Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Sasuke vs Naruto EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Sasuke vs Naruto EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Sasuke vs Naruto EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Sasuke vs Naruto 20abaeu Sasuke vs Naruto 2d7aoax

Sasuke vs Naruto

5 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Naruto

In jos

Sasuke vs Naruto Empty Sasuke vs Naruto

Mesaj Scris de Magdalena Dum Aug 24, 2008 9:13 am

Uhm...Sasuke...Inainte eram MEGA-FANA-GIGA-SUPER SASUKE...But now..I HATE SASUKE>.<'But chiar imi place ca a mers la Orochimaru..Dar stai sa incep cu inceputul nu cu mijlocul^^
Etapa I..[LOL]-Sasuke mic^^
Pai..Ce sa zic?...A trait o trauma maaarreeeee..Sa'ti vezi parintii omorati de propriul frate>.<'[acum stiu ce reactie va avea sor'mea daca mi'as omori familia=))]Si am auzit pe la cineva de pe u forum ca a tras o concluzie gresit...O__O''..?De unde naiba sa stie Sasuke treaba cu Itachi and Danzo?Nu..Mi se pare destul de corect sa traga o asemenea concluzie^^In fine..
Etapa II-Team 7
"SASUKEEEEEEEEEE"...Sasuke in sus,Sasuke in jos,Sasuke in stanga,Sasuke in dreapta,Sasuke la nord,Sasuke la est,Sasuke la vest,Sasuke la sud..JUST SASUKE auzeai in toat academia aia>.<'...Si cu Naruto se purta de parca era el ANBU si Naruto la gradi^^..Mda..............................Si ajungem la OrOro cand Sasuke pleaca...YaY...Buna algere!!!Cred ca oricine daca ar avea o asemenea posibilitate ar face'o si mi se pare foarte coresc ca a mers la OrOro^^O__O''...K?...
Etapa III-Naruto and BONDS><'
WOW...Chiar atitudinea lui Naruto m'a impresionat...Dar Naruto oricum era imprevizibil...Cu bonds..Why..Because..Pai..Hmm...Daca ati vazut Shippuudenul stiti cand l'au demancat pe Sai..BlaBlaBla...Sai l'a intrebat pe Naruto de ce face toate astea pentru Sasuke iar Naruto,daca nu ma insel,i'a zis ceva de genul ca Sasuke a fost primul cu care a reusit sa faca o legatura si a fost primul care l'a inteles..Oricum..Era imprevizibil^^...

Hay ca aici am bagat tot anime'ul pentru Sasuke deci s atragem si o concluzie:Sasuke e un INGAMFAT SI UN PROST..[scuzati expresia>.<']Ruki'chan avea dreptate la un moment dat pe un forum:"Ei bine it's true, ca as aleaga un scop in viata nu e punctul lui forte"....Ar trebui sa ia o floare si sa spuna"Il urasc inca pe Iatchi,In iubesc inca pe Itachi...Razbun moartea lui itachi,Nu razbun moartea lui Iatchi">.<'Omg..><'Omul ala nu are minte>.<'[scuzati "vorbaraia"dar cand ma apuc de vb de el n'o mai termin^^]

So..I hate Sasuke

Naruto-->E asa de frumos si de chipes..Fraatteee chiar nu'i pot rezista^^"

So..Etapa I-Naruto mic
Naruto a avut o copilarie mai dureroasa decat Sasuke..A trait fara parinti si fara prieteni...Doar cu amintiri,Iruka si nThe 3rd Hokage
Etapa II-Team 7
So..In team 7..Sakura prezent..[YAAYY!]Sasuke PREZENT..[ >_>A]...Nhea..Nu merge ^^"Sasuke se crede superior lui Naruto si ma enerveaza chestia asta enorm de mult>_<...So.."A dream to be Hokage"...U vis demn de devenit realitate deoarece cine in duce isi doreste cu adevarat si cel mai important CREDE!..Naruto,orice'ar fi..Nu se da batut de loc si continua pan' la ultima rasuflare...Sincer asta imi place foarte mult..^^Next-->Lupta Naruto-Sasuke devine 0-1 pentru Naruto atunci cand Naruto continua lupta cu Gaara dar se egaleaza cand Sasuke pleaca la OroOro...Si mi se pare foarte corect sa'l opreasca pe Sasuke...Mdea..
Etapa III-Bonds..
Ce'ati citit si la Sasuke cam asa as fi vrut sa zic si aici^^"

So..Alegerea mea e Naruto!!
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Sasuke vs Naruto Empty Re: Sasuke vs Naruto

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 12:22 pm

Eu as spune ca daca ar fi o lupta cu puterile pe care le are acum Naruto,in manga,dupa sa zicem ca s-ar termina atrenamentul lui special ar fi in stare sa il invinga pe Sasuke,dupa parerea mea.Dar daca ar fi sa aleg care dintre ei ar trebui sa castige..eu l-as alege tot pe Naruto pentru ca el e cu adevarat puternic,iar Sasuke a devenit puternic doar pentru ca dorea sa se razbune ..el nu avea ca si Naruto un vis
So eu il aleg pe Naruto!
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*
Data de inscriere : 22/08/2008

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Jaqueline Mar Aug 26, 2008 11:13 am

Ok, probabil daca as spune ca il aleg pe Sasuke ati sarii pe mine =]] si m'ati linsa.
But, stati linisitite Smile)
Stiu prin ce ai trecut QuizQ :]] hah si ce bine stiu. Si eu la inceput eram @_@''' dupa Sasuke :]] Cum ai spus Sasuke in sus, Sasuke in jos, Sasuke in stanga, Sasuke in dreapta, Sasuke la nord, Sasuke la est, Sasuke la vest, Sasuke la sud ... JUST SASUKE. Cam asa eram eu =]]
Dar cu timpul, ma roog cand am vazut episodul 109 z.z dupa ce i'a facut Sakurei[desi nu usnt o big Sakura fan O.O imi palce de ea doar pt. ca ii place si lui Naruto de ea Smile)]
Soooo .. XD Naruto rulzzz
Jaqueline
Jaqueline
Gothic Waltz ~

Numarul mesajelor : 373
Varsta : 30
Localizare : Seika High
Data de inscriere : 26/08/2008

https://www.youtube.com/LiquidFantassy

Sus In jos

Mesaj Scris de grafittix Joi Aug 28, 2008 2:20 am

Oh... eu la inceput il uram pe Sasuke >_<.. cadn auzeam la toata lumea Sasuke in sus,Sasuke in jos,Sasuke in stanga,Sasuke in dreapta,Sasuke la nord,Sasuke la est,Sasuke la vest,Sasuke la sud imi venea sa le dau cu ceva in cap, chit ca nici nu se antrena deloc penru a fi laudat >_<. Si Naruto se straduia mult mai tare, si nimeni nu il baga de seama. Colac peste pupaza, nu ii iesea mai nimic >_<. Dar tot el mi se parea mai dragut, pentru ca se straduia... Pe urma Naruto a inceput sa il intreaca pe Sasuke si a inceput sa-mi placa Sasuke ^^. Asa dornic sa se dezvolte...
Deci pana acum nu prea as putea alege pe nici unul dintre ei, pentru ca imi plac amandoi la fle de mult ^^" ( bine, am ajuns numai la 116 >_>" )
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Vin Oct 17, 2008 12:11 pm

Il aleg pe Naruto pentru ca el a trecut prin mult mai multe si in unele episoade spuneam in gand "hai naruto,stiu ca poti . . . "
Sasuke mi'a placut mult,dar acum imi dau seama cat de arogant e
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat