Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Parerea voastra
4 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Pai mie mi se pare un anime destul de original si interesant. Personajele au personalitati grozave si sunt bine conturate. Povestea este destul de interesanta si complicata putin. Grafica nu e foarte buna dar nici chiar slaba nu e. Coloana sonora e destul de draguta. Imi place povestea Sayei si personalitatea ei. Daca ar fi sa dau o nota acestui anime cred ca ar fi undeva intre 9-10 x.x'
Re: Parerea voastra
Mda...e chiar bun....mie mi-a placut mult de tot...o poveste originala,grafica e buna,personajele sunt kawaiio,imi place si coloana sonora...
La inceput nu mi-a placut....dar...treptat...a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult )
La inceput nu mi-a placut....dar...treptat...a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult )
Pai chiar mi-a placut acest anime:foarte original si mai ales are o coloana sonora foarte reusita...personajele sunt foarte bine conturate fiecare e altfel..cel mai interesant mi s-a parut faptul ca desi erau surori,Saya si Diva, se puteau distruge una pe alta doar prin sangele lor...e reusit anime-ul si chiar merita vazut!
Un anime destul de reusit, cu personaje bine conturate insa sunetul lasa de dorit. Povestea destul de draguta dar nu prea atractiva. Intamplarile se lungesc iar rezultatul este cam sifonat..
Chibi~Girl- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008
:: Anime and Manga :: Anime :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.