Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Teze unice
2 participan?i
Teze unice
tezele unice.
Mda, pai nu stiu ce sa zic, mie nu-mi prea place acest stil de a da tezele, dar tot imi convine mai mult decat sa vin in vacanta si sa dau examenul. Ceea ce nu e corect e ca poate un elev mai slab poate lua o nota mai mare decat un elev care se trudeste sa inevte, si asta pentru ca la tezele astea se copiaza mult. >.< Poate e pentru un nivel mediu, dar sunt unele chestii care si pe elevii foarte buni ii pot depasi.
Mda, pai nu stiu ce sa zic, mie nu-mi prea place acest stil de a da tezele, dar tot imi convine mai mult decat sa vin in vacanta si sa dau examenul. Ceea ce nu e corect e ca poate un elev mai slab poate lua o nota mai mare decat un elev care se trudeste sa inevte, si asta pentru ca la tezele astea se copiaza mult. >.< Poate e pentru un nivel mediu, dar sunt unele chestii care si pe elevii foarte buni ii pot depasi.
Re: Teze unice
Sa nu aud de ele >_<''' chiar anul asta dau si eu mi'e fricaaaaaaa >_<' sper sa ma descurc >>'
^ Uhm lol o_o' treci pe a7a? ne? Anyway nu sunt chiar atat de grele cum crezi si nu are de ce sa-ti fie frica o.O' Eu am invatat putin in ultima saptamana si am stiut cam tot ce era pe acolo o.o'
Mda...a7a T^T ...si parintii baga sperieti in mine >>' ...sincer mi'e frica oO' si..tu ce ai invatat?
Well parintii sunt niste idioti uneori O.< ti-o zic din propire experienta xDE, pai am invatat cam tot ce facusem pe semestrul respectiv o_O'' si nu am invatat chiar tot, doar in mare, adica lucrurile esentiale O.O' si daca mai ti minte si ceva de prin clasa nu trebuie sa inveti asa mult o.O'
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.