine sa lucrezi in ps ^^good luck in continuare si abia astept sa mai vad~
~Wallpaper-1-e reusit si chiar imi place ce ai scris pe el
2-yay realy kawaii..imi plac foarte mult personajele..am observat ca unul dintre personajele pe care le-ai folosit la acest wallpaper e din anime-ul Shugo Chara..nee esti fana acestui anime?^_^pentru ca eu sunt
3."Kitty and Doggie" ^^ e foarte dragut chiar imi place cum e realizat si imi plac mult personajele
Ptr celelalte wallpapere -sunt reusite si chiar imi plac imaginile pe care le-ai folosit
Sig'uri
Sunt reusite si chiar imi plac acele patratele pe care le-ai folosit o.o...textul se potriveste de minune cu sig'ul ...
Te pricepi foarte bine sa lucrezi in ps ^^good luck in continuare si abia astept sa mai vad~
Yay XD lawl, some new stuffish XD
Truth may hurt - Umm, umm. XD
Strong
Madness
Illusions
I fell for you - Ughu, this is my YT avi XD
Hold Me | Like you always do
Even Angels Fall - Version 1
Even Angels Fall - Version 2
LiquidFantassy - Ouran Style - My YT bg XD
And now one sig.
Making cuteness a SIN [Avi]
Making cuteness a SIN [Sig]
Truth may hurt - Umm, umm. XD
Strong
Madness
Illusions
I fell for you - Ughu, this is my YT avi XD
Hold Me | Like you always do
Even Angels Fall - Version 1
Even Angels Fall - Version 2
LiquidFantassy - Ouran Style - My YT bg XD
And now one sig.
Making cuteness a SIN [Avi]
Making cuteness a SIN [Sig]
Wha i love this avies >~<
Imi place cum sunt realizate si..si *se uita din nou la toate* kyaa Haruhi x Tama-chan ce mai pereche *_*
~Cea cu strong e chiar foarte frumoasa si m-a impresionat de cand am vazut-o prima data ..la fel si pentr Madness si Illusions
Intr-un cuvant creatiile acestea sunt Minunate!
Blacky want more ^^'
Imi place cum sunt realizate si..si *se uita din nou la toate* kyaa Haruhi x Tama-chan ce mai pereche *_*
~Cea cu strong e chiar foarte frumoasa si m-a impresionat de cand am vazut-o prima data ..la fel si pentr Madness si Illusions
Intr-un cuvant creatiile acestea sunt Minunate!
Blacky want more ^^'
Yay ^^ Glad you like zem XD
Ummm, am incercat ceva nou de data asta ... am colorat niste manga o-----o
Uh, voi decideti daca ar trebui sa continui sau nu roflm
Prima incercare - Lol, ce colorati sunt gemenii O-o
A doua - Pe asta am derminat-o azi. Uhh, nu imi place culoare pielii z.z
Ummm, am incercat ceva nou de data asta ... am colorat niste manga o-----o
Uh, voi decideti daca ar trebui sa continui sau nu roflm
Prima incercare - Lol, ce colorati sunt gemenii O-o
A doua - Pe asta am derminat-o azi. Uhh, nu imi place culoare pielii z.z
Etto....Prima incercare e putin ciudata O.O gomen,dar ...siclamul ala ma scoate din minti X_X nu se potrivesc culorile o.o
La a doua parul e cam ciudat o.o si haina aia verde....e un verde cam...dunno o.O
Nu mi-o lua in nume de rau,mi-am spus parerea...
Si eu spun sa continui,ca te descurci O.O mai trebuie lucrat putin la culori ^^'
Cat despre ce ai pus in postul anterior,imi plac Strong,Illusions si I feel for you foarte mult ^______^ uh, si Hold Me | Like you always do @.@
Am ajuns la setul ala....av-ul e bun,dar sig-ul e simplu,si textele alea sunt...>.>'
In orice caz,mai vreau *w*
La a doua parul e cam ciudat o.o si haina aia verde....e un verde cam...dunno o.O
Nu mi-o lua in nume de rau,mi-am spus parerea...
Si eu spun sa continui,ca te descurci O.O mai trebuie lucrat putin la culori ^^'
Cat despre ce ai pus in postul anterior,imi plac Strong,Illusions si I feel for you foarte mult ^______^ uh, si Hold Me | Like you always do @.@
Am ajuns la setul ala....av-ul e bun,dar sig-ul e simplu,si textele alea sunt...>.>'
In orice caz,mai vreau *w*
Avatarele sunt foarte kawaii toate, nu prea am ce comenta la ele O.O
Imi plac in mod special Illusions si Even Angels Fall O.O Hm pe ce ar mai trebui sa pui accentul? Poti sa mai exersezi putin la felul in care le faci o.o uneori par putin prea incarcate si incearca si alte fonturi / culori la scris.
La colorat... primul mi se pare si mie putin ciudat, poate pentru ca sunt prea multe culori pe acolo, oricum draguta ideea XD
Al2lea imi place mult cum ti-a iesit O.O nu mai e asa de colorat si nici foarte strident, poate doar galbenul ala o.o' imi cam sare in ochi cand ma uit la el.
Anyway vreau sa mai vad si alte lucruri o.o
P.S : Am vazut ca inainte le salvai in format jpg si acum in format png xD e mult mai bine asa O.O
Imi plac in mod special Illusions si Even Angels Fall O.O Hm pe ce ar mai trebui sa pui accentul? Poti sa mai exersezi putin la felul in care le faci o.o uneori par putin prea incarcate si incearca si alte fonturi / culori la scris.
La colorat... primul mi se pare si mie putin ciudat, poate pentru ca sunt prea multe culori pe acolo, oricum draguta ideea XD
Al2lea imi place mult cum ti-a iesit O.O nu mai e asa de colorat si nici foarte strident, poate doar galbenul ala o.o' imi cam sare in ochi cand ma uit la el.
Anyway vreau sa mai vad si alte lucruri o.o
P.S : Am vazut ca inainte le salvai in format jpg si acum in format png xD e mult mai bine asa O.O
Ma opresc doar asupra desenelor ptr moment XD
First-ce pot spune,ai folosit niste culori prea stridente,seamana cu niste markere d-alea fosforescente ce-ti sar in ochi ~.~ Plus ca la jumatatea de jos ai cam renuntat la cloratul personajelor si ai facut tot portocaliu o.o
Second-cum au spus si cei dinainte,a iesit mult mai bine dar iarasi ai sticat-o cu galbenul ala fosforescent x.x''
Oricum per-total a iesit bine n.n
First-ce pot spune,ai folosit niste culori prea stridente,seamana cu niste markere d-alea fosforescente ce-ti sar in ochi ~.~ Plus ca la jumatatea de jos ai cam renuntat la cloratul personajelor si ai facut tot portocaliu o.o
Second-cum au spus si cei dinainte,a iesit mult mai bine dar iarasi ai sticat-o cu galbenul ala fosforescent x.x''
Oricum per-total a iesit bine n.n
Vixen- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Varsta : 33
Localizare : hell's garden~
Data de inscriere : 25/01/2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.