Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Parerea voastra
5 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Elfen lied
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Este un anime destul de bun. O ador pe Lucy si povestea ei.
Totusi anime-ul e putin cam infricosator, dupa parerea mea, dar e destul e
complex si plin de suspans...plecand de la personaje si grafica pana la
muzica si toate celelalte.
Unele chestii sunt destul de greu de inteles...si mi-a luat ceva timp sa inteleg ce vrea sa zica in unele episoade >.<
Sfarsitul
a fost destul de dragut si mi s-a parut potrivit pentru acest anime si
mi-a placut destul de mult...nu-mi venea sa cred ca se termina >.<
Totusi anime-ul e putin cam infricosator, dupa parerea mea, dar e destul e
complex si plin de suspans...plecand de la personaje si grafica pana la
muzica si toate celelalte.
Unele chestii sunt destul de greu de inteles...si mi-a luat ceva timp sa inteleg ce vrea sa zica in unele episoade >.<
Sfarsitul
a fost destul de dragut si mi s-a parut potrivit pentru acest anime si
mi-a placut destul de mult...nu-mi venea sa cred ca se termina >.<
Re: Parerea voastra
Este un anime foarte interesant.Imi place ca este un anime mai sadic si plin de suspans.Povestea este interesanta si mai originala.Personajele sunt destul de complexe si bine realizate.Coloana sonor este superba dupa parerea mea mai ales opening-ul care era in latina dar absolut superb.Imi pare rau ca in manga Lucy moare si are un sfarsit trist.Anyway este un anime foarte bine realizat din toate punctele de vedere.
Hana- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008
Nota mea pentru acest anime este pur si simplu 1o ^^
De ce?
Simplu...este un anime cu o grafica absolut superba,cu o coloana sonora chiar foarte buna chiar daca primul Op e de opera,pe mine ma speriat prima oara cand l-am vazur ,serios.Are si scene Echi ,mdaaa>_>", prefer sa nu discut despre asta,scenele de lupta sunt chiar foarte bune.Personalitatea personajelor este super. Oricum 1o.
De ce?
Simplu...este un anime cu o grafica absolut superba,cu o coloana sonora chiar foarte buna chiar daca primul Op e de opera,pe mine ma speriat prima oara cand l-am vazur ,serios.Are si scene Echi ,mdaaa>_>", prefer sa nu discut despre asta,scenele de lupta sunt chiar foarte bune.Personalitatea personajelor este super. Oricum 1o.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Imi place ideea,si genul mult...
Imi place si openingul oo'
Si persoanajele sunt kawaii o.O
Imi place si openingul oo'
Si persoanajele sunt kawaii o.O
Elfen Lied e un anime foarte bun, desi la inceput poate parea ff violent si sangeros (in special pt cei care nu prea agreeaza genul acesta)
Dar mie imi place foarte mult...are o poveste interesanta si originala...desi personajele nu sunt realizate ff original (in ce priveste caracterul in special) imi place destul de mult, plus ca, asa cum am spus putin mai sus ideea este foarte interesanta...
Ce mi-a placut si mai mult a fost ca spre deosebire de majoritatea anime-urilor in care opening-urile/ending-urile sunt in japoneza, opening-ul acesta nu a fost la fel si chiar mi-a placut foarte mult...
Dar mie imi place foarte mult...are o poveste interesanta si originala...desi personajele nu sunt realizate ff original (in ce priveste caracterul in special) imi place destul de mult, plus ca, asa cum am spus putin mai sus ideea este foarte interesanta...
Ce mi-a placut si mai mult a fost ca spre deosebire de majoritatea anime-urilor in care opening-urile/ending-urile sunt in japoneza, opening-ul acesta nu a fost la fel si chiar mi-a placut foarte mult...
:: Anime and Manga :: Anime :: Elfen lied
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.