Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
TV vs. PC
+3
Iukia
gladys
Féerie
7 participan?i
TV vs. PC
Nu cred ca am mai dat pe la TV de ceva timp O_O' nu ma mai atrage deloc, adica si daca nu aveam net PC-ul imi place mai mult si de cand am net imi place si mai mult pentru ca gasesc orice vreau si ma uit la ce vreau, nu la tot ce da la TV >_> asa ca eu prefer PC-ul
Re: TV vs. PC
pai lumea noastra si lumea virtuala nust 2 lucruri toal diferite , adika una este sa stai cu amici tai sa te joci ahum9te jocuri sa te razi si sa povestiti si ala ese sa stai pe mess si sa discuti cu dansi si sa te joci singur in fata calculatorului pe anumite jocuri , in primul rand pierzi distractia de a fi in colectiv in al 2 rand pierzi timp , intradevar lumea virtuala ese foarte atragatoare dar nu trebuie sa ne lasam prinsi in ea , eu zic ca internetul a fost facut pentru difuzarea mai rapida a informatiei , si asta este scopul lui dar si micile excepti cand vorbim pe mess lucrur banale dsau ca ne jucam hu inseamna o infractiune binenteles eu va recomand sa stati pe calculator cam maxim 5 ore , deoarece o viata avem si de ce sa nu ne bucuram de ea ? de ce in loc sa naigam pe internet singi si desproinsi de realitate , mai bine sa ne plimbam cu amici prin park sa mergem la o cofetarie , sa facem excurisi piqnique-uri etc nu credeti ?
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Aleg PC .. pentru ca pot discuta cu toti fani anime in accelasi timp pot viziona ce aniem vreau eu si la ce ora vreau .. plus ca nici nu prea am mai dat pe la v pt. ca se repeta acceleasi seriale .. de mam saturat de ele .... >_<
Gladys, nu era vorba despre Viata virtuala vs. Viata reala, deci postul tau nu isi are locul aici O_O' E vorba despre ce alegi tu intre TV si PC X_X'
Le aleg pe ambele X____________x".
Pentru ca pe mine,prea mult timp la PC ma plictiseste enorm. NU stiu ce sa mai fac. Plus ca nu pot sta mereu la Pc, pentru ca sta mai mult fratemiu[stiu ,stiu nu e corect]. La Tv ma uit seara deobicei inainte de a ma culca ba chiar ma culc cu el deschis O____O" Si il programez sa se inchida. Anywayz :-j le aleg pe ambele ^^ ambele imi plac si nu prea pot alege. Sorry.
Pentru ca pe mine,prea mult timp la PC ma plictiseste enorm. NU stiu ce sa mai fac. Plus ca nu pot sta mereu la Pc, pentru ca sta mai mult fratemiu[stiu ,stiu nu e corect]. La Tv ma uit seara deobicei inainte de a ma culca ba chiar ma culc cu el deschis O____O" Si il programez sa se inchida. Anywayz :-j le aleg pe ambele ^^ ambele imi plac si nu prea pot alege. Sorry.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
PC ...
Why ? Simplu ... Fara PC--> NO music, mess, froumuri etc O_O NO PC , NO LIFE o_o Simplu, ne ? Da...
Eh, si TV'ul e folositor in felul lui ca asa stiu si eu stirile si filmele da' in rest PC FTW
Why ? Simplu ... Fara PC--> NO music, mess, froumuri etc O_O NO PC , NO LIFE o_o Simplu, ne ? Da...
Eh, si TV'ul e folositor in felul lui ca asa stiu si eu stirile si filmele da' in rest PC FTW
PC-ul,e evident o.O
La tv nici nu ai uneori ce sa vezi T .T'
Numai uneori prind un anime bun sau un film super....dar asta se intampla odata la 3 luni O_O"=)))
La PC am ce sa fac orice as face O.O
Am si daca imi pica netul ce sa fac pe calc..=))
Simplu : ma joc GTA sau ma uit la niste dvd-uri o.O
La tv nici nu ai uneori ce sa vezi T .T'
Numai uneori prind un anime bun sau un film super....dar asta se intampla odata la 3 luni O_O"=)))
La PC am ce sa fac orice as face O.O
Am si daca imi pica netul ce sa fac pe calc..=))
Simplu : ma joc GTA sau ma uit la niste dvd-uri o.O
Eu aleg Pc-ul!de ce ?pentru ca am internet si ma pot informa mult mai bine decat pe tv.Mai vorbesc cu prietenii pe mess si cei din alte tari.Deci eu aleg Pc-ul,poti face multe in el si chiar ne ajuta pentru viitor^^[parerea meaXP]
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.