Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sugestii
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Sugestii
Well,daca aveti vreo sugestie e binevenita..oo'''In legatura cu look'ul,topicurile sau orice..i.i'''Multumesc celor care o fac
Re: Sugestii
EI bine.. nu stiu cat de mult o sa fie apreciata >_>", dar acesta este un site aime nu forum games ^^"".. So, propun ca daca numarul de posturi din forum games este de trei ori mai mare decat numarul de posturi din anime, sectiunea sa fie inchisa pana cand numarul din forum games va ajunge doar la dublu celor de la anime sau pana cand vor fi la aceasi numar de posturi. just a suggestion ^^" ( la acest moment ca sa ajunga numarul de trei ori mai mare mai sunt nevoie de aproximativ 160 de posturi la fg )
Zbyee!!/...
Zbyee!!/...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Uhm....stai putin...de ce numai anime...?
Ca eu la anime am postat si o sa mai gasesc cu greu unde sa postez acolo...si vreau sa spun ca nu as putea sa echilibrez numarul de posturi de la jocuri cu cele de la anime'uri....poate....zic si eu
Si....cine doamne iarta'ma sta sa numere cate posturi are la jocuri cutarica?O_O' daca te oferi tu....nu am nimic impotriva
Zbyeeee!!!!=))))
Ca eu la anime am postat si o sa mai gasesc cu greu unde sa postez acolo...si vreau sa spun ca nu as putea sa echilibrez numarul de posturi de la jocuri cu cele de la anime'uri....poate....zic si eu
Si....cine doamne iarta'ma sta sa numere cate posturi are la jocuri cutarica?O_O' daca te oferi tu....nu am nimic impotriva
Zbyeeee!!!!=))))
lmao...si ma rog de ce numa anime,de jrock nu ai aflat?
sau ah....pardon,nu sunteti cu jrock-ul--'
atunci nu inteleg de ce s-a facut topcuri cu jrock dak doar 2/3 membrii posteaza pe acolo
si sincer eu nu postez prea mult la anime pentru ca nu prea sunt "moarta" dupa animeuri=\
eu snt cu muzica and punct,ma rog ma mai uita la cateva animeuri...but i don't have feverO_O.so de ce sa postez la anime cand la jrock mai nimeni nu posteaza?
fiecare cu gusturile lui si punem punct^^
[nu vreau cearta>>]
sau ah....pardon,nu sunteti cu jrock-ul--'
atunci nu inteleg de ce s-a facut topcuri cu jrock dak doar 2/3 membrii posteaza pe acolo
si sincer eu nu postez prea mult la anime pentru ca nu prea sunt "moarta" dupa animeuri=\
eu snt cu muzica and punct,ma rog ma mai uita la cateva animeuri...but i don't have feverO_O.so de ce sa postez la anime cand la jrock mai nimeni nu posteaza?
fiecare cu gusturile lui si punem punct^^
[nu vreau cearta>>]
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Oi nu la asta ma refeream T__T...
ma refeream in total, la total ^^".. [click]
oi.. nu ascult j-rock ^^".. oricum, nu toti cei ce asculta j-rock se uita la animeuri si nu toti cei ce se uita la aniemuri asculta j-rock n_n
later edit: nu am zis sa se scoata j-rock-ul 8-|
ma refeream in total, la total ^^".. [click]
oi.. nu ascult j-rock ^^".. oricum, nu toti cei ce asculta j-rock se uita la animeuri si nu toti cei ce se uita la aniemuri asculta j-rock n_n
later edit: nu am zis sa se scoata j-rock-ul 8-|
Ultima editare efectuata de catre grafittix in Lun Sept 08, 2008 12:27 pm, editata de 1 ori
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Oky uhm first x.x' Nu a fost facuta sectiunea de j-rock numai pentru un membru si nici nu va fi scoasa doar pentru ca cineva nu ascutla j-rock x.X' Acesta e un forum de anime, manga & j-music. So fiecare posteaza unde vrea, si in legatura cu jocurile, da, se posteaza destul de mult acolo dar din moment ce nu se face spam acolo nu cred ca are cineva ceva impotriva. Adica nu cred ca sunt acolo numai posturi de un cuvant sau doua. Deci nu cred ca o sa fie inchisa acea sectiune doar pentru ca cineva nu vrea sa posteze acolo, daca vrei posteaza tu la anime O_O' Nici tu nu cred ca ai raspuns la toate topicurile, dar eu pur si simplu nu mai am unde posta acolo z.z poate nici nu am vazut toate anime-urile si nici nu am o mie de idei de topicuri la cele care le-am vazut x.x'
Imi scuzati intarzierea ...z.z So:
Pai... Sa lamuresc putin problema. Eu nu prea imi fac griji in privinta jocurilor pentru ca sunt constienta ca este imposibil ca numarul jocurilor sa fie egal cu cel al anime'urilor pentru ca :
~Nu toata lumea se uita la anime'uri
~La anime'uri postezi o singura data,doar spundandu'si parerea,pe cand la jocuri este un mod de recreere. Eu ,personal, nu numar posturile jocuri/anime pentru ca este imposibil.
Deci, in concluzie, nu voi inchide sectiunea.
Pai... Sa lamuresc putin problema. Eu nu prea imi fac griji in privinta jocurilor pentru ca sunt constienta ca este imposibil ca numarul jocurilor sa fie egal cu cel al anime'urilor pentru ca :
~Nu toata lumea se uita la anime'uri
~La anime'uri postezi o singura data,doar spundandu'si parerea,pe cand la jocuri este un mod de recreere. Eu ,personal, nu numar posturile jocuri/anime pentru ca este imposibil.
Deci, in concluzie, nu voi inchide sectiunea.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.