Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Aveti frati/surori?
+4
EllaFromHell
Féerie
Blacky
Magdalena
8 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Aveti frati/surori?
Sa vedem...Sora mea are 7 luni...Ma impac foarte bine cu ea...eu ii zic "taci din gura" ea"A gugu pruubbsgat"So..E asa de dulceee Ma impac fooaarrttee bine cu ea....O_____________O'....^^"
So?Voi aveti?oo
So?Voi aveti?oo
Re: Aveti frati/surori?
Well eu am o surioara in varsta de 10 ani ..deci ce pot sa spun despre noi ne impacam atat de bine,nu exista zi in care sa nu ne luam la bataie ..ce pot sa zic "Dragoste de sora"
Right?
Right?
Pai da. Eu am un frate mai mic. Are 10 ani si tot timpul ma bate la cap. Atata timp cat e pe afara si nu ne certam de la calculator e bine O.O' In rest cam atat o.o' si mai am doi frati in familia virtuala lol O_O
Well,nu am nici frate nici sora.sta pentru ca de cand sunt mica le spuneam parintilor ca daca imi fac o sa-l arunk pe geam-__-.Si eu si varamea ziceam la fel si cateoadat ne mai zice loomea "surorile egoiste" .In rest colegutza mea de la scoala e sora mea,pe care o ubesk mult,si ma inteleg bine cu ea.
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Mai am o sora >.>...11 ani...ma inteleg foarte bine cu ea...>.>era sa o strang de gat de cateva ori...ma enerveaza la culmeeeee...
ZUZU- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 29/09/2008
Am o sora O.O
Are 11 ani? Da, 11 cred XDDD .
Nu stiu ce sa zic . Adica, ne mai certam, in special pe calculator. Oricum, de ziua mea primesc calculator , deci no more fights XD . Nu pot sa spun ca ma inteleg excelent, insa cand are nevoie de mine o ajut si bla bla O.O
Are 11 ani? Da, 11 cred XDDD .
Nu stiu ce sa zic . Adica, ne mai certam, in special pe calculator. Oricum, de ziua mea primesc calculator , deci no more fights XD . Nu pot sa spun ca ma inteleg excelent, insa cand are nevoie de mine o ajut si bla bla O.O
Pai da ...>_< o sora desigur mai mare ca mine but este daguta si nu prea ma streseaza doar cand are ceva cu mine O>o in rest ... este oky
Frate ^^ real ...18 ani [Am si virtual tot de atata ma rog mai are o luna xD] , este dragut cateodata,si imparte cu mine mancarea O_____O" ma refer cand aduce de la KFC sau MC' ceva. Cand merge acolo imi ia si mie ,fara sa ii cer ne ^^ dar, ne iubim atat de mult incat mereu ne luam la bataie xDD pe calculator in mod special,desi in ultimele zile ne-am inteles super bine ^^ nu ne-am batut , nu nimic,decat am glumit si m-am inteles super bine ^^ ba chiar ma lasat la PC cand el era in casa si NU dormea si asta e o minune ce pot sa zic desi cateodata il urasc ^_____^ stiu ca in adancul sufletului nu pot trai fara el [duh ^^ e asa sweet cateodata].
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Subiecte similare
» Ce aveti pe birou?
» Aveti animale de casa?
» Ce parere aveti despre Kurosaki-kun?
» Aveti emotii pe timpul tezelor??
» Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?
» Aveti animale de casa?
» Ce parere aveti despre Kurosaki-kun?
» Aveti emotii pe timpul tezelor??
» Ce parere aveti despre cuplul IchiRuki?
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.