Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Parerea voastra EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Parerea voastra EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Parerea voastra EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Parerea voastra 20abaeu Parerea voastra 2d7aoax

Parerea voastra

+3
Daimon
Iukia
Féerie
7 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Bleach

In jos

Parerea voastra Empty Parerea voastra

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:05 am

Well...mie una mi-a placut foarte mult Bleach, e interesanta povestea si imi place ca sunt si niste faze super amuzante @.@. Imi place cum sunt realizate personajele, grafica nu mi-a prea placut nici mie, dar in rest e un anime grozav.Si imi place foarte mult coloana sonora de la acest anime. Povestea e originala si bine pusa la punct xD si te atrage de le primul episod. Personajele sunt foarte diferite intre ele si asta le face speciale xD
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Parerea voastra Empty Re: Parerea voastra

Mesaj Scris de Iukia Dum Aug 24, 2008 11:08 am

^_^ Pai pur si simplu animeul accesta mi se pare genial ... grafica foarte buna coloana sonora foarte buna la fel si pers. care sunt bine desenare .. plus povestea care este foarte intreresanta si foarte originala daca ar fi sa ii dau o nota ar fi 10 +
Iukia
Iukia
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 79
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

http://animeland.do-goo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Daimon Lun Aug 25, 2008 8:47 am

Well e un anime interesant si care merita toate respectele ^^ .
Povestea anime-ului este foarte interesanta ,in acelasi timp originala si destul de complexa deasemenea are destul de multe momente comice ,care iti starnesc interesul si in acelasi timp detalierea luptelor ^^ . Grafica [true awesomeness >3] este foarte buna desi uneori pocesc ya know animatorii astia .Scenele de lupta sunt "conturate" intr-un mod special care iti atrage atentia .Coloana sonora ,imi place extrem de mult este foarte bine aleasa genului acesta de anime .Toate ending-urile si opening-urile sunt minunate mi-au placut toate melodiile nu a existat niciuna pana in momentul de fata care sa nu-mi placa .
Personajele sunt originale si umm foarte bine "creionate" .O admir pe Rukia si il ador pe Shiro-kun >3 ,sunt cele mai interesante personaje si deasemenea sa nu-l uit pe Ulquiorra si bineinteles Ichigo ,Ishida and Urahara ^^ si per total anime-ul ar primi un 8 O.O' .
Daimon
Daimon
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 37

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mier Aug 27, 2008 1:52 am

Este un anime destul de interesant si captivant....are o grafica buna....mereu mi-au placut opening-urile ^^ personajele sunt kawaii kawaii <3 si are o poveste originala *_* Uhm...cred i'as da 10 o.O'
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Hana Sam Sept 13, 2008 1:50 pm

Dupa parerea mea este un anime excelent ^^.La inceput nu mi se parea cine stie ce insa pe parcurs a inceput sa imi place din ce in ce mai mult.Grafica este buna cu efecte interesante mai ales cele din timpul luptelor.Imi place ca stilul de desenare este variant adica cateodata este super colorat ,iar cateodata este un peisaj mai sters.Deasemenea are peisaje minunate,mai ales cele din Soul society.Coloana sonora e foarte buna,mai ales opening-urile si Endinguri-le dar si muzica din timpul episodului.Povestea e originala si interesanta,care te tine cu sufletul la gura.Peronajele sunt bine realizate si interesante.Imi place ca are multe faze comice,dar se imbina foarte bine cu actiunea.Bleach este unul dintre cele mai bine realizate anime-uri si merita urmarit,Iar daca ar fi sa i dau o nota ar fi 9 deoarece mai strica grafica pe alocuri,dar merge.
Hana
Hana
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Oct 11, 2008 6:22 pm

Grafica este foartebuna,scenele de lupta sunt absolut geniale...Monstri sunt draguti,nu perfecti .Este un anime cu un umor foarte ...bine dezvoltat ca sa zic asa,cel putin cand ma uit la el rand de imi sare capu.Personajele sunt foarte bine create.Povestea este originala O_O" chiar foarte.Si imi place ca ea arata adevaratul sens al prieteniei, faptul ca Ichi sa dus so salveze la Rukia arata ca tine la ea si ca este un bun prieten.
Daca ar fi sa dau o nota, asta ar fi sigur 1o =D~.
Plastic Doll
Plastic Doll
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 142

Sus In jos

Mesaj Scris de Topaz Dum Mar 29, 2009 4:59 am

Mie una imi place animeul acesta la nebunie , e chiar foarte reusit . Grafica si coloana sonora sunt foarte buna iar personajele sunt bine conturate . Mi se pare interesanta povestea animeului si Bleach are destule episoade , toate interesante si cea ce-mi place la acest anime e faptul ca luptele nu sunt plictisitoare ca in alte animeuri T.T .
Topaz
Topaz
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 12/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare